TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 58
del 14 al 18 de gener del 2002

Capítol 286 (dilluns 07/01/2002)
Capítol 287
(dimarts 08/01/2002)
Capítol 288
(dimecres 09/01/2002)
Capítol 289
(dijous 10/01/2002)

Capítol 290 (divendres 11/01/2002)

.. La "Pocas Luces" & Cia.- Si és que van néixer "estrellats" els dos germanets, recoi! El vaixell que els havia de dur al Brasil ha quedat retingut per la poli, la pasma ha detingut el col.legi de l'atracament i arriben fins a la pensió on estan amagats tot i que no els enxampen perquè el "trio de l'alegria" fuig en un cotxe robat a punta de navalla camí de Tarragona on pensen embarcar fins a les Canaries i d'allí al Brasil.
Allò que dius... una mica complicat per a una Desi enfebrada i una Mari totalment desquiciada.

L'Adrià i el seu món.- Després de passar un parell de dies estirat a terra de casa seva sense més companyia que el Trasto que encara no sap marcar el 012 per demanar ajut, l'Adrià és traslladat a l'hospital gràcies a la preocupació de la Teresa que alerta la Clara.
El "parte del equipo médico habitual" (la Carme) ens fa saber que l'Adrià ha patit una embolia i que d'ara en endavant s'haurà de vigilar de ben a prop.
Esperarem a veure quina serà l'estratègia que seguiran les dues germanes per tal de tenir cura del seu pare.

"Los amantes de Teruel" (per allò del "tonta ella, tonto el").- Tal i com ja preveiem la setmana passada aquesta història no s'acaba tot i els bons propòsits que es va fer la Cinta.
La insistència del Guillem, a banda de fer-se moooolt pesada, és patètica i la Cinta hi cau de quatre potes. Mira que hi ha maneres de divertir-se, no? Doncs a ella li sembla que només s'ho pot passar bé al costat d'aquell estaquirot noucentista, brrr!.
Aquesta setmana han arribat fins a les "manetes" mentre prenien una copa després de la presentació d'un llibre. Al pas que van necessitaran la presentació d'una col.lecció sencera per arribar a més, brrrr! El Guillem sembla ben disposat però la Cinta puja i baixa com si anés dalt del Dragon Kan.

La vida sentimental del Quim.- Li ha costat plantar cara i decidir-se a fer "oficial" el seu festeig amb l'Empar davant el Max i, quan ho fa, en surt escaldat.
El Max s'havia fet il.lusions sobre una possible reconciliació Clara-Quim després de saber la història de la delació i el perquè de la separació dels seus pares adoptius. Quan sap que el Quim vol estar amb l'Empar té una sortida de bufetada i rep allò que s'havia buscat: un castanyot força sonor.
El Quim li diu que li sap greu que la mà li hagi marxat tan de pressa però el Max contraataca allí on fa més mal: no vol continuar vivint amb ell i vol anar a casa de la Clara.



La família feliç.- Sembla que ha arribat al cim i comença la devallada, els morros i les males cares. L'Alba no ha estat escollida en el càsting i la Cecília li diu al Fede que tota la culpa és d'ell per haver fet un mal paper sexual amb la Sílvia. El Fede ni sap el seu paper de Cyrano, ni sembla tenir ganes d'estudiar-lo a pocs dies de l'estrena. Sembla que farà mal paper a tot arreu.

La Paquita i la seva nova vida.- Molta paciència li cal a la Paquita en la seva nova feina. La Regina està acostumada a dir la seva i a no ser discutida. Aquesta setmana hem vist l'embrió del que pot ser una nova linea argumental: la Regina té una germana que se li assembla molt (bessones, potser?) amb qui fa anys que no es parla.

El Matt i l'arquitecta.- L'Olga ja té la nulitat dels seu anterior matrimoni amb el Martí i fixa la boda amb el Matt pel proper 7 de febrer.
El que hauria de ser un temps il.lusionat d'espera acaba sent un temps de retrets i males cares: L'Olga ha guanyat el projecte de Berlin i això significa que hauran d'ajornar el fet de tenir fills. Al Matt això el posa dels nervis i la negativa del seu germà a assistir al seu casament l'acaba de posar de mala llet.

La "Lolita" i el "Peter Pan".- El Jordi fa intents d'aproximació amb la Montse i la Carme que no aconsegueixen altre cosa que demostrar-li que no és ben rebut en lloc més que en els braços de la seva "Lolita". Per tal d'assegurar que aquests braços el refugiïn força temps li diu a la noia de forma compulsiva el que encara no li havia dit fins ara: T'estimo.

Altres temes.- L'Andreu i la Carme continuen acostant posicions sense pressa però sense pausa.
El David i la Marta passen uns dies de morros per culpa de no tenir temps per a divertir-se els dos junts.
La Remei està feta un embolic entre el Miquel i en Ramon (no m'estranya, ni l'un ni l'altre valen un pito!)

L'escena de la setmana.- La plantofada del Quim al Max després que l'adolescent li etzibi un "Només vols que ella se't obri de cames", referint-se a l'Empar.







Casablanca

Setmana 58
Capítol 286 · Capítol 287
· Capítol 288 · Capítol 289 - Capítol 290 -

Tornar a Resums Gener 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar