TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 287
del dimarts dia 15 de gener del 2002

.. El Narcís no toca vores. Està absent, no es concentra en el que li demanen a casa, demana una vegada i una altra les mateixes coses... I quan la Teresa li demana on és la samarreta de la feina, ell diu que la va deixar a casa de l'Adrià, però que no la vol anar a buscar perquè està dibuixant.
La Teresa truca l'Adrià i, és clar, aquest no respon perquè continua ajagut al terra, movent-se només quan el Trasto li llepa la cara.
La Teresa s'inquieta una mica i va a casa l'Adrià; pica al timbre i sent el Trasto que plora rascant la porta...

La Marta arriba molt tard de la festa de la Natàlia, concretament a les set. El David l'espera despert amb cara de pomes agres i demanant explicacions de manera més o menys irònica. Ella respon que ha estat fent unes copetes i ballant, que està feta pols, que es dutxa i se'n va directa a la feina.
A més, a la tarda tenen el trasllat de la Paquita... "Només em faltava això", afirma el David, solidari.

Qui sí que és solidari és el Lluís, que s'ofereix a fer un cop de mà pel que calgui. La Paquita s'hi nega de moment però acaba acceptant i el trasllat de trastets es fa en un no-res.
En un moment donat, la Paquita i la seva filla resten soles al pis i no poden evitar rememorar la quantitat de coses que els ha passat allà... bones i dolentes. La Marta demana si encara odia el seu pare i la Paquita afirma que ja no, que no serviria de res... La dona està trista però té la sensació que fa el que ha de fer...

I el que ha de fer és, és clar, instalar-se a ca la Regina qui, de manera indirecta, li fa planxar un gavadal de roba abans d'anar-se'n a dormir.

Al Peris hi ha festa grossa avui. tancaran aviat perquè el matrimoni se'n va a l'òpera. La Cinta està molt contenta i ell sembla una mica amoïnat, llegint d'amagatotis els prospectes de l'obra que van a veure.
El tancament del Peris abans d'hora fa que l'assaig del cyrano quedi suspès, amb gran alegria per part del Fede.



La Cinta i el Peris es muden ben mudats i, quan els veiem de nou, tornen del Liceu. Venen contents, però ell s'ha avorrit una mica. La Cinta rememora els moments més emocionants que ha viscut al Liceu, com plorava amb una òpera de Puccini... i ell en canvi parla del luxe, de que es nota que fan comèdia... No acaben de connectar i se'n van a dormir; la Cinta sembla lleugerament decebuda.

Ha arribat l'hora del càsting de l'Alba. el Fede decideix no acompanyar la nena que se'n va amb la Cecília.
Així que, com que aquest cop sí que té la casa sense okupes, el Fede truca la Sílvia. Els veiem fent uns preliminars apassionats entre glop i glop de whisky. El Fede, en un moment donat diu a la Sílvia: "m'han dit que ets una lleona!"; a la noia no li fa gaire gràcia el comentari ni la rumorologia que sembla córrer sobre ella, però decideix prendre la iniciativa i demana al noi, de manera directa i contundent, que es tregui els pantalons. Ell ho fa emocionat i li demana a l'orella que li faci una cosa. La resposta és immediata: una bufetada que el deixa bocabadat! La Sílvia recull els trastets, diu que no li agrada que li diguin què ha de fer... i que la pinça birmana se la faci ell mateix a la llengua. La noia se'n va, deixant el Fede literalment en calçotets.

La Teresa segueix amoïnada i, a casa, mentre el Huari comenta que ja li han donat l'alta per treballar i el Narcís instrueix l'Isaac sexualment a base de dibuixos, torna a trucar a ca l'Adrià. comenta el seu neguit a la Montse i, tot i que la perruquera treu importància al fet, la Teresa no pot més i va a veure la Clara.
Quan li explica que el Trasto està sol, la Clara també s'inquieta i totes dues dones van corrents cap a casa de l'Adrià.
Quan el troben al terra, reaccionen immediatament: la Clara truca una ambulància mentre la Teresa intenta alçar-lo...
L'Adrià barboteja mots inintel·ligibles.




Spock

Setmana 58
Capítol 286 · Capítol 288 · Capítol 289 · Capítol 290 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici