TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 43
primer Resum Setmanal de la 2ª Temporada
del 16 al 21 de setembre del 2001
  Capítol 210 especial - primer de la temporada (diumenge 16/07/01)
Capítol 211
(dilluns 17/09/01)
Capítol 212
(dimarts 18/09/01)
Capítol 213
(dimecres 19/09/01)
Capítol 214
(dijous 20/09/01)
Capítol 215
(divendres 21/09/01)

.. El casament.- La Montse i el Huari ja son marit i muller després de la cerimònia que no hem vist i de la festa que s'ha celebrat al bar del Peris en mig de diversió i alegria multirracial. Però com que tot no poden ser flors i violes, dos fets han enterbolit una mica la nova vida que han començat: ha reaparegut l'Eduard (el pare de l'Isaac) amb la promesa de traslladar-se a viure a Sant Andreu tot i que, de moment, no sap pas que té un fill, i l'Ivan -que ha vingut de les Amèriques pel casament- ha tornat girat com un mitjó ("megapijoiuppi", vaja).

El xoriço d'en Toni.- Tot just sortir de la presó fa mèrits per a tornar-hi a entrar: passa bitllets falsos de 5.000 a comissió. A la seva estimada germaneta li diu que té una feina com cal i ella, per variar, se'l creu i l'aixopluga sota les seves ales. Això li val un enfrontament amb la Montse que no el vol tornar a veure per la "perru" i amb el seu home i la Pilar que no el volen a casa. El David i el Peris també deixen clar al Toni que és "persona non grata" a Sant Andreu. Però com que no hi ha més sord que el que no vol escoltar, el xoriço va temptant la sort i es lliga una noia que ha conegut en un bar. Després de la primera rebolcada, en l'impàs per atacar la segona, el Toni descobreix que la seva partenaire és Inspectora del cos de policia. No sabem si després de la descoberta al Toni li han quedat, o no, ganes de repetir.

La mort d'en Biel.- La Joana està feta pols des del primer moment i l'Andreu aguanta la tragèdia com si fos l'estàtua del Mirón: s'afanya a saber de què ha mort el seu fill (traumatisme cranial amb hemorràgia cerebral), fa els preparatius per l'enterrament, buida la seva guixeta de l'Insti i posa tot el seu interès a saber qui va atropellar el Biel. No és fins una setmana més tard, ple d'alcohol, que no demostra els seus sentiments. I la Joana en rep les conseqüències perquè s'ha de sentir dir que el Biel no era fill seu i que si no s'hagués emperrat en celebrar el seu aniversari i el Biel hagués anat al concert, encara seria viu. Res, que aquest senyor no sap dir les coses pel seu nom ni begut!

El psicòpata de la Núria.- Ara resulta que l'Oriol només és "normal" quan té la Núria només per a ell. Compartir les atencions de la Núria amb els amics o la família (o el peix) el posa malalt. El sopar de la colla a casa de la Núria evidencia allò que ja vam intuir amb la mort





























del peix: l'Oriol és perillós. El perill radica, sobretot, en que és prou llest com per a emmascarar perfectament el que sent i el que pensa sota somriures i bona cara mentre deixa anar unes andanades verbals que posen els pèls de punta.

Els drets maritals del Ramon.- Res, que no se'n surt aquest xiquet de portar la Mari a l'hort . Primer va ser l'embaràs, després el part, el post-part i la quarentena, ara el fet de que no estan sols i que la Mari alleta la Desiré. El Ramon ha aconseguit que la Pilar els deixi sols aquest cap de setmana i ell li demana a la Mari que se l'estimi una miqueta (en pla metafòric, clar), només una miqueta... Ho aconseguirà? Sucarà???? Dilluns ho sabrem.

El pare de la criatura.- El Santi torna a Sant Andreu per continuar gravant la telenovel.la. La Mari, que pensa que passa d'ella i la Desiré, el moca com ha fet altres vegades. Però quan sap que el Santi, abans de marxar, va anar a casa de la Pilar per a veure-la canvia d'actitud. D'amagat del Ramon fa visites amb la Desiré a casa del Santi que és més feliç que un anís amb la seva filleta. En la darrera vista li parla de l'oferiment que li va fer a l'hospital però el Santi defuig el tema i diu que l'únic que vol és veure crèixer la Desiré. La Mari oblida la gorreta de la nena damunt el sofà i ja tenim l'excusa per a que la troca s'emboliqui en els següents episodis.

La parella perfecta.- El Marcel i la Laura han decidit que volen tenir un fill i la inseminació artificial serà el camí per a aconseguir-ho. L'Ester està teixint una teranyina al voltant del Marcel que ni l'Spiderman. La Laura ja comença a estar gelosa i el fet de que el Marcel marxi a Lima amb l'Esther per tal de muntar una sucursal d'Onda Mediterrania fa les coses una mica més difícils. La Laura no hi pot anar perquè ha d'esperar els resultats de la inseminació i no vol que el Marcel perdi aquesta oportunitat. Així és que el periodista passarà tres o quatre setmanes amb una dona que faria enverdir d'enveja a Maquiavel.






Casablanca


Setmana 43

Capítol 210 · Capítol 211 · Capítol 212
· Capítol 213 · Capítol 214 - Capítol 215 -

Tornar a Resums Setembre 2001
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar