TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 211
del dilluns dia 17 de setembre del 2001

.. Casa Andreu.- La parella encara està en estat de xoc. L’Andreu li pregunta a l’Alícia què li va dir en Biel respecte el cotxe que l’havia atropellat però la dona diu que no li va dir res, no sap si anava sol o acompanyat, no sap res i a més, no entén com ha pogut morir sense que hi haguessin proves visibles del fet, ni sang ni ferides, ni res. Aleshores surt en Guillem (de la cuina, suposo) portant els cafès. L’Andreu no pot deixar de mirar el buit i preguntar-se coses, com ara perquè el conductor no es va aturar per ajudar-lo. Aleshores s’aixeca i diu que se’n va cap a l’hospital per parlar amb els metges. En Guillem apunta que segurament no sabran res fins que es faci l’autòpsia i l’Alícia es posa a plorar i clama perquè ningú no li faci cap mal al nano.

La Fusteria.- La Clara li comunica a la Marta que la Núria i l’Oriol viuen junts. La Mari i la Laura parlen de la inseminació artificial i després la Laura li ensenya un article de l’Avui en el que surt en Santi en el seu nou paper a Vides de Lloguer.

Ràdio.- En Marcel i l’Esther han acabat la feina i per allà hi volta un cert clima d’intimitat en forma de recordatori de velles manies de cada ú. L’Esther li proposa d’anar a fer unes copes però ell declina l’oferiment explicant que volen tenir un fill amb la Laura i que està nerviosa per lo de la inseminació. L’Esther, comprensiva ella, li diu que quan s’hagi de fer, que s’agafi un parell de dies de festa.

Casa Montse.- La Montse té l’Isaac als braços. Es veu que és una nano molt ploraner i la dona està una mica nerviosa. La Teresa li recomana que el deixi al llit però la Montse diu que ni hablar del peluquín, que el crio es posa a plorar altre cop. I aleshores arriba l’Ivan.

Casa Andreu.- L'Andreu torna de l’hospital, li han donat les coses d’en Biel. L’Alícia agafa la bossa i una mica sonàmbula, diu que ha de rentar els pantalons, dit lo qual troba el regal que en Biel li havia comprat, unes arracades, i es posa a plorar.

Casa Carme.- La Marta truca a la Núria i queden al Peris. Quan penja el telèfon i en el moment en que l’Oriol surt del cuarto, veu en Wagner mort.

Casa Pilar.- La Pilar li diu a la Mari que troba que la criatura no s’engreixa prou però la noia li diu que, segons la pediatra, la nena està en el seu pes. La Pilar no té cap problema per acceptar-ho i diu que si ho ha dit la pediatra...........Quan la dona surt un moment d’escena, hi entra en Ramon que proposa a la Mari d’anar a sopar fora i així estar sols, que la quarantena ja ha passat.............La Mari s’excusa ràpidament amb el fet que està alletant i que li fan mal els pits.




Bar Peris.- La Núria convida a sopar a la Marta, en David i la Natàlia. En David comenta que l’Ivan ja ha arribat. Les dones s’han congregat davant la tele a l’espera que comenci la nova temporada de la telenovel.la. En una taula, en Fede li comenta a en Marcel que últimament parla molt de l’Esther i que a veure en què pensarà el dia que necessiti l’extracció del semen (com si diguéssim). En Marcel l’engega a fer punyetes.

Casa Montse.- L’Ivan ja li diu papa al seu pare, cosa que la Montse mira d’acceptar amb naturalitat. En Huari s’ha passat tot l’estiu fent reformes al pis i ha quedat la mar de bé. Aleshores surt en Narcís amb les samarretes que li ha portat el seu germà dient que no sap quina posar-se. L’Ivan li dona un sobre amb diners a la Montse perquè puguin anar de viatge de noces però sa mare li diu que no poden anar de viatge, que tenen l’Isaac i que millor que se’ls gasti ell. L’Ivan, fa la impressió de quedar-se una mica ofès. Truca la Natàlia i li passen el telèfon a l’Ivan.

Casa Andreu.- L’Andreu està llegint l’informe de l’autòpsia: traumatisme craneal. Truquen a la porta i resulta que és l’Alícia buscant en Biel per donar-li els compacs firmats. L’Andreu li diu que el noi és mort.

Bar Peris.- La Remei, la Mari, la Laura i la Cinta mirant-se el culebrón. La Núria convida l’Ivan al sopar i l’Oriol se sorprèn que ella no n’hi hagi dit res d’aquesta festa i li diu que ell anirà al cine, cosa que la Núria no pensa permetre. En una taula hi ha la Natàlia i l’Ivan i quan ella li vol explicar el perquè del que va passar, passa el de sempre, que ell no la deixa continuar i li diu que ara ja és igual, que surt amb una noia (la Susan).

Tele.- Es veu en Santi sortint de la presó i una dona que se li acosta i se li llença al coll. Pel diàleg, queda clar que ell ja no és el que era (perquè, clar, el van matar) sinó que ara és el germà del mort (en Màrius) que clama venjança. Al Peris els han deixat a tots en aquesta escena i en Peris comenta que no hi ha dret que els deixin penjats, que això dels culebrons és una tonteria i que no entén com la gent s’hi pot enganxar. La Cinta comenta que ha vist en Santi una mica forçat i que, de tota manera, totes aquestes coses no passen a la vida real.
Aleshores es veu, a la vida real, com en Toni surt de la presó. De la mateixa presó d’on acaba de sortir en Santi a la ficció.









tplana

Setmana 43
Capítol 210 · Capítol 212 · Capítol 213 · Capítol 214 · Capítol 215 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar