TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 215
del divendres dia 21 de setembre del 2001

.. Al mercat, el Toni compra a la parada de la Lola. La Pilar observa molt atentament com parla amb la Isabeleta mentre la Lola els mira de reüll. Quan el Toni va a pagar no té canvi i s'apropa a la parada de la Pilar. Ella el retreu que sigui per aquí mentre el Ramon li dóna el canvi. Toni es fa el xulo i se'n torna a pagar el que deu.

Montse no deixa de pensar en l'Eduard. Té por que quan sàpiga que té un fill, el vulgui reclamar. Per altra banda, l'Ivan s'emprenya al no localitzar a la Natàlia. Després li comenta la seva mare si no és pot quedar més temps i ell respon que el millor és marxar, "tornar a la normalitat", sense deixar de dir que amb el Joan tant ell com ells estan molt bé.

Andreu, acompanyat de Guillem, recullen els llibres del Biel al institut. Aquí es troben a l'Alícia i l'Andreu li torna a insistir que si sap alguna cosa de l'accident que li digui, però ella espantada nega saber res i marxa.

Toni arriba a la perruqueria buscant canvi. Allí la Montse li diu a la Mari que el faci fora perquè no vol espantar a la clientela. Però la Mari s'ho pren malament i li diu que si no vol al seu germà, a ella tampoc. La Montse respecta la seva opinió i la Mari amb nena i germà, fot el camp. Ràpidament, la Remei li parla a la Montse de buscar una substituta, però aquesta no pensa despatxar-la. De sobte, entra l'Eduard i tots dos marxen a fer un cafè al Peris.

Aquí, l'Eduard li diu que ha acceptat una feina a l'Institut Superior de Música i que aviat tornarà a viure a Sant Andreu. Això no posa contenta a la Montse.

Al Peris, mentre el Guillem pren cafè, l'Andreu no deixa de beure alcohol mentre li explica al seu soci que va dormir al llit del Biel i es compadeix d'ell mateix. Guillem li aconsella que estigui més per la Joana, però l'Andreu no el fa cas.

Per altra banda, en un racó del bar, la Laura li diu al Marcel que no li fa cap gràcia que se'n vagi a Lima amb l'Ester. Ell decideix trucar a l'emissora i anular el viatge, però ella s'ho repensa i l'obliga a que pengi. Laura admet que haurà d'esforçar-se per confiar en ell mentre estigui fora. Poc després, tots s'acomiaden del Marcel, tots menys el Santi que es troba al seu pis amb la Mari que li ha portat a la nena. Ella intenta recordar aquell dia que la seva filla va nàixer i on el Santi li va dir totes aquelles coses, però no passa d'aquí. Ella admet que el Ramon i la Pilar les tracten mol bé, tant a ella com a la Desiré, i el Santi se n'alegra per això. Tots dos acaben marxant sense adonar-se'n que al sofà s'han deixat el barret de quadres que ell li va regalar a la seva filla.




Ivan discuteix per telèfon amb la Natàlia. El Narcís no entén per què el seu germà la tracta així quan fa poc temps, ell es volia casar amb ella. Narcís li diu a l'Ivan que ha canviat molt, que ja no és el d'abans.

Toni i Fina han sortit a dinar però ell vol estar més amb ella. Fina refusa l'oferta de sopar amb ell però accepta prendre cafè. Ell l'enreda perquè se'l prenguin a casa d'ella.

Pilar marxa, per sorpresa de la Mari, a passar el cap de setmana fora, amb la seva germana. Ramon seu al costat de la seva dona, volia que estiguessin sols. Ell la comença a acariciar mentre li diu que ha preparat el sopar que a ella li agrada, que ha parat taula d'una manera diferent a l'habitual i tot per fer-se perdonar per haver tractar tan malament al Toni. Mari només li respon que és molt bona persona i després, deixa que el Ramon se la mengi a petons...

Joana passa a buscar a l'Andreu per La Fusteria. Ell no ha deixat de beure. No vol acompanyar-la, vol anar al cementiri tot i estar tancat a aquelles hores de la nit. Ella l'insisteix perquè l'acompanyi, però l'Andreu empitjora les coses al acusar-la de que per culpa del seu aniversari, el seu fill ara és mort. I remata la feina dient-li que el Biel era fill seu i no d'ella. Naturalment, la Joana marxa fet pols.

L'Ivan s'acomiada de tots, fent-li un petó a l'Isaac. Llavors, el Narcís li retreu que a ell no li ha fet cap petó. L'Ivan se'l mira i l'abraça ben fort sota la mirada de la Teresa. A la cuina, la Montse i el Huari es miren l'escena en silenci fins que ella comenta que el seu fill ha canviat i que pot ser, l'Eduard, que no volia saber res de fills, també hagi canviat quan sàpiga que en té un. Té por que el reclami, i el pitjor és que tard o d'hora li ha de dir.

Toni i Fina han cardat. Ell s'ha quedat impressionat, al·lucinat... I vol buscar foc per encendre's una cigarreta. Llavors troba unes manilles i es pensa que són per "jugar" amb elles. Però la Fina el deixa fred al dir-li que són de la feina, doncs ella és inspectora de la 'policia nacional'.













Channing

Setmana 43
Capítol 210 · Capítol 211 · Capítol 212 · Capítol 213 · Capítol 214 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici