TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 210
primer de la Segona Temporada
del diumenge dia 16 de setembre del 2001

.. La Ronda Litoral es plena de cotxes que retornen a la ciutat després d'uns dies de vacances. Un d'aquests enfila la sortida de Sant Andreu a ritme de rock català. Al seu interior la Núria i l'Oriol canten contents.
Parlen de com han anat han anat de bé les vacances, bé excepte la petita rascadeta i el bony que van fer-li el dia aquell al cotxe de la Carme.
La Núria té ganes de tornar a casa mentre l'Oriol remuga perquè es tindran que separar ara que ell s'havia acostumat a tenir-la al seu costat cada nit.

El cartells del pròxim concert dels Sun Rockets inunden Sant Andreu.
Al Peris l'Alícia i el Biel parlen de com els agradaria anar aquella nit al concert. Per l'Alícia seria un somni veure a prop als seus ídols.
Al mateix temps en una taula, la Montse fa els preparatius convit del seva boda. El Peris i la Cinta s'encarreguen de tot...bé de tot excepte del menjar típic del país del Huari que també serviran.

El Quim també està al Peris. Amb mala cara, mal humorat per tot, sense que L'Adrià vulgui res d'ell. Tothom dient-li que ha d'arreglar-ho amb la Clara...encara que ell sap que ho diuen perquè no saben el que ha passat.

La Carme està feliç que la Núria torni a ser a casa. Tenen poc temps d'estar juntes. La Carme li anuncia que ara que està recuperada de la seva malaltia, marxa un parell de mesos a Sidney. Per un cop la Carme ha decidit pensar en ella mateix i fer allò que li venia de gust...marxar en comptes de quedar-se cuidant a tothom com sempre ha fet.
La família (la Carme, la Núria, l'Oriol, el Max i la Clara) ha decidit fer un dinar per celebrar el retorn de la Núria i acomiadar-se de la Carme. Fins i tot menjaran un deliciós pastis de coco. Una recepta que li han donat a la Carme al mercat, a la parada de la Lola.
El Max content del retorn de la Núria li regala un peix. L'Oriol en quan el veu fa mala cara. "Els peixos porten mala sort" remuga. Però la Núria esta encantada amb el seu peix.

L'Adrià fa temps que no aixeca cap. Està més eixut que mai. Ja ni riu, ni tan sols amb el Narcís quan fan la seva parditeda habitual a les dames.
El cop de saber que qui va trair la Clara va ser el Quim ha estat massa fort. Ha perdut algú en qui confiava i ara es sent més sol que mai però es massa orgullós per demostrar-ho a la seva família.
I a sobre la Carme marxa a Austràlia. L'Adrià hagués volgut dir-li un munt de coses quan la seva filla ha anat a acomiadar-se d'ell, però com sempre s'ha quedat callat i quan ha parlat l'únic que ha aconseguit es que li sortissin retrets. "Quan vas fer veure que estaves malalta en qui pensaves?" li ha dit i al moment s'ha penedit.

La Laura està a punt de sotmetre's al procés d'inseminació artificial.
La Mari l'anima, encara que el Santi estigui desaparegut i no pensi en la seva filla. La Laura no ho té tant clar. Ara està molt bé amb el Marcel i la feina d'ell a la ràdio es tot un èxit, i tenir un fill és allò que més desitgen...però hi ha tants riscos. Ningú de la família Peris s'ho pot treure del cap "i si el nen sortís amb anticossos?"

Per l'Andreu, l'advocat de Sant Andreu la coses a casa estan una mica complicades. Ell té un munt de feina i no pot estar tot el que voldria pels de casa...i els de casa ho estan notant i es queixen.
Sense anar més lluny resulta que és l'aniversari de la Joana, la seva dona i ell ni tant sols podrà dinar amb ella...i del regal ja s'encarregarà el Biel, el seu fill, que ell té un munt de reunions i no té temps de fer-ho.
La Joana està una mica cansada de quedar en segon terme per l'Andreu. Primer és la feina i després ella. I a sobre està el Biel... és fill de l'Andreu i de tant en tant l'adolescent es rebel·la "tu no ets la meva mare". Com avui, ella vol fer un sopar de família per celebrar el seu aniversari, i el Biel vol anar a un concert...i tornem a discutir...

La Marta i el David han estat treballant tot l'estiu. Ella a La Fusteria i el David, ja recuperat de l'incendi del Xicago, en un hotel.
Estan fent càlculs. Els hi agradaria molt fer una escapadeta de cap de cap de setmana. Però els càlculs no surten...els hi falten dinars..
De sobte el David té una idea...els Sun Rockets, l'hotel, els fans....

El Biel busca desesperadament entrades pel concert del Sun Rockets. No ho aconsegueix. Les entrades estan esgotades i les de revenda són massa cares.
De sobte se li apropa el David, que li ofereix l'oportunitat d'impressionar a l'Alicia. El David els deixarà passar a l'hotel i podran conèixer als seus idols.




L'Alícia no s'ho pot creure....podrà veure al seu grup. Ella i el Biel esperen al David. Quan aquest arriba els hi dona males noticies, només podrà fer entrar a un dels dos... el Biel deixa que sigui la noia la que entri.
El David li proporciona un vestit de servei d'habitacions. Els Sun Rockets han demanat una ampolla de whiskie i serà ella la que els hi entri...
...l'habitació es buida, entra el bateria del grup uns moments per dir-li que deixi l'ampolla al costat del llit i torna a sortir. L'Alícia està sola a l'habitació. A la dutxa sent a la cantant del grup. L'Alícia no pot creure on està....mira la roba de la seva cantant preferia, s'emprova una jaqueta i es mira un collaret...
De sobte surt la cantant que veu com li remena les coses. L'Alícia espantada s'amaga el collaret a la butxaca. Però l'han vist....
L'Alícia s'espanta. Diu que ella es només una fan. Que no avisin a seguretat. Ensenya que ella té tots els compactes del grup...per sort la creuen.

El Biel espera al carrer que l'Alícia surti. Perquè tarda tant?? Finalment la noia baixa. Li diu que està convidada al concert, darrera l'escenari i que a més hi ha una festa a l'habitació...i que ella pot estar-hi!!
El Biel s'emprenya. Ell ha aconseguit que ella entri i ara ella marxa al concert i ni tant sols ha pensat en aconseguir-li una entrada per ell...
Comença a caminar mig emprenyat, discutint amb ella, dient-li el que pensa....sense mirar per on va.

La Núria i l'Oriol volen anar a viure junts. Han de buscar un pis, el de l'Oriol és massa petit.
Però per ara no hi ha pressa, han quedat que mentre la Carme sigui fora ells viuran a casa seva. Així li cuidaran el pis també...

És hora de que la Carme marxi a l'aeroport. Primer passarà pel planxista per deixar el cotxe i que li arreglin la rascada que té al cotxe.
D'allí agafarà un taxi que la porti a l'aeroport.
La Carme condueix tranquil·la. Va amb temps. De sobte un noi li surt al pas. Ella no té temps d'aturar-se. Colpeja al noi que cau sobre el seu capó. El Biel cau del capo del cotxe a terra adolorit.

La Carme surt espantada del cotxe. El Biel s'aixeca. Sembla que no ha estat res. Però la Carme és metgessa, sap que els cops aquests poden ser perillosos i que al noi el tindrien que mirar en algun hospital...el Biel s'hi nega.
La Carme no pot obligar-lo i arribarà tard a l'aeroport....Li dona una targeta seva, per si hi ha qualsevol problema...
En quan la Carme marxi, el Biel estriparà la targeta.

L'Alícia torna a l'hotel disposada a anar al concert. Quan arriba a l'habitació tots han marxat excepte el bateria del grup que la mira d'una manera estranya...
Li ofereix un got de whiskie. L'Alícia beu confiada....

La Joana troba al Biel al sofà. El noi li diu que no es troba bé, que està marejat. "m'han atropellat" li diu...

En una reunió de feina, a l'Andreu li sona el mòbil...és la Joana. "Perquè el truca quan està reunit?" Són males noticies el Biel està a l'hospital.

L'Andreu arriba a la Clinica Sant Jordi. El Guillem i la Joana estan a la sala d'espera. Quan ell arriba, la Joana se li llença als braços "El Biel és mort" L'Andreu surt al carrer, de sobte li falta l'aire...
En un garatge qualsevol de Sant Andreu un mecànic arregla el bony que segons abans havia deixat l'impacte del cos del Biel en el cotxe de la Carme.
En una sala d'espera de l'aeroport, la Carme somriu sense saber que el noi aquell que ella a colpejat és mort.

La Núria i l'Oriol comparteixen la seva primera nit a casa seva...Tots dos al sofà. La Núria decideix que han de posar-li un nom al seu peix...Wagner, així es dirà.
L'Oriol continua pensant que els peixos porten mala sort. Quan la Núria marxa a dormir es queda mirant el peix. Agafa la xarxa, el pesca, el deixa sobre la taula mirant com el peix s'ofega...un poc mort el torna a ficar a la peixera. El peix flota mort. L'Oriol marxa a dormir.











by Bluegirl


Setmana 43
Capítol 211 · Capítol 212 · Capítol 213 · Capítol 214 · Capítol 215 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar