ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
pàgina inici TGV
1
opinions
posterior    
Gats de la via de l'AVE - Enric
Fòrum STAP 25/02/07


Molt urgent !
Al llarg de les vies de Renfe, a Sant Martí i a Sant Andreu hi ha diferentes colònies de gats (en total calculem de 300 a 500 animals).
Ben aviat (acabem de saber que dins d'un mes o un mes i mig) començaràn les obres de l'AVE i si entren les màquines sense haver tret els animals d'on són ara, es produïrà una massacre que farà empal.lidir les que es produeixen habitualment quan les màquines entren a solars per construcció d'habitatges, etc...
Els voluntàris que tenim cura d'aquests animals hem contactat amb tots els nivells de l'administració municipal i de la Generalitat, per demanar espais on resituar-los sense que, per ara, haguem obtingut resultats tangibles. a la pàgina:
http://geocities.com/sos_gatos/ hi trobareu informació, petició de signatures, etc....
Però us demanem també que tireu endevant tota mena d'iniciatives que considereu adients per evitar la mort d'aquests animals. Els que volgueu adreçar cartes directament a l'Ajuntament i a la Generalitat, ho podeu fer aquí:
http://www.bcn.cat/alcalde/ca/contacte.htm
http://www10.gencat.net/president/AppJava/cat/contacte.jsp

Gràcies per endavant.

____________________________________


Malament anem per aquest camí - Per ara anònim
Fòrum STAP 09/10/03


Escrit "Seamos Serios" d' Antonio Fortes, publicat a www.lasagrera.com i a 'Tot Sagrera' núm. 110

Encara sent del tot respectuós amb l'opinió de tothom, més quan és tracta del President d'una AVV d'altre barri o poble com és el Sr. Antonio Fortes (AVV la Sagrera), m'atreveixo a fer "quatre" comentaris respecte aquest, jo diria, intent de manifest sobre el Pla Sant Andreu Sagrera ja que és un tema que ens afecta a tota la ciutadania inclosa les gents de Sant Andreu.

llegir més
____________________________________

Segur que és dels que volen el canvi de nom - Pere Pà
Fòrum STAP 09/10/03


Dic jo. Fa tota la impressió que deu ser un dels del 'consell d'entitats de la Sagrera', aquest individuu.
Cony! No m'extranya que hi hagi 'polítics' que vagin sempre amb aquell somriure 'profident' amb les llepades de cul que reben constantment.
____________________________________

Qui ha volgut L'Ave - Un que sap del tema
Fòrum STAP 10/10/03


creo recordar que cuando al ayuntamiento de Barcelona le intereso, acudio a toda prisa a las A.V.V.para poder argumentar delante del Gobierno central, la necesidad de que la estación del A.V.E SE UBICASE EN LA SAGRERA, no era una operación gratuita, ya que gracias al Plan Sant Andreu-Sagrera, se han construido miles de viviendas, de equipamientos no he oido hablar a los responsables municipales.
Personalmente NO CREO EN UNA PLATAFORMA VECINAL QUE NACIÓ VICIADA.NO CREO EN LA GENTE QUE SE CREE CON DERECHOS QUE NADIE LE CONCEDIÓ.
¿PARA QUE QUIERO EL AVE? SÓLO PARA UNA COSA PARA QUE EL CONSISTORIO PUEDA CONSTATAR LA FALTA DE EQUIPAMIENTOS EN LA CIUDAD Y PUEDA CONSTRUIR LOS QUE LOS CIUDADANOS NECESITAMOS, NO LOS QUE A ÉL LE VENGA EN GANA.
____________________________________


Que parli el veïnatge - Carmen Gómez
Fòrum STAP 19/08/03


El Pla Sant Andreu-Sagrera està passant pels nostres barris en silenci, desfilant de puntetes, sense fer gens de soroll ni comportant cap mena de qüestionament veïnal sòlid i consistent, tant sols, febles sanglots de les associacions veïnals constituïdes en una mena de plataforma d'unió.
____________________________________

SÍ SENYORA !! - xagori
Fòrum STAP 19/08/03


Coi! Trobo que dius veritats com a punys. He passat aquesta opinió teva a la pàgina 'TGV': http://www.sant-andreu.com/tgv , http://www.sant-andreu.com/tgv/opinions.htm , http://www.sant-andreu.com/tgv/textqueparlielveinat.htm
I, si vols, posat en contacte per correu-e, si-us-plau. Veritablement cal apretar en aquest tema o ens ben fotran... i serà per sempre més.
____________________________________

Els veïns, a fer nones. - Ignatius Jacques Reilly
Fòrum STAP 20/08/03


Pensar que ara per ara és possible la resposta d´un veïnat cohesionat al Pla Sant Andreu-Sagrera és més aviat utòpic. El més probable és que en Clos i els seus amics del Club de l´Especulació aconsegueixin plasmar al nostre barri una meravella urbanística tipus Diagonal Mar...Tan arrelada a l´esperit de ciutat mediterrània. És possible que, com en aquesta zona, es cedeixi la reurbanització de les terres afectades directament a una companyia inmobiliària estrangera (per a més INRI, americana). I la gent?? Fent nones, com últimament ve fent, cada cop més subjecte passiu de la política. Sempre i quan el que es decideix no afecti els deu metres quadrats de tocar casa meva, clar
____________________________________


SABEU EXACTAMENT QUAN COMENCEN LES OBRES DEL TAV - xavier.
Fòrum STAP 29/06/03

____________________________________

HE TROBAT UN WEB ON EXPLICA COSES SOBRE EL TAV - xavi
Fòrum STAP 30/06/03


http://www.bcn.es/urbanisme/tav

____________________________________

Fa esgarrifar, eh? Pisos, cotxes... CAP ARBRE! - xagori
Fòrum STAP 01/07/03


http://www.sant-andreu.com/tgv/imatge04.htm
____________________________________


GRACIES PER LO DEL TGV - xavier.
Fòrum STAP 16/06/03


ja era hora!!!! gràcies a l'associació de veïns de STAP per deixar informació a en xagori per a que la pengès a internet. Encara que us vull demanar una coseta més... teniu més plànols del projecte??
GRACIES!

____________________________________

Fem el que podem. - xagori ¦-)
Fòrum STAP 18/06/03


I el president de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar s'ha compromès seriosament a fer-nos arribar més informació... quan la Plataforma que gestiona el tema ho vegi 'convenient'.
Així estem.

____________________________________

dons vaja!!! - xavier.
Fòrum STAP 18/06/03


doncs això no és!!! La millor forma de que els veïns ens assabentem de les "potinades" que volen fer, es que hi hagi una gran difussió del projecte, i la millor manera es, penjant a internet tota la informació que la plataforma tingui. Així que, senyors de la plataforma, han de donar tota la informació ja!! i no quan ho cregui convenient, per que hi han molts veïns que no podem anar a les reunions que fa l'AVV i ens interessa tant o més que els que hi van. gràcies
____________________________________

És que a la Plataforma tots opinem i decidim i per tant ..... - Un vei infromat
Fòrum STAP 18/06/03


Sentint-ho molt Sr.Xavier, la Plataforma veïnal està composta per varies AVV del Districte que com pot compendre, va més enllà de l'AVV STAP, encara que, tampoc entenc que havent fet ja conferencies veïnals(o assamblees informatives) del Pla Sant Andreu- Sagrera a Can Fabra, havent sortit al carrer Gran de Sant Andreu el dia del comerç amb maquetes, etc, ara, tingui cap reparo per possar unes fotos a internet. AH! ja sé, el Sr. Lluis s'ha enrecordat que hi havia un pacte entre les AVV que consistia que totes les sessions o assamblees informatives que es farien vers al Pla Sant Andreu -Sagrera NO LES REALITZARIEN cada una dels AVV implicades sino la Plataforma Veïnal creada per donar una vissió i una informació d'unió i força davanr els veïns.

I Clar, els pactes s'han de respectar, no??? Tots ho estem veient amb la prudencia de l'AVV SATP en no donar les fotos per internet.

En fin Sr. Xavier, li aconsello assisteixi a una ssessió informativa del Sr. Lluis que són i li dic molt seriosament, ALTAMENT ENRIQUIDORA e INTERESSANT que els demés estarem a espenses de la Plataforma Veïnal creada.

Gràcies i perdoni'm la meva sàtira.
____________________________________

PERDONAT - xavier.
Fòrum STAP 18/06/03


Respecto i entenc la seva postura, però es que per qüestions laborals i personals, no he pogut assistir a cap reunió i ni he pogut anar a la festa del comerç, i el meu únic "punt de contacte" amb el projecte és per internet. Per aixó estaria be, que donguéssin més informació per internet, pq hi ha molta gent que no podem assistir als seus actes.
GRACIES

____________________________________


sobre el TAV - xavier.
Fòrum STAP 29/05/03


Hola a tots!! m'agradaria sapiguer com està el tema de les obres del Tav a Sant Andreu, i com ens afectaran. Per raons laborals no puc assistir a les conferències que fa l'associacio de veïns de Sant Andreu i per això us demano si algu sap alguna coseta o si hi ha cap web on ho explici.
MERCÈS!!

____________________________________

l'A.VV. de STAP té informació, però... - xagori
Fòrum STAP 29/05/03


inexplicablement es resisteix a passar-nos-la per a la seva difussió a través d'aquesta WEB STAP.
Potser és que van molt carregats de feines i no els hi vaga... La veritat és que en diverses ocasions s'han compromès a fer-nos-la arribar, però fins a hores d'ara, res.

____________________________________

Pla Sant Andreu-Sagrera - A.VV de St Andreu-Tramuntana (Zona Nord)
Fòrum STAP 29/05/03


Pla Sant Andreu - Sagrera
(una nova realitat de futur i preocupant)

llegir més
____________________________________


Obres de l'AVE a Sant Andreu - Joaquim Luque
Fòrum STAP 08/05/03


Ahir van fer una reunió a Can Fabra sobre les obres de l'AVE, algú em podria fer cinc cèntims del que es va parlar?. Gràcies.
____________________________________

Molt especulatives i pocs equipaments socials. (s/t) - Lo bueno y breve dos veces bueno
Fòrum STAP 08/05/03
____________________________________
Sense ser tan breu - xagori
Fòrum STAP 09/05/03


El que pretenen bàsicament és especular. Això és ben cert:
Cinc blocs de pisos, de potser 15 plantes o més, a més a més dels que ja hi ha o s'estan fent.
Zones destinades a equipaments "reconvertides" en pisos i, això sí, a la planta baixa els 'equipaments' (pots comptar).
Res de vivendes de 'promoció pública', per comptes d'això alguns pisos a 'preu taxat'.
Res, clar, de pisos de lloguer assequible.
I...
Una altra potinada de les seves: el "parc linial" serà una mena de pàram amb herbetes i matolls. Res d'arbres.
El cobriment de les vies serà la teulada dels tallers ferroviaris del ditxós "A.V.E." i, perquè els hi surti a compte, els pilars seran finets i la llosa també (el ciment va a uns preus... pels núvols) i, clar, no podrà suportar el pes de la terra que cal perquè al "parc linial" pugui gaudir d'arbres. No servirà, tampoc, per a mantenir fora de la vista i la oïda el trànsit (tipus Meridiana o Rondes) que faran passar i el deixaran circular en bona part a cel obert.
Per acabar-ho d'adobar volen fotre-hi una 'rotonda' de 10 (deu!) carrils per banda, una cosa com la que hi ha al final del Paral·lel tocant a mar.

I més animalades gasives que ara mateix no recordo. L'Associació de Veïns de Sant Andreu s'han compromès a facilitar-nos informació per a que pogueu estar informats els que visiteu la WEB STAP (ja fa dies, però segur que compliran).

Si els hi permetem és que ens estem convertint en una colla de xais (mira, aquí trobo que en espanyol defineix millor: "borregos")

Els hi permetrem?

____________________________________

Suposo que AVV Sant Andreu respectarà la Plataforma creada.
- Respectem els acord veïnals per ara....
Fòrum STAP 09/05/03


I Tot això com acaba?

llegir més
____________________________________

posterior    
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no s'insulti i/o no es postulin accions o postures violentes o feixistes
imatges -1 -2 - 3 - 4


webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Adeqüem l'escut de la Unió Esportiva Sant Andreu !!
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar