ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
  a Sant Andreu de Palomar
ens hi juguem el nostre futur
Suposo que AVV Sant Andreu respectarà la Plataforma creada

I Tot això com acaba?

A. Amb una pressió demogràfica a la Zona, especialment, al barri de Tramontana que sense un Pla d'Equipaments suficients i clar (no hi ha data de construcció de cap equipament de primera necessitat) es convertirà en un barri dormitori amb població amb capacitat econòmica (no parlem de barris obrers).

B Amb una contaminació acústica i mediambiental salvatge al territori provocada per el caos circulatori que patirà el barri (Tramontana) amb motiu dels milers de cotxes (amb els seus pitidos inclosos, sorolls de motor i fums)que voldran anar a la maquinista i/o accedir als nous vials metropolitans (autopistes de ciutat), etc.

C. Si ben cert és que ja no tindrem el "fossar ferroviari" que segregava les gents d'un mateix territori (que no pas barri), ara tindrem un "raquitic" parc linial sense cap mena de verd plantat al terra (el tercer pulmó verd de la ciutat després de collserola y Ciutadella), o sigui, una merda de parc dur que no servirà per res més que anar a cagar els gossos i fer bicicleta.

D. Un urbanisme, model de ciutat, tipus "NEW YORK" que per gaudir de la teva ciutat i la seva arquitectura hauràs de llogar un Helicoptero.

Conclussió: El problema està en que la ciutat ha de ser un espai que faciliti la comunicació i les necessitats de les persones que viuen en elles(educació, esbarjo, etc) i no, com preten aquest Pla Sant Andreu-Sagrera, una realitat formada per "avisperos verticals" amb milers de veïns sense equipaments (el que necessiti un metge tindrà que fer cua i el que vulgui una plaça escolar anar a la Sagrera)i amb més cotxes, fums i sorrolls que faran el descans veïnal i la qualitat de vida una utopia. Això si, si vols treure el gos a cagar tindrà un parque lineal de pedra.

P.D La estació intermodal (AVE, Trens Regionals, etc) és cosa bona, segons experiències en Francia dinamitza la zona amb més comerç, persones que van i venen, etc....Respectem els acord veïnals per ara....

"Fòrum General de STAP"
09 de maig 2003

és una nova potinada... els hi permetrem?
recordem el Cementiri, Can Fabra, Can Guardiola, la Rambla, l'escola Pegaso, la Meridiana, les masies... ara, també, les Casernes
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Adeqüem l'escut de la Unió Esportiva Sant Andreu !!
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar