TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 782
del divendres dia 28/05/2004

.. Paco l'explica a la Cecília que no té els diners, mentre que ella pateix pel Fede i l'Alba, però ha pensat un pla per sortir-se'n sempre i quan ell li faci cas en tot i passant abans per explicar la veritat al seu fill.
Paco es posa en mans de la Cecília.

Quan li diuen tot al Fede i a la Blanca, ell munta en còlera i intenta agredir al seu pare. L'han explicat com s'ha ficat en aquest embolic amb el Pacheco i fins i tot, que el Paco va fer servir a l'Alba per fer trampes en partides de pòquer.
Cecília calma al seu fill i l'obliga a marxar amb la Blanca i l'Alba a Lloret.

Cecília porta a la seva neta a la perruqueria on l'esperen el seu pare i la Blanca. Fede li clava la bronca a la seva filla per haver ajudat al Paco amb les cartes i li diu que se li han acabat les tonteries. La nena no vol marxar enlloc, però el Fede l'obliga.

Després, Cecília es passa pel bar i li demana ajuda al Peris.

Un cop a Lloret, Fede té els nervis a flor de pell i no deixa de cridar, però quan es calma explica que ha patit per tots als que estima, a la seva família. L'Alba, escoltant al seu pare, veient-lo tan amoïnat per tots però en especial per ella, li demana perdó i el Fede la perdona.

Arriba el Pacheco a La Fusteria on es troba el Paco. Quan l'explica que no té els diners, el matón que l'acompanya agafa al Paco i treuen una pistola.
Però de sobte, entra el Peris disfressat de gànster acompanyat per la Cecília fent de "querida". Peris-Capone, amenaça al Paco i l'acaba fotent un tret, directament al cor, i el Paco cau al terra. El Pacheco i el seu assalariat, foten el camp davant les amenaces del Peris.
Un cop han marxat, Peris ajuda a posar-se dret al Paco i tot seguit, li fot un cop de puny a la cara perquè se n'adona del perill real que estava corrent per ajudar-lo. Però el cas és que amb aquest pla de la Cecília sembla que s'han desfet del problema...

Pilar l'explica a la seva germana que la policia l'ha informat que el jutge no dóna el permís per buscar el cos del Iassir i tot, segons pensa ella, perquè és un immigrant.
Quan parla amb el Kanam, decideixen buscar al Tariq i demanar-li que els porti fins on van soterrar al Iassir.
Tariq es nega però Pilar el convenç.

Tots tres, arriben al lloc on suposadament, està soterrat el Iassir, i tot i que el Kanam intenta obligar al Tariq a cavar per trobar el cos, finalment és ell mateix qui agafa el pic i la pala.
Un cop fet un bon forat, apareix la camisa del Iassir i una mena de plàstic on hi ha embolicat un cos. Kanam surt del forat i plora la mort del seu germà abraçat a la Pilar molt afectada també.
Després, ella demana als pakistanesos que marxin. Pilar truca a la policia per avisar-los que ha trobat el cos del seu amic.

Marta es troba a la Júlia estirada al carrer, sense coneixement. La desperta i la convenç per endur-se-la a un hospital.
Un cop aquí, li fan unes anàlisis que confirmen que s'havia pres un bon còctel de pastilles.
Marta li diu que s'hauria de quedar ingressada uns dies però Júlia no vol, necessita prendre més drogues perquè pateix el síndrome d'abstinència. Marta li pregunta perquè ho continua fent, i Júlia li diu perquè se sent bé, perquè fa el que vol i que no enganya a ningú...

Marta camina tota la tarda i arriba a la pensió on està la seva mare. Seu amb ella i l'explica que no pot callar per més temps... Li confessa que el fill que espera pot ser del David perquè es van embolicar aquell dia que es van perdre pel bosc.
Ara la Marta no sap què fer, si tenir el fill o explicar-li la veritat a l'Ivan, perquè no el vol enganyar, ella l'estima.
Paquita no sap què dir-li a la seva filla només que pensi com es prendria l'Ivan una cosa com aquesta... La Marta està feta un embolic.




Channing

Setmana 157
Capítol 778 · Capítol 779 · Capítol 780 · Capítol 781 ·
Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici