TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 778
del dilluns dia 24/05/2004

.. Bar Peris.- Les amigues de la Cinta li regalen un bressol.
La Ceci marxa al banc sense quedar-se a esmorzar.

Pis Pilar.- La Pilar, en Ciscu i l'il·legal discuteixen sobre què cal fer amb el tal Tarik. La Pilar té clar que la culpa és de l'encarregat i que no cal dir res del company d'en Kanam.

Pis Clara.- La Dolors anuncia a la Clara que a finals de mes anirà a viure amb l'Eliseu però que té por de la reacció d'en Dani.

Pis Montse.- La Teresa està nerviosa, de mal humor i, a més, no pot dormir.

Pensió.- La Ceci li diu a en Paco que el banc no li havia volgut concedir cap crèdit. Tot i així li porta 5 milions que tenia com a pla de pensions.
En Paco li diu que, de moment, podrà parar el cop però ho fa només per tranquil·litzar-la. Ell sap prou bé que això no li servirà de res.

Bar Peris.- En Dani li diu a sa mare que se li ha girat el cervell. La dona li explica els seus sentiments vers l'Eliseu però el seu fill no baixa del burro.

En Peris li diu a en David que sa mare no vol parlar del tema de l'habitació de la nena que, lògicament, ha de ser la que abans ocupava la Laura. En David diu que hi parlarà.

Comissaria.- La Pilar explica a la policia tot el tema d'en Iassir. La poli vol saber com ho sap però ella diu que no ho pot dir. La poli es posa borde i la Pilar s'emprenya i s'emprenya i marxa amb un cabreig d'impressió, convençuda que no li faran ni cas.

Pis Montse.- Hi ha el pare de la Neus que els comunica que el judici és el 8 de juliol. Li comenten lo de les trucades i l'advocat els recomana que ho denunciïn.

 

Pensió.- En Pacheco accepta els calés d'en Paco i es posa cínic dient que cap problema, que ell s'espera.

Bar Peris.- La Dolors li planteja a l'Eliseu que potser van massa depressa però l'home ja sap que ho diu pel seu fill. L'Eliseu, per celebrar la seva propera convivència, li havia comprat un regal però diu que no hi fa res, que li dona de totes maneres.
Quan la Dolors obre el sobre se li il·lumina la cara: Un abonament pel Barça! I, a sobre, l'Eliseu l'ha fet sòcia.
La dona està tan encantada que diu que: oh i tant que anirem a viure junts!

En David li diu a sa mare que si de cas ja es quedarà ell a l'habitació de la Laura i així no s'haurà de tocar res però la Cinta, com si tingués una revelació, li diu que no, que acabaran de treure-ho tot, la pintaran i ja està.

Pis Pilar.- La policia va a veure la Pilar. Li diuen que han parlat amb l'encarregat i que l'home no ha conegut mai cap Iassir i, clar, tampoc hi ha cap contracte al seu nom........
La Pilar es torna a posar com una moto però la poli la calma quan li diuen que se la creuen i que buscaran el cos però que cal esperar els permisos per entrar als terrenys.

Pelu.- En Paco entra a la pelu fet un Sant Llàtzer. La Ceci envia la Mar a la farmàcia i l'home s'explica: l'han esperat a fora, l'han fet pujar a un cotxe i l'han deixat com l'han deixat. L'hi ha advertit que si no paga divendres, buscaran la família. I acaba: Sóc home mort.






tplana

Setmana 157
Capítol 779 · Capítol 780 · Capítol 781 · Capítol 782 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici