TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 781
del dijous dia 27/05/2004

.. La Núria sembla que s'entrena per a anar d'espia al Mosad israelià ara que han obert una pàgina web buscant-ne... està a una cantonada espiant l'arribada del Víctor i la Carinyu a casa d'ell.
Quan la parella es separa, el Víctor, que l'ha vist per la cua de l'ull, se li acosta i li pregunta que hi fa allà. La noia li diu que vol estar amb ell i el convida a anr a casa seva. "- Per a què, per a xerrar una estoneta...?" ironitza ell. Però no, és perquè té ganes de que estiguin junts i per a ajudar-lo a convencer's li promet que farà "-...el que tu vulguis" i que l'esperarà desperta. Ell insisteix "- Torna'm-ho a dir". I ella "- El... que... tu... vulguis".
Ell li fot un somriure de 'matador', ella un petonet a la galta i es separen.

A ca la Montse la Teresa opina que no lidigui res al Narcís perquè ja es van espantar prou. La Montse però no ho veu igual i quan el nano acaba asseient-se després d'intentar una fugida súbita al taller, li etziva "- Vull que m'expliquis què va passar". El noi mira d'enganyar-la amb les espurnes d'un endoll i acaba mentint a l'assegurar que les espelmes les va comprar la Neus.

El Peris, al seu bar, pregunta a la Isabeleta i al Rafa pel Francisco, d'ençà la seva confessió ningú en sap res d'ell, però el Peris els demana que si el veuen li diguin que ell hi vol parlar. Potser es presentarà a l'assaig. Els que no s'hi presentaran seran la parella congregada, que no saben explicar convincentment perquè.

Entra esperitat, poques vegades més ben dit, el Gus i s'asseu davant un Paco fet calderilla, esgarrenxat i amb collarí, i l'intenta inflar el cap amb els fantasmes que segueix escoltant al seu pis. El jugador atonyitat li acaba recomanant que miri per Internet les 'pàgines grogues' i llogui a un caça-fantasmes, abans de marxar del bar.

S'encreua amb el Manel que va a la taula de la Paquita entre males mirades generals. Avui té teràpia i la Paquita queda en passar-lo a buscar pel taller. Influit per l'hambient hostil cap ell, marxa desseguida.

El Víctor i l'Assun estan xerrant a un bareto quan baixa per les escales una dona que havia tingut 'rotllo' amb ell. S'alça i va a saludar-la.
La mossa se li comença insinuant i acaba dient-li que a veure si fan un revival, si pot despistar la nòvia. Torna el somriure de 'matador,, que se li estronca quan se li acut alguna cosa.

Un paio impresentable de nom Felip, amb una mena d'aspiradora, està 'desinfectant' de fantasmes el pis del Gus. Bo i acabada la 'feina' li cobra 300 €uros i li exigeix que ni ell ni ningú encreui les cames durant tres dies. Cobra i se'n va.
Un cop es queda sol, el músic vacila amb el retrat que té a la paret i es disposa a menjar-se una bossa de patates al seu estil porc. De sobte, tornen els sorolls. "- Merda! Merda, merda, merda!!" diu acollonit i surt disparat.

A Cal Peris el Pere i la Montse discuteixen sobre què fer amb la parelleta. El Pere opina que no els poden separar i la Montse ofereix que la Neus vagi a viure a casa seva. El Pere no ho veu bé, creu que hi ha que donar-los una mica més de temps.
Arriba la Neus que es sorpren molt de que no hi sigui el Narcís i que pregunta si avui ja podran tornar a casa seva junts. S'hauran d'esperar uns dies i prometre que no encendran més espelmes i que avisaran desseguida si es troben malament. L'acusen d'haver comprat ella les espelmes segons ha dit el Narcís i la noia es queda molt parada.

La Paquita s'exclama amb la Marta de la manera de mirar-se la gent al Manel. La noia li reflexiona si està segura del què fa i l'hostalera es comproment a no deixa'l de banda perquè només la té a ella.

La Núria tota sexi està devant el piano esperant el seu 'Romeu'. Quan arriba se li llença als braços i van on sempre, al sofà, i ell li recorda la promesa. Treu un mocador gran i li tapa els ulls, deixant-la estirada al sofà... per anar a obrir la porta i fer entrar a la catxonda del bareto, que comença a acariciar les mans de la pianista.
S'alça de cop, sorpresa i emprenyada. "- Qui és? Què hi fa aquí?". El titabrava li recorda la promesa i la pianista els fot fora a empentes. Es queda feta una coca.

El Paco ajuda més malament que bé a la Cecília a moure una taula a Cal Peris per a la reunió del grup de teatre. No ha aconseguit calés i la Cecília es preocupa.
S'acosta el Peris dient que la Lola tampoc podrà venir i suggerint que ho deixin per a un altre dia, però la Ceci els fa assajar una escena de tots tres.
El Peris ho fa monòton i desganat. Quan la Cecília el repren i li diu que l'important és el concepte i que digui el que ha de dir amb les seves pròpies paraules, el Peris s'abraona sobre el Paco.
Llavors entra el Francisco que s'estranya de que no facin servir el texte, i quan el Peris diu que segons la directora l'important és el concepte, a la Cecília se li inflen i declara dissolt el grup de teatre. "- No us aguanto més!!".

La Mar arriba al pis amb el Gus que ha anat a buscar-la a la perruqueria, estranyada de que s'hi hagi presentat dues hores abans de plegar. El xicot està acollonit i diu que es que té moltes ganes de veure-la. Ella s'asseu i "- No!! No, no!" salta el músic... estava a punt d'encreuar les cames. Es posen tendres i la noia, que no veu clar que el xicot estigui tan aussent, el deixa i se'n va a l'habitació. El Gus desseguida fa una trucada per a demanar hora al psiquiatra.

Tornen de la teràpia el Manel i la Paquita que vol entrar a Cal Peris a fer un cafè. L'home no ho accepta i s'asseuen al banc del carrer. Parlen de la sessió i de que ho ha passat malament però que està content perquè sap que aviat tornarà amb la Paula i segur, segur, que recuperarà al Manu.

La Neus arriba a ca la Montse i el Narcís la vol convidar a sopar. La noia no està per afalags, està eprenyadíssima i li diu que és un mentider i que no li agraden els mentiders. El Narcís no sap com sortir-se'n i la noia marxa a casa amb els seus pares. El noi està trist i li pregunta quant de temps estarà enfadada, "- No ho sé. Ja t'avisaré" diu la Neus i marxa.

La Núria està sola, al sofà davant la tele que sembla que no la mira. Obren la porta i es presenta el Víctor que li demana disculpes pel què ha passat. La noia no en vol saber res. Ell li promet no fer res que ella no vulgui, però la pianista el fot fora. El titabrava l'esbronca per cagadubtes i marxa. Abans, però, la Núria fa que li torni les claus del pis i es queda feta una merda.







Gòmix

Setmana 157
Capítol 778 · Capítol 779 · Capítol 780 · Capítol 782 ·
Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici