TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 779
del dimarts dia 25/05/2004

.. La Dolors està comprant a la plaça quan es troba amb el Pep i la Conxi. Els dos se saluden i l'ex de la Dolors està, com sempre darrerament, entre avergonyit i gelós.
La Conxi, que ho nota, dispara a boca de canó que ella i el Pep són a punt de casar-se.
La notícia impacta la Dolors menys del que es podia preveure: "vaja, doncs que et vagi millor que amb mi..." i se'n va.

Més tard, el Pep recrimina a la seva futura esposa (o no) que hagi tingut tan poc tacte... I la Dolors es lamenta davant la Clara que li ho havien de dir just avui, que és l'aniversari de casament....

La Neus no es troba bé: té un immens mal de panxa que els dos nois atribueixen a un gelat i a que fa dies que no mengen verdura.
La noia vol trucar a sa mare però el Narcís diu que no, que si s'assabenten que no han menjat verdura, els renyaran. Ell coneix un xarop que ho arregla tot. Així que, en secret, l'agafa de casa de sa mare.

Així s'assabenta que han canviat el número de telèfon; ara ja no sortiran a la guia per evitar els anònims telefònics.
Més tard, la Marta els porta de regal un periquito i veu que la Neus no es troba bé: ara, a més, té cagarrines. Mirant el xarop descobreix que és un laxant i els fa un arròs bullit. Promet no dir res als seus pares si ells, al seu torn, prometen no tornar a amagar mai més una cosa així.

El Dani està cada cop més deprimit: se sent deixat de banda per tothom, mama inclosa i fins i tot postposa una senzilla feina que li demanen els Peris dient que va fins al capdamunt i que no té temps.
El que li demanen els futurs pares és una calaixera de nena... amb els poms en forma d'S.. de Sandra. almenys això és el que vol ell. Però el Dani diu que potser la setmana que ve.

 

Això espanta el Rai, que va a veure la Clara per dir-li que el Dani està fatal, i ella el va a veure per "si en vol parlar", però el fuster li aboca que fins que no li digui què pensa fer amb la seva vida, si té intenció de tornar amb ell o no, que faci el favor de no dirigir-li més la paraula.

La Núria comença a reaccionar davant les embestides eròtiques del Víctor: Ell la ve a veure per sorpresa quan ella xerra amb la Marta i la noia el fa fora perquè ha d'anar a l'Smuc, i a la tarde, ell ja l'espera.
La Núria està cansada i li demana abraçades i xerrar, només tendresa.. Però el Víctor s'alça del seu costat al·legant que no és la seva amiga perquè es confessi, i que si ho arriba a saber no perd el temps.
Se'n va a buscar l'Assun i la Núria queda desconcertada i desconsolada.

La imminent arribada de la presumpta Sandra provoca una reordenació de les habitacions de Cal Peris. la que havia estat de la Laura ara serà l'habitació de la nouvinguda... i la Cinta i el David es desfan de les andròmines de la noia amb evident tristor.

El Pep apareix a ca la Clara amb una ampolla de cava. diu que és per disculpar-se i per celebrar el dia que és... Però la Dolors, que era sola a casa, li diu si la Conxi sap que és allà, i li etziba sense embuts, que estima l'Eliseu i que se'n van a viure junts.
Ell arriba a dir que no l'hauria d'haver deixada, però la Dolors l'engega amb més bones maneres de les que es mereix. L'ex se'n va amb el cava sense obrir, tal com l'ha portat.






Spock

Setmana 157
Capítol 778 · Capítol 780 · Capítol 781 · Capítol 782 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici