TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 780
del dimecres dia 26/05/2004

.. La Neus i en Narcís donen menjar al periquito, mentre pensen quin nom li posaran. La Neus agafa els pocs diners que els queden al sobre per anar a comprar amb la seva mare; no podran celebrar com cal que fa 3 mesos que van fer l'amor per primer cop.
El Narcís troba una bona sortida: ho celebraran a casa. I la Neus troba un nom pel periquito: PETIT.

L'Ivan i la Marta tornen contents de la visita amb el psicòleg; ja li han donat l'alta a la Marta, i el metge els ha felicitat per la seva futura paternitat.
La Paquita també està contenta.

Quan va a avisar al Paco perquè surti a esmorzar i no es faci tard, resulta que el Paco no hi és. El Paco és a la farmàcia, amb la Ceci; hi té tants cops al cos que no s'aguanta, ni tan sols amb els calmants que li han donat a l'hospital.

Quan la parella surt de la farmàcia arriba la Teresa. Porta una recepta d'uns tranquil·litzants, i la Blanca s'estranya una mica.
Aprofita per donar explicacions sobre els comentaris de l'altre dia al mercat, però la Teresa la talla en sec.

A la Pilar li sap greu que el Iassir sigui enterrat de qualsevol manera.

La Neus i la seva mare compren al mercat; és llavors quan la mare de la Neus s'assabenta que la seva filla no es va trobar bé l'altre dia, i la renya per no haver-li dit res.

Arriba l'hora de la vetllada romàntica; la Neus i el Narcís sopen davant dues espelmes i brinden amb aigua de Vichy, que té bombolles i és el més aproximat al cava.
En un moment apassionat, agafen una espelma i van cap a l'habitació.

L'Ivan i el David demanen al Fede que els faci unes fotografies d'uns quants plats per fer un catàleg, i aprofiten per comentar-li que estan buscant un nom per a l'empresa.
Llavors es presenta la Blanca, amb el Jacob, el fill d'un amic, i li demana al Fede que faci de cangur una estona; així doncs, el fotògraf tindrà un jove ajudant.

 

La Júlia torna a visitar la seva amiga Marta a la botiga; està demacrada i ben malament, i la Marta li deixa clar que ella ja ha sortit d'aquest món.
Veu que l'Ivan i la noia surten junts, i diu a la Marta que cadascú la caga com pot: ella amb les pastilles, i la Marta tenint criatures i potser comprant-se un monovolum; potser no és el tipus de vida amb el que la Marta havia somniat?
En tot cas, l'Ivan trepitja de peus a terra, i ja té nom per a l'empresa: SIBARITA CATERINGS.

El Peris ha anat a veure la Teresa per recollir la cinta del Comte de Montecristo que li havien deixat a l'Alfons. La Teresa, per fi, troba algú amb qui parlar i desfogar-se; troba molt a faltar l'Alfons, el somia cada nit... el troba molt a faltar.

El Narcís i la Neus fan les postres davant la tele. De cop, els nois senten pudor de cremat. El Narcís s'acosta a l'habitació, obre la porta, i les flames i el fum comencen a escampar-se; els nois s'esveren i no saben què fer. Demanen ajuda.

El David presenta amb molta cura els plats per a la sessió de fotos; s'hi mira molt, tot ha de ser perfecte. Li deixa la feina de les fotos al Fede, i marxa.
Però el Fede té un bon ajudant, en Jacob, que a la que pot, planta ara un dit, ara llepa una mica... i el Fede, més nen encara que l'altre, també s'hi apunta. La sessió de fotos potser no sortirà massa bé, però el que és ell i el seu paper de cangur davant la Blanca... perfecte.

La mare de la Neus vol donar les gràcies a la Marta per haver ajudat la seva filla quan es va trobar malament.
Rep una trucada d'en Pere, el seu marit. Els nois estan ja amb la Montse i el Pere. Han tingut un bon ensurt. I per a més inri, el periquito ha mort... la jove parella busca el recolzament dels pares, i cadascun d'ells vol marxar a casa seva.





Baulena

Setmana 157
Capítol 778 · Capítol 779 · Capítol 781 · Capítol 782 ·
Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici