TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 767
del divendres dia 07/05/2004

.. Avui és el dia que el Xavi fa la comunió. A casa de la Laura, ella i els Peris l'elogien perquè va molt guapo. Però el noi troba a faltar la presència del David i l'expliquen que està al bar deixant-t'ho tot a punt pel dinar.
Tot i així, la Laura es veu quasi obligada a explicar-li al seu fill que el David no anirà a la comunió. En un primer moment, el nano culpa a la seva mare d'això però la Laura l'intenta fer entendre, i el Xavi que volia que tots estiguessin junts opta per anar a Cal Peris i parlar amb el David abans d'anar a l'església. Ni tan sols accepta obrir el regal que els Peris l'han fet.

Al bar, Xavi agafa al David posant a punt la taula que s'ha preparat. Li demana explicacions de per què no anirà a la comunió, i David li diu que perquè així tots estaran més tranquils. Però Xavi es nega a acceptar la possibilitat que el seu amic/padrastre no hi vagi, i li comença a dir que quan es separi de la seva mare, arribarà un dia en què ja no es vegin més.
Les paraules del noi entendreix el cor del David que accepta anar-hi.

Un cop al bar, feta la cerimònia, durant el convit, els pares de la Laura posen a parir al Robert tot i que el Peris i la Cinta intenten mantenir-los callats per no embolicar la troca.
Laura també parla però amb el David a qui l'agraeix el dinar que ha preparat i amb qui es disculpa pel seu comportament de l'altre dia. David també es disculpa i li proposa de oblidar-ho tot, però la Laura encara no està preparada.
A David a més, se li queda una cara de tristor quan veu que el Robert proposa fer una foto amb el Xavi i tota la família i ell no hi surt.

Xavi i Laura també xerren i ell es pensa que pot haver-hi alguna oportunitat que ella i el David es puguin reconciliar. Ell torna a recordar que fa la comunió perquè tots estiguin junts i bé. Ella calla i es mira al David amb bons ulls.

Però de sobte, Robert comença una conversa amb el fill dels Peris on li diu entre d'altres coses que es va embolicar amb la Laura perquè vol tornar a estar amb ell.
Aquesta és la provocació que vessa el got i la paciència del David acaba quan li dóna un cop de puny a la cara tirant-lo al terra. Tots dos s'enfronten i la Laura i el Peris els separen.
Xavi, plorant, decebut, puja al pis dels seus avis, acompanyat per la Cinta.
Laura molt trista i el Peris que els canta les quaranta al seu fill i al Robert, donant-los l'enhorabona per haver-li espatllat el dia al Xavi.

Francisco grava avui la seva darrera seqüència al "Vides de Lloguer". Però no és capaç d'assumir-ho i per això es cita amb la Sílvia per proposar-li alternatives per no fer-lo desaparèixer del tot, com ara inventar-se un germà bessó del Eudald.
Però la Sílvia li torna a deixar clar quins son els motius pels que aquest personatge mor...
Francisco està trist i ella el remata quan li diu que deixi d'enviar cartes a la tele demanant la continuïtat del personatge perquè ella sap que les envia ell.

Quan arriba el moment de l'escena i al Eudald li disparen dos trets, el Francisco cau a terra i en lloc de dir la frase escrita al guió, improvisa un altre final on l'Eudald porta una armilla anti bales. El realitzador i la Sílvia s'emprenyen i ella ha de xerrar amb el Francisco perquè ho faci bé.
L'actor novell repeteix l'escena i aquest cop diu tot el que ha de dir i el seu personatge mor assassinat.
Un cop validada l'escena, la Sílvia demana un aplaudiment de tot l'equip pel Francisco que d'aquesta manera dóna per acabada la seva aparició a la sèrie.

Per altra banda, Blanca li proposa al Fede de portar a l'Alba al cinema i aprofitar per explicar-li el tema de l'adopció.
A ell li sembla bé, però més tard, Fede parla amb el Paco i aquest li torna a insistir que el que ha de fer és plantar-li cara a la Blanca i explicar-li que ell no vol tirar endavant amb l'adopció. Però Fede acaba prenent justament la decisió contrària i pensa acceptar la criatura.

Tot es gira en contra de la parella quan a la tarda apareix l'Alba a La Fusteria. La nena s'ha assabentat pel Xavi que el seu pare i la Blanca pensen adoptar un nen negre i això emprenya molt a la nena.
Quan l'Alba li explica al seu pare, li diu imbècil i a la Blanca, falsa i mentidera. La noia es posa totalment en contra d'aquesta adopció perquè no sap fer de pare, i mentre que d'ella el Fede no s'ha ocupat, ara ho farà d'un desconegut.
Fede se la mira flipat i l'Alba els deixa clar que no els ajudarà i que no la veuran mai més.

L'empresonament de la Teresa fa que la Montse tingui els nervis de punta perquè tampoc està massa clar que pugui sortir sota fiança, mentre que el Narcís està molt trist i emprenyat perquè la seva avia no ha pogut anar al cementiri.
Quan ell parla amb el seu germà, deixa molt clar que entén a la seva avia i reconeixen tots dos que és una dona molt valenta.

La jutgessa ha fixat la fiança en 3000 . El Pere ha fet molt bé la seva feina i ha aconseguit treure pel moment a la Teresa de la presó.
Al carrer, la televisió i la Montse esperen a que surtin i quan ho fan, l'advocat es treu de sobre a la premsa. Montse es vol endur a la seva mare a casa però Teresa vol anar abans a un altre lloc i digui el que digui la seva filla, anirà sola.

Teresa ha anat al cementiri on l'ha portat un gladiol a l'Alfons.
Poc després arriba el Narcís que s'ha imaginat que hi seria aquí. El noi confessa haver-se emprenyat amb ella al principi però ara l'entenia. I li diu a la seva avia que quan ell té un problema pensa com el resoldria ella, i així actua, perquè sap que té una avia molt valenta i que així tot li sortirà bé.
Les paraules del seu net l'emocionen i ploren tots dos plegats.




Channing

Setmana 154
Capítol 763 · Capítol 764 · Capítol 765 · Capítol 766 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici