TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 154
del 03 al 07 de maig 2004

Capítol 763 (dilluns 03/05/04)
Capítol 764
(dimarts 04/05/04)

Capítol 765
(dimecres 05/05/04)

Capítol 766
(dijous 06/05/04)
Capítol 767
(divendres 07/05/04)


.. L'Alfons ha mort amb l'ajut de la Teresa. Tot i que ella no ho comenta d'entrada, l'autòpsia de l'Alfons ho certifica.
El fill de l'Alfons posa una denúncia i la Teresa passa l'enterrament del seu home a la presó. Les reaccions de la família de la Teresa són diverses però tots acaben acceptant la seva acció i li donen suport.
La Teresa surt de la presó amb llibertat sota fiança després de parlar amb el jutge i el Pere (el pare de la Neus) s'encarrega del cas.

La Marta està embarassada i, després de molts dubtes, decideix tirar endavant l'embaràs amb el suport incondicional de l'Ivan.
El David demana a la Marta si el fill pot ser seu però ella li diu que no té cap dubte de que el fill és de l'Ivan i que no vol tornar a parlar mai més d'aquest tema.

El David i l'Ivan comencen a pensar seriosament en la seva societat de menjars preparats i decideixen començar fent-los a la mateixa cuina de Cal Peris.

El Ciscu es resisteix a abandonar el seu paper a la sèrie "Vides..." i fa les mil i una per a no deixar-lo. Els seus esforços, però, són en va i acaba mort en un capítol.
Però a partir d'ara ja no estarà tan sol perquè la Pilar li "regala" el germà del Iassir com a dispeser.
La Roser passa per un moment d'hipocondria aguda i la Pilar vol que torni a estar amb ella al pis per a cuidar-la i fer-li passar les manies.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La relació Victor-Núria cada cop és més malaltissa. Ell li fa fer el que vol, quan vol i ella lluita entre aquesta dependència i la necessitat d'una relació estable i clara.

El convit de la comunió del Xavi acaba com la comèdia de Falset, a bufetades. El pare de la criatura no para de punxar el David fins que el treu de polleguera i s'endú un bon parell de castanyots de l'ex boxejador.
Abans de la festa les coses ja estaven força tibants perquè el David li havia retret a la Laura el seu allitament amb el Robert, del qual la noia no n'està gens orgullosa.
Potser el Xavi acabarà entenent que forçar el bon rotllo, amb festa inclosa, és impossible.

L'adopció d'una criatura per part de la Blanca i el Fede fa que l'Alba tregui el pitjor d'ella mateixa. Diu de tot al seu pare i a la Blanca i els assegura que no els vol tornar a veure mai més. Ben criada, la nena!
Si el Fede ja no tenia gens clara l'adopció a veure com ho entoma ara.

La Remei es fa passar la seva gana de sexe amb l'Eros, un professional que li recomana el Paco.
En queda tan contenta que la Isabeleta posa el crit al cel, la puritana. Com que amb els detalls que no s'està de referenciar la Remei, la temperatura de la Isabeleta ha fet petar el termòmetre, la noia s'acaba insinuant al Rafa a la parada. Però el noi ja no està per brocs d'aquest tipus i l'engega a pastar fang.


Casablanca


Setmana 154

Capítol 763 - Capítol 764 - Capítol 765 - Capítol 766 - Capítol 767 -

Tornar a Resums maig 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar