TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 763
del dilluns dia 03/05/2004

.. Pis Montse.- La Teresa s'aixeca del llit, agafa el telèfon i truca a la Montse: l'Alfons s'ha mort.
Poc a poc, agafa la "capsa dels secrets", acarona el front del seu home i surt de l'habitació.

Pensió.- La Marta no sap què fer: avortar?. La Paquita diu que hi pensi, que només té 20 anys i ha passat per moltes coses, que només fa quatre dies que surt amb l'Ivan i que tenir un fill no és fàcil. Finalment li pregunta si ella s'hi veu en cor però las noia no ho sap.
Aleshores sa mare li recomana que, de moment, no en digui res, que només pensi en ella, en el que realment vol i que no obri boca fins que ho tingui decidit.

Estació Sant Andreu Comtal.- La Núria i en Víctor surten de l'estació, acabats d'arribar de Portugal.
Però, l'Assun s'acosta per l'altra vorera i la Núria ha de tornar a entrar a correcuita a l'estació i amagar-se.

Bar Peris.- En David li ha comentat a son pare la idea de l'Ivan i li diu que voldria començar fent els menjars al bar mateix, per si de cas no sortís bé. En Peris rondina, com sempre, però accepta.

El pare d'en Dani li pregunta al seu fill si la mare encara surt amb aquell, quins plans tenen, etc. En Dani li diu que si tant l'interessa que li ho pregunti ell mateix.

La Lola i la Roser comenten amb en Ciscu la mort del seu personatge, sota la mirada sorneguera d'en Peris; la Lola diu que escriurà una carta per protestar.
Entra la Pilar que vol saber com està la Roser però aquesta no té cap intenció de baixar del burro i la deixa plantada.

Pis Montse.- Tenim tota la família (nòvies incloses) esperant l'arribada del metge i d'en Santiago. Aquest arriba primer, li agafa les mans a la Teresa i diu que potser ha sigut un altre atac i que és millor això, atès que patia massa. Després arriba la metgessa.

Pis Clara.- La Núria ha anat a interessar-se per l'estat anímic de sa mare després de la separació d'en Dani.

Farmàcia.- La Roser està amoïnada perquè li cauen els cabells. La Blanca li diu que això són nervis, que vagi al metge i que faci les paus amb sa germana però la dona es tanca en banda pel que fa a la Pilar.

Pis Montse.- La metgessa és a l'habitació amb l'Alfons mentre els altres s'esperen a la saleta, sorpresos de que trigui tant.
Quan surt la doctora, ho fa amb una sorpresa: no pot signar el certificat de defunció perquè no ho té clar i considera que s'ha de fer l'autòpsia. En Santiago no ho entén, tant clar que sembla, i diu que només li falta això al pobre papa.
La Montse es mira sa mare.

La Fusteria.- L'Alba li porta un cafè a en Ciscu que està escrivint un munt de cartes, suposadament a les seves fans.

El pare d'en Dani entra al veure la seva ex-dona asseguda en una taula i li pregunta si està amb algú. La dona li respon que no n'ha de fer res, aleshores surt el motero i se l'emporta al cine, deixant el "papa" amb un pam de nas.

Pis Núria.- La Roser, al veure la tristor de la Núria, li diu que no pateixi, que ja sap que està enamorada d'en Marcel i que no el pot oblidar però que ja trobarà algú altre, encara que ara li sembli impossible.
A la Núria li cau una llàgrima.

Botiga Marta.- La Marta no se'n pot estar i, poc a poc, li diu que està embarassada. L'entusiasme de l'Ivan davant la notícia la deixa una mica sorpresa però feliç. El noi li diu, però, que tot i la il·lusió que li fa, que vol que sigui ella la que decideixi en última instància i la Marta ho fa. Decideix que el tindran.

Pis Montse.- Un cop tothom fora, inclòs en Santiago, la Montse atura sa mare i s'asseuen a taula. Ho vol saber i la Teresa li diu que sí, que l'ha ajudat.
La Montse posa cara d'espant i sa mare li dona una carta, la que li va dictar l'Alfons i on hi ha una frase per ella. La Montse la llegeix: Montse, no jutgis la teva mare. El que ha fet per mi és la prova d'amor més gran.
Un cop llegit, es mira a sa mare i li diu que quan li facin l'autòpsia se n'adonaran. La Teresa li respon que ja ho sap però que ara només vol que l'enterrin en pau i el que vingui després, que vingui.








tplana

Setmana 154
Capítol 764 · Capítol 765 · Capítol 766 · Capítol 767 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici