TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 766
del dijous dia 06/05/2004

.. A ca'ls Borràs, en Narcís gemega i pregunta perquè s'han emportat la Teresa i què ha fet. L'Ivan li explica com pot i el nano s'emprenya i afirma que "- La iaia és dolenta".
La Montse marxa a veure que passa i el Narcís i la Neus s'abracen.

A un parc la Paquita està xerrant amb la mare acollidora de la Paula mentre la nena i la germanastra/acollidora estan als gronxadors. La dona està preocupada, la Paula no s'adapta a la família.
S'acosten a les nenes i deixen soles a la Paquita i la Paula. La nena pregunta si encara està amb el seu pare i, quan la Paquita li diu que no, que el que li va fer està molt malament i que no vol veure'l, la Paula ho lamenta perquè quan ella hi era el Manel no estava tan agressiu i opina que està malalt i que quan es curi tot serà com abans. Li pregunta a la Paquita què farrà ella quan son pare estigui curat.

La Clara està mirant, a casa seva, amb la Carme unes fotos que li han arribat del Max i el Quim des de l'illa de Pàsqua. Es lamenta de tenir tan lluny al nano quan ella va forçar la tornada de Cardiff per a estar amb ell.
També parla de l'eveja que li fan l'Eva i la seva família.
Llavors truca l'Ivan per a convidar-les a l'enterrament de l'Alfons. La Carme s'interessa per la Teresa.
Quan el noi és fora, la Carme li suggereix a la Clara que li digui també al Dani, però la dona del fuster no està per la labor i li diu que vagi a dir-li ella.

Al pis de la Pilar, amb el Kanam assegut al menjador, la Roser busca histèrica unes pastilles. No s'està de despreciar i burxar el Kanam.
Quan marxa, la Pilar li planteja al noi que haurà de deixar el pis.

Al pis de la Montse hi ha el Pere, el pare de la Neus, que no ha pogut veure la Teresa, però s'ofereix a fer-li's d'advocat, bo i que no és la seva especialitat. La Montse accepta i deseguida l'home fa una truca al comisari per anar a veure la Teresa aquell vespre al calabós.

A la fusteria la Carme informa de l'horari de l'enterrament al Dani. El Manel que també està allà diu que ell hi vol anar, llavors la Carme li demana que vagi a dir-li's als Peris.
Un cop se n'ha anat el Dani posa pegues per a assistir-hi ell per l'anyorança de la primera trobada amb la Clara al mateix cementiri.
La Carme creu que estan fent l'ase i l'incita a la reconciliació amb la seva germana.
Les miradetes que es fan, però, em fan entreveure una possissibilitat de marro.

La Montse ha anat a la comissaria i demana veure la seva mare.

A Cal Peris la Lola, la Cecília i la Isabeleta fan safreig, sobretot la 'congregada', sobre l'afer Teresa.

La Pilar li planteja al Cisco el malestar que té a casa amb la seva germana per la manera de ser la Roser i per la presència del Kanam. Acaba encolomant-li el rellogat a l'actor en decliu.

Els Peris, a la barra, parlen amb la Paquita, que pregunta per la situació del David i la Laura. La Cinta s'interessa per la Marta i el Peris per l'embrió de negoci entre el David i l'Ivan.
Llavors entra el Manel per a donar compte de l'enterrament i entre ell i la Paquita es crea un clima de sí però no, que la Paquita trenca marxant, el Manel la segueix i li prega el retorn a la relació estroncada.

La Montse ha pogut veure la Teresa a la comissaria i li explica els tràmits que estan fent. La dona, que no ha pogut dormir en tota la nit li pregunta "- Podré sortir avui?". També pregunta per com s'ho han agafat els seus nets i la Montse li explica que l'Ivan ho enten i accepta bé, però que el Narcís encara no ho ha paït.
Mentre Mentre esperen al Pere, l'advocat, la Teresa li demana a la seva filla que vagin a l'enterrament i que li porti un bon ram de gladiols a l'Alfons.

Al seu pis el Narcis es nega davant l'Ivan i la Marta a anar a l'enterrament, segueix molt ressentit pel que ha fet l'àvia. La Marta la justifica. L'Ivan mira de fer-lo reflexionar, però és la Neus a l'explicar-li l'eutanàssia que li varan haver d'aplicar al Pum, el gos del seu anteiror nuvi, qui trenca la resistència del Narcís. Surten agafats de la mà cap el cementiri.

Al cementiri de Sant Andreu de Palomar ja hi són el Santiago i els seus, pocs, quan arriben la Montse i família. El Narcís vol anar a saludar el Borja, peròi l'actitud de rebuig del Santiago ho impedeix.
Van arribant els amics andreuencs.

La Pilar s'ha acostat al pis de la Núria per a convencer a la seva germana que torni amb ella ara que el Kanam ha anat a cal Cisco. Parlen també de l'Alfons i de que ja són grans i més valdria que es recolzessin l'una en l'altra. Acaben posant-se d'acord.

Al cementiri hi ha un bon grapat de gent quan acaben d'enterrar l'Alfolns. Un s'acosta al Santiago i li dona el condol. Tota la resta ho fan a la Montse i la seva família. El Santiago amb una mirada desafiant als Borràs marxa.
La Clara i el Dani. La Paqui i el Manel. Mirades i dubtes.
"- No hi ha dret. La iaia hauria de ser aquí" diu el Narcís.

Al calabós, sola, la Teresa està feta pols.





Gòmix

Setmana 154
Capítol 763 · Capítol 764 · Capítol 765 · Capítol 767 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici