TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 752
del divendres dia 16/04/2004

.. Al bar, el Peris ho neteja tot perquè tot estigui presentable per quan vingui el Francisco a fer-se la sessió de fotos per la campanya publicitària. A més, ell es vol afaitar i arreglar tot i que la Cinta ja l'adverteix que no sortirà a cap foto.

En una taula, els Crespo amb la Marta esmorzen. Narcís està ultimant els preparatius pel dinar d'inauguració del pis.
La Montse els explica que l'Isaac vindrà d'aquí a 15 dies.

Laura i David netegen el cotxe i ella es troba dins la polsera de la Marta. Li diu al David que se la porti a la botiga personalment.

Francisco ha acabat la sessió de fotos al mercat i totes li van al darrere felicitant-lo.
Quan ell ha de marxar per descansar abans d'anar al Peris, arriba la Teresa a la parada de la Lola. Li pregunten per l'Alfons i la Isabeleta explica una història respecte d'una persona que va patir la mateixa malaltia que l'avi però que va acabar malament. Teresa no li replica, però sí ho fa la Lola.

David va a veure a la Marta i li torna la polsera. Li pregunta per què no ha passat pel bar en tota la setmana i ella li respon perquè li feia cosa. Tots dos reconeixen no haver deixat de pensar en el que van fer a la masia...
Per la Marta, va ser molt especial, estar amb l'Ivan no és el mateix. Li diu al David que entre ells sempre haurà alguna cosa i li confessa que vol estar amb ell: "demana-m'ho i ho deixo tot per tu".
Però David li surt amb què té una família, una esposa a la que estima amb qui vol estar. Dit això, ell marxa.

La sessió fotogràfica al bar és interrompuda de tant en tant pel Peris que es fica pel mig intentar sortir en alguna. La fotògrafa està a punt de deixar-ho córrer perquè el Peris insisteix.
Francisco intenta fer-li entendre que està fent el ridícul, però la rèplica del Peris és que ell està fent campanyes poca soltes.
Cinta s'emporta a un racó al seu marit i l'intenta fer veure que és una criatura. Ella marxa amb la Laura i el deixa sol al bar perquè faci el que vulgui.

La Cinta ha comprat al Xavi un rellotge per la seva comunió. Mentre caminen, ella l'explica a la Laura que fa dos anys va estar a punt de separar-se del Peris i marxar amb un altre... I que ara tot ha canviat. La Cinta diu que mai més ha tornat a veure al Guillem i que si se'l trobés pel carrer no sentiria res. Estima al Peris que mai li ha fet cap retret des de llavors.
Laura reconeix que ell l'ha d'estimar molt.

Tot està preparat al pis del Narcís i la Neus pel dinar.
Montse l'ha regalat als dos un extintor, i al seu fill, un mòbil. Després arriben el seu germà amb la Marta que porten les tan desitjades cadires. Ella coneix a l'Àngels que recordem, és dissenyadora de moda.

A La Fusteria, Núria, Laura i David, prenent una copa, xerren de la Marta i l'Ivan. La Núria es mostra preocupada pels dos, perquè sap que la Marta mai s'ha estimat a l'altre. Però David aprofita l'oportunitat per defendre a la parella d'amics i a dir que si volen estar junts, és perquè tots dos ho voldran així, que estimar-se no assegura res.

En una altra taula, Francisco parla amb la Sílvia, la guionista. Li demana tenir una flexibilitat al seu horari de feina, perquè ha de començar a rodar la peli amb la Gimpera. La Sílvia li explica que ho tindrà fàcil perquè en dues setmanes, el seu personatge al Vides, morirà.
Francisco no dóna crèdit al que sent i la guionista es justifica dient que volen donar un gir argumental radical, però finalment li confessa que a la direcció de la sèrie no els ha acabat de convèncer ell com actor. Ho fa malament i el fan fora.
Quan Francisco, fet pols, pregunta per què aleshores el van escollir, ella contesta que tots comenten errors.

Teresa l'ha de donar el dinar a l'Alfons però aquest es nega. Vol que la seva salut empitjori, però ella ja li diu que no el deixarà morir de gana.

Al dinar familiar, la Marta deixa caure que properament, ella i l'Ivan es podrien anar a viure junts. La notícia agafa per sorpresa a tots els presents, ell inclòs. Montse, però, no se la pren massa bé tot i que no diu res.

Laura li retreu al David el seu comportament amb la Núria quan parlaven de la Marta i l'Ivan. Sempre la defensa i aquest cop, fins i tot, s'ha posat borde amb la seva amiga.
David intenta explicar-se, però el que fa finalment, és confessar-li que es va enrotllar amb la Marta.
Laura no s'ho pot creure i li diu que ho va fer perquè és ella, perquè sempre l'ha tingut al cap. Laura llavors, pensa que quan ell es va voler casar amb ella va ser perquè la Marta es volia casar amb l'Albert.
David vol explicar-se però per la Laura, ho ha acabat d'espatllar tot... i el fa fora. David intenta que el perdoni perquè l'estima de debò, però la Laura no el vol escoltar i li demana amb un crit que marxi de casa.




Channing

Setmana 151
· Capítol 748 · Capítol 749 · Capítol 750 · Capítol 751 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici