TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 750
del dimecres dia 14/04/2004

.. La Roser prepara el dinar a la Núria, mentre sa mare li acaba de cosir alguna peça de roba. Mentre la Núria era fora han trucat per telèfon, i han deixat un missatge; la Núria se l'escolta; és el Víctor, que s'interessa per com està la noia. Amb la cara il·lusionada, la Núria s'escolta el missatge dos cops.

El Manu fa comptes amb la K. Amb el sou que es treu, no fa per res; haurà de buscar-se una feina, i més si es vol endur la Paula. A la tarda ha d'anar a veure l'assistent social.

A La Fusteria, el Paco ja torna a demanar diners, aquest cop, al Gus i a la Mar. Però la parella li dóna una idea: muntar algun tipus de festa per treure diners extres. La Mar defensa alguna història "xillout", però el Gus opta més per oferir un concert dels seus; al final, faran una mena de "rave urbana indoor", faran pagar entrada, i així el Paco aconseguirà els diners que necessita.
Tot controlat. A les sis de la tarda tancaran el bar i prepararan la festa.

El Dani ha anat a enllestir una feina a La Fusteria, i veu per casualitat la seva mare, que surt amb un home, i fins i tot s'ha posat el seu mocador de coll...

La Neus i el Narcís contemplen contents la nova cuina. Estan contents, sí, demà ja faran el trasllat... però el Narcís no les té totes; està preocupat per l'Alfons, li sap greu marxar ara que ell és malalt, i que es pensi que no li importa. La Neus li diu que li pregunti, i així sortirà de dubtes.

Després de sentir el missatge del Víctor i de fer-se il·lusions, la Núria espia el noi, que s'acomiada de l'Assun; un cop el Víctor queda sol, la Núria entra al cotxe fent-se la interessant, però de seguida se li tira al damunt per fer-li un petó.
El noi, una mica més "racional", aconsella de marxar d'allà per anar a un altre lloc.

El Manu parla amb l'assistent social, però no es podrà endur la Paula a viure amb ell, perquè és menor d'edat, i les normes són així. L'assistent social demana si tenen algú més de la família; sembla que la nena ha parlat d'un avi, però el Manu diu que no tenen ningú, que la Paula, de vegades, s'inventa històries.

La Clara i la seva sogra són a casa quan, abans d'hora, arriba el Dani; demana explicacions a sa mare pel nou acompanyant, i fins i tot li retreu que ara vulgui fer com el seu pare, després de tant criticar-lo. El to va pujant de volum, fins que, al final, el Dani marxa de casa.

 

El Narcís i la Neus van a casa a veure l'Alfons. El Narcís li vol fer una pregunta, però l'Alfons només pot contestar sí o no fent moviments amb els ulls; després d'intentar-ho algun cop fent preguntes ambigües, finalment el Narcís pregunta el seu "avi" si es posarà trist si marxa demà de casa. L'Alfons tanca dos cops els ulls: "NO", no es posarà trist. Això si, es compromet a venir-lo a veure cada dia.

El Víctor i la Núria arriben al pis. Van per feina. La Núria se'n mor de ganes, i el Víctor no deixa escapar una.

El Dani arriba a un bar a fer una cervesa per ofegar les penes i es troba amb el cambrer de La Fusteria, amb qui es desfoga una mica. Diu que es penedeix de no haver-se quedat a Kardiff, però ara no pot marxar, no li pot fer aquesta "putada" a la seva dona, tot i que, a les dones, "no hi ha qui les entengui", i enveja la solteria del seu company de penes.

El Gus i la K ja ho tenen tot a punt, i el Paco, entrades en mà, es decideix a obrir la porta als clients... però comencen a entrar, i tots són amics i companys, o sigui que de calaix per la venda d'entrades, res de res. Així doncs, el Paco canvia la "filosofia d'empresa" i opta per pujar el preu de les consumicions.

El Manu parla amb la seva germana. La nena vol marxar amb ell, però no pot ser; ara li buscaran alguna família d'acollida, i el germà es compromet a endur-se-la tan bon punt arribi als 18 anys.
El Manu li pregunta quina és aquesta història de l'avi, i la Paula diu que no s'ho inventa pas, que era el pare del seu pare, un dia va trucar a la porta, la nena va obrir, i el pare es va enfadar i la va picar...

L'escena de sexe i llit s'acaba, el Víctor es vesteix i la Núria és al llit. Una mena d'atracció fatal impulsa la Núria a demanar al Víctor si algun altre dia la trucarà, i el Víctor li diu que si ella vol, ho farà. Però li deixa clar que a qui estima és a l'Assun, i que no la pensa deixar, així que si accepta el fet d'anar-se veient de tant en tant, doncs perfecte.
La Núria potser pensa que val més això que res, i diu que sí...









Baulena

Setmana 151
· Capítol 748 · Capítol 749 · Capítol 751 · Capítol 752 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici