TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 751
del dijous dia 15/04/2004

.. 615 és la caixa que han fet a La Fusteria amb la festa 'Rave Indoor' invent del Gus. El Paco s'esperava més, però tant la Mar com el músic creuen que és perquè és el primer dia i que quan estiguin més rodat faran mes. El Paco no queda gens convençut i menys de poder aguantar vuit dies més amb aquell tipus de música.
De fet ja són les sis del matí i fa que apaguin en xin-xin-pum. Foten fora a la gent que quedava i, tot just quan surt l'últim, entra la Guardia Urbana. Per molt que volen sortir-se'n amb excuses, els hi claven una multa de 600 .

A ca la Montse estant fent caixes pel trasllat del Narcís al seu piset (l'adequació de la cuina ha sigut ben bé vertiginosa... i és que a Sant Andreu som l'òstia ;-) ) . La Teresa parla per telèfon amb el Santiago, el fill de l'Alfons i el Narcís insisteix en que vol anar a veure a la Paula.
La Teresa ha quedat amb el Santiago per la grua (?) i el fisioterapeuta i marxa després de explicar-li al Narcís que demà ella i l'Alfons no podran anar al dinar d'inauguració del piset. El nano la compromet, però, a fer un munt de croquetes.

A la parada de la Pilar, mentre el despatxa, parlen ella i el Nelson de la desaparició del Iassir i de la inoperància policial.
La Lola s'acosta per canvi i aprofita per mirar de fer-la petar amb el Nelson que se la treu de sobre.

A ca la Montse van amuntegant andròmines mentre esperen que arribi l'Ivan amb més caixes. El pobre Alfons està allà, com una mòmia.
De sobte el Narcís salta "- Mama, t'has tirat un pet?". Sent pudor però no ha sigut la Montse, ni tampoc ell.
Llavors la Montse envia el xicot al lavabo a preparar aigua calenta i una esponja. Quan s'acosta a l'Alfons per a dir-li que ara el canvia, se'l troba plorant.

El Rai, a La Fusteria, ironitza sobre la festa. El Paco però no està per conyes. Llavors arriba la Cecília que també burxa amb el mateix i, ni que el Paco mira de sortir-se d'estudi, la dona li fot una bona esbroncada i l'amenaça de dir-li al Fede si en torna a muntar una altra.
Quan marxa, el barrut-encarregat-pare truca a l'Alba i, en no ser-hi, li deixa un missatge al contestador.



La Pilar, pel carrer, veu al Tarik rebent calers d'un paio que es guarda alguna cosa a la butxaca. Se'n va cap a ells i li pregunta que hi fa allà. El paquistanès tira pilotes fora i el Xapes s'escola.
No en saben res del Iassir, això diu el Tarik, que té pressa per anar-se'n a Mataró bo i l'hora que és.

Estan acabant de treure caixes quan arriba la Teresa que ha estan amb el Santiago. Entra i s'acosta a l'Alfons que, a més a més de la immobilitat facial, fa cara de pomes agres el pobre. La Montse la informa que l'ha canviat.
El Narcís abans de marxar al piset li fa un petó a l'avi i li promet anar a veure'l cada dia.

L'Alba està a la pensió amb son avi que, després de donar-hi voltes, la compromet a ajudar-lo a fer trampes en una partida de póquer.

El Kanam està arreglant un interruptor quan la Pilar arriba. Parlen amb extranyesa i alarma de la desaparició del Iassir. El xicot vol marxar però la Pilar s'hi nega i li comenta la trobada del Tarik i el Xapes. En Kanam queda preocupat per l'actitud del compatriota.

El Tarik ja ha arribat a Mataró i esta demanant-li al pocavergonya-negrer-explotador (potser dient fill de la gran puta n'hi hauria prou) d'encarregat de l'obra que es nega en rodó a donar-li ni un €uro.
El Tarik el pressiona "- A ti tambien te interesa que me vaya". "- Mira imbècil... vam fer un tracte, no? I et vas quedar amb els diners del Iassir. Doncs ja està, no hi ha res més a dir". Amenaça al 'Judes' i se'n va.

Al piset van descarregant coses. Tant el Narcís com la Neus volen però quedar-se sols i no paren fins que tant la família d'ell com la d'ella se'n van.
Un cop sols, després de sentir set vegades per part de la mare de la Neus i deu per part de la Montse, que truquin per a qualsevol cosa, a qualsevol hora, la parelleta deixa l'escampall i se'n van al llit a fotre un polvet.

Quan la Montse arriba al seu pis, la Teresa està preparant mongetes verdes. L'ambient és tristoi. La Montse va a la cuina i la Teresa la segueix. La perruquera està moixa per la marxa del fillet i l'àvia preocupada per la feina que li donaran ella i l'Alfons.
La Teresa torna amb les mongetes i la Montse es posa a plorar.



Gòmix

Setmana 151
· Capítol 748 · Capítol 749 · Capítol 750 · Capítol 752 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici