TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 749
del dimarts dia 13/04/2004

.. Primer matí de l'Alfons malalt a casa seva. Una infermera l'ha rentat i la Teresa explica a sa filla que ni ella ni el seu home han dormit gaire bé.
Demana al Narcís on és la famosa capsa dels secrets de l'Alfons i ell l'hi dóna la clau però no li explica on és. Així que la Teresa ha de buscar-la pel seu compte...
I quan la troba i comença a remenar, troba el que esperava i temia: una capsa de pastilles gens estàndar.

Va a veure la Carme per demanar assessorament sobre una eutanàsia legal, però ella li assegura que la malaltia de l'Alfons no compleix cap dels presupòsits que facin mínimament acceptable la fòrmula: ni s'està morint, ni se sap que pateixi i, a més, potser podrà recuperar alguna mínima mobilitat...

Després de l'excursió muntanyenca de la Marta i el David, cadascú reacciona de manera diferent: el David fent plans familiars amb la Laura i el Xavi, i la Marta, esquivant subtilment les carícies de l'Ivan i esquivant obertament Cal Peris per evitar trobar-se amb el seu ex.
El David demana a l'Ivan que li digui a la Marta que passi pel bar perquè li ha de tornar uns estris que van deixar per la festa, però la Marta es fa la molesta i diu que ja hi passarà, que tampoc hi ha massa pressa, que si el David de vegades és una mica pesadet...

Però l'Ivan té problemes greus d'una mena més aviat zoològica... No, no em refereixo a les banyes, sinó que a l'edifici del qual ell i la Remei tenen comprats pisos, hi ha hagut una curiosa plaga d'escarabats.

El noi va a veure els de la immobiliària, anunciant que ells, com a propietaris majoritaris, han de pagar el gruix de la fumigació, però la immobiliària s'hi nega en rodó i no recula ni davant l'amenaça de l'Ivan de denunciar-los per impagament.
A la Remei li dol molt haver de desembutxacar quartos però l'Ivan, persuassiu, assegura que si es posen de cara els llogaters tenen la guerra guanyada.

A ca la Clara, el mal rotllo és cada cop més pronunciat i el Dani no pot més.
La dona dispara contra el Manel per qualsevol pretext i aquest, fet pols, torna a ser insultat pel Narcís, que es nega a fer cap tasca amb el maltractador. Per no deixar-se ajudar, li cauen a terra una pila de fustes i el Dani esclata increpant-li que farà la feina tal com ell li ha dit.
Però a casa, de retorn, la Clara se'n va a vomitar ostentosament després d'un parell de frases agres i ell es desfoga amb la Carme, que recomana paciència... Però el fuster s'enfonsa i plora.

Qui segueix estant al cim de la popularitat és el Franciscu: li proposen fer publicitat del comerç de Sant Andreu, amb una sessió de fotos a Cal Peris.
El David veu una bona oportunitat per donar a conéixer encara més el mític bar de franc, però al Peris, això de que el prota sigui el seu rival d'escena no li fa cap gràcia.

Després de la visita a la Carme, la Teresa torna molt trista a casa i parla amb l'Alfons. és conscient que l'home està vivint el pitjor dels seus malsons, però assegura que ella no hi pot fer res, que no li pot demanar el que no és capaç de fer, que no és una dona forta... el comprèn però no hi pot fer res... Plora amargament.





Spock

Setmana 151
· Capítol 748 · Capítol 750 · Capítol 751 · Capítol 752 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici