TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 746
del dijous dia 01/04/2004

.. La Paquita parla amb la Paula a l'habitació de la nena. La dona vol saber què passa i, dolçament, li va fent preguntes. La nena es resisteix a parlar, però finalment ho aboca tot: son pare la renya, l'hi ha pegat i sobretot té por. Li demana que sigui ella qui la vagi a buscar a l'escola i la Paquita s'hi compromet.

El Xavi vol anar al jutjat amb una samarreta que a la Laura no li sembla adequada, per fi aconsegueix que se la caviï.
Després del jutjat el Xavi ha de marxar de vancances amb son pare a fer submarinisme.
La Laura l'instrueix perquè, sobretot, quan el jutge li pregunti amb qui vol viure, que digui que amb ella i el David. El nano, però, no està massa per la feina i fuig d'estudi. Ella hi insisteix.

Al pis llogat per la solidaritat dels veïns, la Pilar està amoïnada per la partida dels paquistanesos que avui han de marxar a instal·lar-se a Mataró.
El Iasir li promet que la anirà venint a veure "- Mamà Pilar". La Pilar li dona un sobre amb diners que el xicot no accepta de cap manera i llavors la dona li regala la seva medalleta d'or, per si es troba amb dificultats econòmiques la pugui vendre. El Iasir li accepta, però li promet que serà un record d'ella i que mai se la vendrà.

La Paquita passa per la perruqueria per a parlar amb la Mar. Vol localitzar el Manu per a aclarir l'assumpte dels maltractes del Manel a la Paula. La perruquera essotèrica però només sap que marxat amb la Kristina i no sap pas com localitzar-lo.
La Montse s'interessa i després d'escoltar a la Paquita suggereix que avisi a la policia, tot rememorant el que va passar amb el Jordi i el Narcís i com es va penedir de no haver-ho fet ella llavors. La Paqui però vol parlar primer amb el Manel i escoltar el que hi té a dir.

Al jutjat la Laura, el Xavi i el David esperen a ser cridats pel jutge. Arriba el Robert i el nano s'hi mostra afectuós tot mostrant-li el rellotge/computadora que li ha regalat la Laura per controlar les capbussades i parlant de les imminennts vacances.
Arriba el jutge i els fa entrar a tots.

A la parada de les olives la Pilar, la Lola, la Roser, el Nelson, que explica que ha plegat de Can Solsona, i el Rafa parlen mentre preparen una bossa de menjar per als amics paquistanesos. El Rafa rep una bronca de la Pilar quan vol posar-hi fuets, xoriços i més derivats del porc. Aquí la Roser sorpren a tots afagint-hi una tetera i en particular a la Pilar quan s'interessa per la seva medalleta.

A Mataró el Tarik i el Iasir esperen asseguts que aparegui l'encarregat de l'obra per a cobrar i marxar de seguida cap a Sant Andreu per al trasllat. El poca-vergonya explotador, però, els hi fa gruar i els obliga de males maneres a moure un munt de sacs de ciment abanas de que marxin. Els dos treballadors acorden separar-se i començar un per cada banda per, així, acabar abans.

A la pensió la Paquita esta asseguda al menjador pensívola. Irromp la Remei amb la seva xerrera informant de que falten cebes. La mestressa mig l'engega i li diu que espavili i ho solucioni, deixant a la cuinera/noia-per-a-tot queixosa del seu mal humor.
Truquen. És el Manel. La Paquita no el deixa passar de la porta i li reclama explicacions. L'home ho nega tot i la Paquita el fa fora.

El jutge li va fent preguntes al Xavi, que què li sembla el marit de la seva mare, que si hi està a gust i, per fi, amb qui voldria anar a viure si fos ell qui hagués de decidir-ho. El nano dubte, amb mirades a banda i banda i acaba per dir "- No ho sé".

Al pis desallotjat tots ajuden. El Rafa, el Nelson, la Pilar i el Kanam fan bosses i paquets. Arriba, sol, el Tarik. Ell ha deixat l'obra després de preguntar-li a l'explotador on era el Iasir i dir-li que ja havia marxat tot sol. En Kanam queda molt extranyat de que el seu germà no esperés al company.
Es fa tard i el Rafa ha de tornar la furgoneta, així que tot esperant al Iasir van baixant caixes i bosses. El paquistanesos estan neguitosos, extranyadíssims de l'absència del Iasir.

La Paqui parla amb la Marta, a la seva habitació de la pensió, del que està passant amb la Paula. La Paquita vol anar-la a buscar i la Marta reflexiona sobre la conveniència d'avisar la policia. La Paquita decideix de totes maneres anar a buscar-la l'escola.

A la porta de l'Escola Pegaso el Manel està esperant la nena. La tutora li porta, extranyada perquè la festa que encara no havia acabat.
Bo i caminant encara enfront mateix de l'escola el Manel comença a esbroncar la nena i, quan ella nega haver dit res, li retorça la mà i l'amenaça amb el que passarà a la que arribin a casa.

La Laura està amb posat tristoi mentre el David ajuda al Xavi a fer les bosses. El Xavi se'n adona i li pregunta si és que esta enfadada.
Arriba el Robert i s'emporta el seu fill. La Laura li desitja "- Passa-t'ho bé!" i li dona els consells de rigor.
Quan ja son fora queda moixa, feta polsaguera i el David carinyosament li consola la plorera.

Només entrar al pis, el Manel escridassa, empeny, retorça i maltracta la Paula.








Gòmix

Setmana 150
Capítol 743 · Capítol 744 · Capítol 745 · Capítol 747 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici