TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 744
del dimarts dia 30/03/2004

.. Finalment, avui el Gus serà hipnotitzat per tal que la Mar miri de descobrir si és o no és el seu trovador...
El Gus està nerviós com una mala cosa: no para d'engolir cafès fins al punt que la K li crida l'atenció. Demana unes quantes gomes de pollastre al David per enrotllarse-les al canell i no relaxar-se massa...
La única bona notícia per a ell és que la K i el Manu decideixen anar-se'n al cinema junts, amb la qual cosa té el terreny lliure.

Per fi, la hipnotitzadora li posa un pèndul davant els ulls, el fa relaxar, li treu les gomes malgrat les protestes del noi... i ell, finalment, aconsegueix el que volia: parla com si fos el trovador Gentil de Sant Medí, llençat als gossos per amor i per no desvetllar el nom de la seva aïmada...
La Mar està exultant i, tan bon punt el noi es "desperta", ja frisa per buscar un final feliç a la història medieval.
La hipnotitzadora se'n va corrents veient venir una sessió de porno espirituosa... vull dir espiritual en rigorós directe i, efectivament, els amants medievals retrobats es precipiten per camins inexplorats i plaents.

L'Alfons ajuda al Narcís i la Neus a trobar el pis ideal. Finalment en descobreixen un que, tot i que li falta pintar i la cuina és de gas i no de vitroceràmica, als nois els encanta.
La Montse hi posa reticències, però els pares de la Neus s'ofereixen a canviar la cuina i, a més, el pis és molt a la vora de casa de la perruquera, de manera que aquesta cedeix, a condició que no vagin a viure abans que estigui pintat i la cuina canviada. Alegria general dels nois i dubte de la Montse sobre si està fent bé...

La K i el Manu se senten cada cop més còmodes l'un amb l'altre: planegen un viatge al Bierzo en autostop, però pensen que a cap dels dos respectius nòvios els farà gràcia... sigui com sigui, comença a quallar la idea d'anar-hi tots dos junts i, de retorn al cinema, el clima és de franca atracció.

I al salonet, mentre comparteixen restes de sopar, la passió es desborda...
Mentre a l'habitació del Gus, els dos amants medievals dormen el son dels justos, presumptament exhaustos i sadollats de pretèrita passió.

La Cecília ha organitzat un sopar de dones, però la Montse està cansada i no hi va.
La Cinta ha fet una migdiada amb el Peris que ha fet que aquest hagi recobrat la joventut. I les altres dones parlen del Nelson: la Lola deixa caure que sembla que surt amb algú, i la Isabeleta s'aixeca corrents al lavabo. Tothom interpreta que està fomuda pel Rafa, però la Cecília, que la sap llarga, intueix que hi ha alguna cosa més.

A instàncies de la Paquita, la tutora de la Paula va a veure el Manel al taller. Li diu que la nena no està bé, que està neguitosa, que cada dia es despertava cridant a les colònies... i ell es mostra distant i es tanca en banda en sentir parlar del psicòleg.
Però a la nit la nena torna a tenir malsons i quan la Paquita li demana què somiava, ell la fa fora ràpidament per quedar-se amb la nena i que no parli...la consola, la fa adormir...

La Mar i el Gus es desperten sobresaltats: si els enxampen... però la sorpresa és evident quan veuen els nòvios menjant-se a petons... tot encaixa ara: una mica violents, tots quatre, accepten l'inevitable amb un somriure de desconcert i alleujament.





Spock

Setmana 150
Capítol 743 · Capítol 745 · Capítol 746 · Capítol 747 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici