TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 745
del dimecres dia 31/03/2004

.. La Clara i el Dani esmorzen a Cal Peris. La Núria ha marxat a Figueres, sembla que tenia necessitat de desfogar-se amb la Carme.
De seguida arriba l'Eva, i el Dani marxa a treballar; les deixa fer, avui tenen un munt de coses a fer. Fins i tot l'Eva veu que la parella va millor.
La Clara li explica que si, però que encara no ha pogut fer l'amor amb el seu marit. L'Eva li diu que tot arribarà.
Mentrestant, volen anar a comprar roba i distreure's una mica. A l'Eva li fan la reconstrucció demà.

El David truca després d'haver vist un anunci on demanaven un ajudant de cuiner, però li demanen referències, i el noi diu que no en té; que té experiència, però que no pot portar referències.
La Cinta, que sent la conversa, vol que el David vagi a Can Solsona a demanar la carta; tot plegat, ell no ha fet res...
En aquell mateix moment el David està interessat en un programa que tot just comença on parlen dels nous talents gastronòmics... i, oh sorpresa! Surt la cap de cuina de Can Solsona, explicant una famosa recepta del David. El que faltava!

La Paquita, el Manel i la Paula paren taula a casa per dinar.
Un moment en què la Paula no hi és, la Paquita explica a en Manel que la nena té problemes per relacionar-se amb els companys, i que estaria bé portar-la al psicòleg. Al final aconsegueix convèncer a en Manel, però la nena ho ha sentit tot, i no sembla que estigui massa conforme.

Parlant amb en Narcís li explica, i el noi encara li posa més negre; li diu que el psicòleg només vol que li expliquis els teus secrets, i la Paula no està disposada a fer-ho, això.

La Jènnifer porta tot el dia trucant a La Fusteria per parlar amb en Paco, però l'home defuig de parlar amb ella. Fins que la Jènnifer diu que passarà per allà a la tarda, que ningú la pren pel "pitu del sereno"...

L'Eva i la Clara han anat a comprar roba, i passen per la botiga de la Marta. Finalment, i després que la seva amiga insisteixi, la Clara es compra un vestit.

A Can Solsona, les tensions i autoritarisme de la Clàudia són a flor de pell.
La Cinta, finalment, ha decidit anar a parlar amb en Miquel i demanar-li la carta de recomanació pel David. En Miquel primer s'hi nega, però finalment accepta, després d'un bon discurs de la Cinta.
La Clàudia, però, ho ha sentit tot...

El David ja té per fi les referències que necessitava, i queda de seguida amb la persona l'hotel que li ha de fer l'entrevista de feina.

 




El Paco parla amb la Jènnifer. La noia està disposada a tot, fins i tot a denunciar-lo, si no cobra, però el Paco se'n surt, com sempre. Li explica a la noia una d'aquelles històries que ningú no s'empassa: que necessiten una col·laboradora pel casament del príncep Felip; el Paco ha parlat amb el Jaime Peñafiel, i ha estat ell mateix en persona qui li ha dit.
La Jenni, és clar, no creu ni una paraula. El Paco, llavors, truca al Peñafiel, i li passa el telèfon a la Jenni... la noia queda glaçada! És ell!
El Paco ja ha tombat la truita; ara és ell el que reclama una part del que la noia guanyarà amb la feina...

La Clara ha estrenat el vestit per sopar. Després de l'àpat, "convida" el seu marit a anar al llit.

El sopar entre el Manel, la Paula i la Paquita sembla tranquil. Però la Paula li retreu de seguida a la Paquita que vulgui fer-li fer coses al seu pare que ell no vol fer, com portar-la al psicòleg. La conversa comença a pujar de to, fins que acaben a crits pare i filla, i la Paula aboca gelat sobre la Paquita... les reaccions llavors són brutals... la noia corre a tancar-se a la seva habitació; la porta ha estat la barrera protectora que ha evitat mals majors entre pare i filla?

El David entra de cop a la cuina de Can Solsona. Sembla que la Clàudia ha tornat a fer de les seves, i al noi no han volgut ni tan sols fer-li l'entrevista de feina.
Quan es queden sols a la cuina, la Clàudia comença a deixar-les anar totes: que tot el que ha fet i s'ha inventat és perquè el David li ha pres la feina, que estaria disposada a això i molt més... i que, tot plegat, ella és la cap de cuina, i tant li fa si per això ha de dir mentides.
De cop, entra el Miquel i tot el personal de la cuina; han sentit tota la conversa. Queda clar que en David és un bon noi, però el que el Miquel també té molt clar és que la cuina funciona molt bé amb la Clàudia, i ara no pensa canviar-ho. Per molt que el Nelson protesti, les coses quedaran com estaven, i el David no treballa a Can Solsona.
Però es produeix una autèntica rebel·lió del personal, i la Clàudia es queda sola a la seva cuina.

El Dani i la Clara, finalment, han fet l'amor. La Clara plora i tremola alhora; el b li pregunta què té, i llavors és quan s'espatlla tot. El desig inicial ja era bo, però la Clara no està encara prou preparada; el que passa és que, per no espatllar-ho, i per fer content al seu marit, la dona ha continuat, però fingint, és clar. Més problemes. Això si que no ho pensa acceptar, el Dani; ell estima la Clara, a ella, no només al seu cos; i això de fingir... ell... no ho sap fer!



Baulena

Setmana 150
Capítol 743 · Capítol 744 · Capítol 746 · Capítol 747 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici