TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 150
del 29 de març al 02 d'abril 2004

Capítol 743 (dilluns 29/03/04)
Capítol 744
(dimarts 30/03/04)

Capítol 745
(dimecres 31/03/04)
Capítol 746
(dijous 01/04/04)
Capítol 747
(divendres 02/04/04)


.. Aquesta ha estat una de les setmanes més violentes del Cor. No només per la quantitat de trames que hi fan referència sinó, també, per tal com s'ha explicitat en la sèrie.
Des de la pallissa del Manel a la Paula fins a la venjança del Pacheco, passant per la violència psicològica de la Claudia hem tingut un ventall penós de conductes reprovables i dures, força dures.

La Paula acaba confessant a la Paquita que li fa por el Manel quan s'enfada perquè li pega.
La Paquita s'enfada molt amb el Manel i li diu que no el vol tornar a veure més.
El Manel s'enfada amb la Paula perquè considera que li està fent malbé la vida i el resultat de tots aquests "enfadaments" és una pallissa a la Paula (que no s'ha vist però que s'ha deixat entreveure) que acaba amb un braç trencat a l'hospital.
Allí el Manel confessa ser-ne el responsable i la Paula haurà d'ingressar en un Centre de Menors al declarar el Manel que no té més família. No hi haurà procediment penal en el seu cas però si el Manel vol recuperar la seva filla haurà de seguir una teràpia.
El Manel torna a la pensió per demanar a la Paquita que no el deixi perquè és quan està sol que perd el control però ella el fa fora de mala manera.

El Pacheco s'ha assabentat que no podrà cobrar el deute de joc amb el Paco perquè ni n'és copropietari, ni res de res.
Com que no està disposat a perdre els diners que va guanyar, amenaça el Paco amb fer mal a l'Alba si no li paga i com a senyal de que la cosa va en serio li trenca un dit amb la culata de la seva pistola.
El Paco ha d'encarar un altre deute, el que té amb la Jenífer. Com que no té ni un euro, li proposa un singular "pagament en espècies": la noia es considerarà pagada amb una feina que ell li aconsegueix al servei de protocol de la futura boda del príncep Felip amb Letizia.

Can Solsona es promociona a la televisió amb una recepta del David.
La Cinta va a demanar al Miquel una carta de recomanació pel David com a justa compensació per tal que el noi pugui anar a una entrevista de feina a un altre restaurant. El Miquel acaba acceptant després de fer-se pregar però la Clàudia ho esguerra tot trucant al restaurant i explicant la seva versió del David.
Llavors el David va a Can Solsona i li fa dir a la Clàudia la veritat del què ha passat allí sense que ella sàpiga que tot el personal ho està escoltant. Per fi se sap la veritat però el Miquel, tot i demanar perdó al David, no pensa adoptar cap mesura amb la Clàudia. El Nelson plega i els altres dos ajudants es queden però li fan el boicot.

El Xavi ha de declarar davant del Jutge i no pren part per cap dels dos progenitors. Sempre contesta la pregunta del Jutge amb "No sé amb qui vull viure" després d'haver deixat clar que està bé amb sa mare i amb son pare (un altre cas de violència, aquest cop institucional i legal, uffff!).

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Després d'això el noi se'n va, més feliç que un anís, de vacances a Les Canàries amb son pare deixant la Laura més que desfeta.

La Núria fa un darrer intent per tal de retenir el Víctor però el noi li deixa ben clar que vol estar amb la "Carinyu" i que se'n va de vacances.
La Núria, més sola que la una, busca refugi a Figueres a casa de la Carme.

La Dolors i l'Eliseu continuen amb les seves cites clandestines. L'Eliseu la porta a donar una volta amb una moto amb sidecar que fa goig de veure.

La Clara, animada per l'Eva, decideix fer l'amor amb el Dani tot i no estar prou preparada. El Dani se n'adona i s'enfada molt perquè no pot acceptar sacrificis d'aquest tipus.

La Mar porta la seva "tonteria esotèrica" fins a l'extrem d'hipnotitzar al Gus per una professional de confiança. Això és el que ella creu perquè el Gus s'ho ha muntat per a no caure en el parany i, més despert que jo, diu tot allò que la Mar vol sentir sobre la seva anterior vida. La noia oblida totes les seves reticències anteriors i s'enrotlla amb ell "ipso facto".
La K i el Manu també s'enrotllen però per causes més naturals, s'avenen, comparteixen interessos i afeccions i... s'agraden.
Així és que al pis dels esperits hi ha un canvi de parelles total. I el que és més divertit, tots trenquen amb tots i ningú queda enfadat. Una bicoca!

El Iasir ha desaparegut. Havia de plegar abans de la feina amb el Tarik per a poder fer el trasllat de les seves coses de Sant Andreu a Mataró però l'encarregat de l'obra els obliga a fer més coses i el Tarik el perd de vista. A partir d'aquest moment no se'n sap res més.
La Pilar i el Kanam estan molt amoïnats. Ella decideix que el Kanam es quedi a casa seva fins que trobin al Iasir.
Aquesta decisió indigna la Roser que se'n va a viure a casa de la Núria sense que la noia en sàpiga res.

La Montse ja ha llogat el pis que volien el Narcís i la Neus però no hi podran anar a viure fins que hi hagin fet algunes reformes.
Amb tot, els nois molt il·lusionats hi van i hi pengen el quadre que la Paula els va dibuixar a La Garriga. Consideren que ja tenen "casa nostra".
L'Alfons, la persona que més ha fet pel Narcís en aquest tema, cau rodó pel carrer quan anava passejant amb la Teresa.






Casablanca


Setmana 150

Capítol 743 - Capítol 744 - Capítol 745 - Capítol 746 - Capítol 747 -

Tornar a Resums març 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar