TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 743
del dilluns dia 29/03/2004

.. La Fusteria.- Els jugadors marxen i el que s'ha guanyat la meitat del bar fa conya al Paco. Aquest comença amb les seves tàctiques de dilació i diu que per fer el traspàs s'haurà d'esperar 3 setmanes a que en Fede torni de lluna de mel.

Feina Victor.- Polvo fet. La Núria aprofita l'arribada d'una secretària per sortir corrents del lloc sense que en Víctor pugui sortir amb ella.

Pis Clara.- En Dani està content, fins i tot sa mare, flipa amb el canvi (comentari personal: com els canvia la cara als tios quan han fotut un polvo!).
L'Eliseu truca per telèfon i queda amb la Dolors per aquesta trada.

La Fusteria.- En Gus segueix preocupat perquè la hipnotitzadora no li faci dir coses que no vol dir.
Entra el suposat amo de mig bar i li diu a en Paco que ha anat al Registre de la Propietat i que el bar només està a nom d'en Fede. En Paco diu que ell té paraula i que li pagarà però que li doni temps. L'altre home no en té cap intenció: vol 60.000 € per oblidar-se de la merda de bar i els vol aquesta nit mateix. I, per fer-lo reflexionar, li recorda que té una néta molt maca.

Bar Peris.- La Dolros s'asseu amb l'Eliseu, que li dóna un regal: una bufanda, i que li diu que avui no aniran al cine, que la convida a passejar.

Botiga Marta.- La Núria i la Marta parlen de l'aniversari d'aquesta última que no té ganes de celebrar.
Truquen al mòbil de la ex-Marcel. És en Víctor, per més que la Núria li digui a la Marta que és un company de universitat.

Carrer.- Sorpresa per la Dolors. L'Eliseu li mostra una moto amb sidecar per anar a passejar i, tot i fer-se la difícil, la dona acaba per posar-se el casc, amb ulleres incloses, i pujar-hi.

Pelu.- En Paco entra amb l'excusa de pentinar-se però la Ceci s'ensuma que vol diners. L'home li diu que no i posa tan mala cara que la dona acaba pensant que potser sí que n'hi passa alguna de grossa.




Bar Peris.- La Mar diu als seus tres habitual acompanyants que demà és dia d'hipnosi i explica que, una vegada, un home hipnotitzat, va dir, davant de la dona, que li havia estat infidel i que quan es va despertar no es recordava de res.
A en Gus se li pot sentir el "glups" gola avall.
La K parla d'un concert al que vol anar i en Gus suggereix que hi vagi amb en Manu.

La Laura entra amb en Xavi; vénen de comprar un rellotge de buseig. Dijous que ve en Xavi ha de declarar davant del jutge.

La Fusteria.- En Paco marxa, no sense agafar els calés de la caixa.

La Dolors i l'Eliseu són en una taula i, tot xerrant, la dona li explica que el seu marit se'n va anar amb una altra de més jove. L'Eliseu li pregunta si fa res per Setmana Santa i li proposa que s'apunti al viatge a Egipte que fa ell amb el Club de la Barceloneta. Se'ls hi veu un bon rotllo i una molt bona conyeta entre tots dos.

Pis Núria.- Allà tenim en Víctor que volia saber com estava la Núria que, per variar, li dóna la culpa a ell del que ha passat. En un moment de la petita xerrada, en Víctor ratifica que ell està amb l'Assun i quan la Núria li demana que es quedi una estona més, ell li diu que nanai, que demà marxa i que s'ha de llevar d'hora.

Pensió.- En Paco va molt atrafegat. Amb la maleta a punt, apressa la Remei perquè li prepari el compte i quan la noia surt d'escena hi entra el paio de les cartes, acompanyat d'un "matón".
El matón li agafa les mans per darrere i el de les cartes es treu una pistola. En Paco li diu que necessita temps, que és impossible d'un dia per un altre, que quan arribi en Fede, li podrà pagar..............no convenç ningú, evidentment.
El maton posa la mà d'en Paco damunt la taula i el de les cartes li clava un cop de culata als dits que m'ha fet mal fins i tot a mi.
Se li apropa molt i li diu que ara en vol 120.000 per oblidar-se del bar. I li adverteix que no marxi o la néta ho passarà molt malament.



tplana

Setmana 150
Capítol 744 · Capítol 745 · Capítol 746 · Capítol 747 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici