TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 716
del dijous dia 19/02/2004

.. Amb pinta d'aburrits, ell llegeix el diari, la Núria i el Marcel estan a Cal Peris. Quan entren en una situació absurda amb el croissant, sona el mòbil del periodista.

Mentre, la Laura explica a tots els Peris que aquest migdia ha quedat amb el Robert i el mediador. Està tristoia i diu que ho fa pel nano, perquè sap que també s'estima al seu pare.

La trucada era una oferta per anar-se'n a fer de corresponsal a París. N'està convençut que és cosa de son pare, el jutge, que d'ençà que va la començar ha mirat de que deixi la investigació. El truca i queda amb ell.

A la fusteria el Dani surt i encarrega al Manel i al Narcís el que han de fer.
Quan ha sortit, el Manel li diu a la Paula que avui dinarà altre cop a ca la Paquita. La nena no en vol saber res i s'inventa que ja havia quedat amb el Narcís, que ho confirma, així que avui dinaran junts els macarrons de la Teresa.

La Marta va a la farmàcia a comprar gel d'algues. Mentre la Blanca és a mirar si en té, sona el mòbil, però no contesta, és la Júlia.
Tot just ha sortit entra el Paco. La Blanca es posa en guardia, amb prou mala folla, però al que ve l'home és a portar els diners gastats en els casaments per la família de la farmacèutica. Intenta, però fer de bo al seu fill i es troba amb més mala folla.

El Gus es queixa al Manu del soroll nocturn, però aquest li diu que pensava que els sorolls els feia ell, es coneix que el veí ha tingut una altra bona nit.
Arriba la Mar amb una ouija per a connectar amb els fantasmes que tant soroll han fet aquella nit. Els dos nois s'ho agafen amb escepticisme, però la Mar insisteix "- Et prometo que si connectem amb el més enllà el que experimentaràs serà 'bbrrutal·l'" li diu al Manu per a convencer'l i al Gus que truqui a la K, que tres "- és mal número".

El Marcel està clavant-li una esbroncada a son pare i li deixa clar que no marxarà a París. L'home insisteix amb vehemència i el Marcel acaba confessant-li que ja sap que va ser ell qui va enviar l'home que el va ajudar al carreró de la pallissa. Això sorpren el jutge que queda callat, rumiant. El Marcel el fot fora.

Al voltant de la taula del menjador de casa seva, la Laura, el Robert, el David i la mediadora es fan i es rebutgen propostes. El Robert vol al nano etapes de tres mesos i la Laura li contraofereix que el vegi tres dies a la setmana per comptes dels dos d'ara.
La mediadora abona al Robert i la Laura s'alça i els deixa plantats. El David es compromet amb el pare del Xavi a mitjançar ell també.

El Narcís sorprèn a la seva àvia amb la convidada. Mentre paren la taula, els nanos van xerrant i la Paula informa que la Paqui "- és la nòvia del papa". També expresa el seu temor que, si protesta, li farà mal.
Això descol·loca al Narcís i la nena comença a explicar-li la panadera d'aquell dia, però els interromp la Teresa.

 

Nerviosa, la Júlia es presenta a la botiga de roba usada (?) de la Marta. Ha anat a veure al Johnny a la presó, però no ha pogut perque li han clavat una llisada i està a l'infermeria. Sembla que s'està adonant que està enamorada del paio i totalment insegura de la resta.
La Marta se l'escolta i mira de aconsellar-la "- El què has de fer és pensar en el que vols fer tu, en el que t'agrada". "- Empastillar-me! Això és l'únic que m'agrada" li respon l'altra i, dit i fet, demana aigua per empastillar-se. La Marta no en vol i acaba convencent-la de que no se'n prengui. També li parla de quan el David va ser a la presó i que ella l'escrivia cada dia. Es queden a dinar a la botiga.

La Kristina està de morros, no hagués vingut si hagués sabut que era per l'ouija. El Gus la convenç dien-li que "- Després farem allò que tant t'agrada, eh?".
La Mar es posa sèria i comencen la sessió. Després d'un intent de conya del Manu, allò comença a moure's. Fan preguntes i el testimoni del tauler va de lletra en lletra: un nen, Pau, que busca els seus pares.
La K està impressionada i els altres també.

El Marcel a La Fusteria li retreu a l'Assun que frenessin l'investigació i que ara el vulguin enviar a les quimbambes. El xicot l'acaba convencent de que el recolzi per anar a veure a l'Oncle Fèlix, que és qui més sap del seu pare, a veure que li poden treure. Ella l'acompanyarà.

Una altra que es queda impressionada és la Cecília quan, a la barra, el Paco li allarga un sobre ple d'€uros, que, malgrat saber que els ha aconseguit en el joc, se'ls fot a la bossa.

En una taula el David està discutint am la Laura la seva "espantà", quan arriba el Robert i l'avisa que es prepari perquè vol la custòdia total del Xavi. La deixa ben preocupada.

La societat de la pastilla dina al mostrador de la botiga. La Júlia vol convencer la Marta perquè tanqui aquella tarda i vagin de botigues.
Entra la Paquita, preocupada perquè la Marta tampoc ha anat a dinar a la pensió i, a la que reconeix la Júlia, es posa feta una fera i vol fer-la fora. La Marta la defensa i acaben de dinar quan la Paquita marxa.

També dinen a ca la Montse, ella la Teresa, l'Alfons, la Paula i el Narcís, l'Ivan deu estar especulant amb pisos. La Montse està explicant un bolet que li va clavar la Teresa quan era joveneta per haver-se'n anat de parranda enganyant-la.
El Narcís aprofita per a informar dels mals tractes des Manel a la Paula, que en principi ho nega bo i que després dona una versió 'light'.
Arriba a buscar-la el Manel i l'explicació queda estroncada.
Un cop han marxat, el Narcís retreu a sa mare que no hagi dit res al Manel, la Montse hi treu ferro, però el xicot queda emmurriat.

Una secretària acompanya al Marcel al despatx de l'Oncle Fèlix perquè l'esperi. El xicot vagareja, mou uns papers, es mira una foto de sobre la taula i llavors es fixa el el tou de fotografies de caça a l'Àfrica i li ve al cap el que la pobre Maruja li va explicar.




Gòmix

Setmana 144
Capítol 713 · Capítol 714 · Capítol 715 · Capítol 717 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici