TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 715
del dimecres dia 18/02/2004

.. La Paquita vol convèncer la seva filla per organitzar un sopar i convidar en Manel i la Paula; es vol fer seva la nena, i no ho té gens bé, de moment.
Mentre esmorzen mare i filla, truquen al mòbil de la Marta. A la pantalla del mòbil es veu ben clarament que hi diu "Júlia", però sembla que la Marta tingui una mena de dislèxia que fa que li digui a sa mare que és la Núria la que ha trucat, per quedar.

El Paco també esmorza a la pensió. S'interessa pels afers econòmics de la Remei, per acabar, és clar, demanant-li un petit préstec que pensa tornar-li, això si, demà mateix; ha organitzat una timba de les seves, però la Remei no es deixa entabanar.

L'advocat i el nou inquilí del pis parlen amb el Rafa. El senyor Quintana no es vol moure de la que diu que és casa seva, així que hauran d'anar a judici.

El Ciscu ja torna a posar les dents llargues al Peris. Gravarà una seqüència amb la Gimpera, i el Peris està mort d'enveja. Se les van deixant anar tots dos com dues criatures, fins que el Ciscu marxa, i envia el seu amic "a cagar".

Arriba una dona preguntant per l'advocat del Rafa i la Isabeleta, i resulta que és la Mònica Campos, la dona de la immobiliària. Ufffff, això fa pudor...

A la cuina de Can Solsona arriba una comanda de llagostes, i com que el David no hi és, el Nelson signa l'albarà, alhora que aprofita per "flirtejar" una mica amb la repartidora.

El Sòcrates posa al dia el Paco sobre els temes de la caixa del bar... malament, noi! El Paco insisteix a demanar diners, però el noi ja se'l coneix, en el Paco. Però és clar, li ha dit que havia deixat apartats sota el calaix 500 €uros per portar al banc, o sigui que... en un descuit, el Paco s'acosta a la caixa i aconsegueix el que volia.

Sospitosament, l'advocat aconsella el Rafa que venguin el pis, que, amb la llei a la mà, serà difícil fer fora l'home.
El Rafa es nega en rotund, vol anar a judici, però haurà de ser amb un altre advocat; aquest ja diu que és un cas perdut.

El David ha anat a buscar una comanda a la parada de la Lola.
Mentre parla amb ella del nou germanet que tindrà, arriba la Marta, i el David li recorda la promesa que li va fer; ha de fer bondat.

El Ciscu, ben clenxinat i arreglat barreja de dandy i mafiós, espera davant el mirall que arribi la seva companya d'escena. Es perfuma, s'ensuma l'alè... però resulta que hi ha novetats de darrera hora: la Gimpera no vindrà, però, tot i així, l'escena es rodarà igualment, fent servir una doble, i després encaixant les imatges que un altre dia rodarà la "star". En Ciscu queda ben planxat.

 

Tornen les conxorxes a Can Solsona, i ara descobreixen que falten dues llagostes. El Nelson, més enfeinat festejant la noia que comptant-les, no pot assegurar que hi fossin totes a la capsa, i el David ha de tornar a quadrar-se davant el seu personal de cuina.

El Rafa i la Isabeleta donen voltes al tema del judici pel pis, però la Isabeleta té molt clar que el que han de fer, ara que encara hi sortiran guanyant, és vendre'l, així que el Rafa truca la dona de la immobiliària per dir-li.

La Júlia espera la Marta a La Fusteria, però després d'estar-s'hi força estona, marxa.

El Paco, a punt de marxar cap a la seva partideta, rep la visita d'un dels jugadors, que li diu que ho hauran de deixar per un altre dia, perquè allà on havien d'anar a jugar no poden anar-hi.
El Paco no pot deixar passar cap més dia, amb els diners que ha agafat i que hauria de dur al banc, així que acomiada tothom del local, i organitza la timba allà mateix.

Finalment descobrim l'entramat immobiliari: la Campos dóna la part acordada a l'advocat, que, com que necessitava els diners, s'ha deixat comprar.

La Lola i la Cecília parlen del Ciscu a Cal Peris. Estan desitjant que el nou galant els expliqui la seva jornada amb la Gimpera, i quan arriba, com que el Peris no para de xinxar-lo, acaba fent veure que si que ha estat amb ella, i que han xerrat força estona.

La Júlia s'acosta fins a la botiga de la Marta, però la noia sembla que té remordiments de consciència després del recordatori del David, i no cau a la temptació, ni pastilles, ni festes, no té ganes de sortir.

La partida del Paco es desenvolupa en un ambient ben tens. El silenci es pot tallar amb un ganivet.
Les apostes són fortes, i el Paco se la juga tota a una; finalment, i després de les "assassines" mirades del seu contrincant, acaba guanyant-lo amb un "full".
L'altre vol recuperar amb una altra partida, però ningú més segueix el joc; és tard. El contrincant s'aixeca, i ensenyant conscientment una pistola que porta a la cintura, declara que vol la revenja.










Baulena

Setmana 144
Capítol 713 · Capítol 714 · Capítol 716 · Capítol 717 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici