TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 713
del dilluns dia 16/02/2004

.. La Fusteria.- La Ceci i en Paco s'estan discutint.
En Marcel i la Núria són a la barra comentant la jugada. No hi ha ningú més.
Entra en Fede i, trist, fot fora tothom. En Paco li comunica que s'estarà a la Pensió Regina.

Bar Peris.- La Pilar li dona a la Mari un anorac que ha comprat per la Desi (hi ha bon rotllo entre elles).

En Xavier i l'Alba parlen del tema del dia i, a la barra, els Peris grans i el fill, també. Queda clar que ningú pensa tornar a un altre casament Fede-Blanca. A la Laura li sembla que el vestit de la Cinta li queda una mica estret.

Botiga Marta.- L'Ivan prova de fer raonar la Marta, sense cap conseqüència positiva, naturalment. O sigui que el noi accepta "deixar-la en pau" però li adverteix que quan te la fotis, no vinguis a demanar ajuda.

Pis Gus.- Davant la passió irrefrenable de la Mar i en Manu que no deixen de fer-se petons, en Gus opta per dir-li al noi que marxi del pis, que no pot ser estar-se allà de gorra i ocupant una habitació. En Manu diu que marxarà avui mateix.

Farmàcia.- Arriba la Blanca i la Roser li diu que la vomitada del Fede va ser cosa seva per haver-li donat aquell batut espantós, però la Blanca no està per històries.
Aleshores entra la Cecília i la Blanca ja l'adverteix que el rotllo del trauma infantil d'en Fede ja se'l sap; que té clar que en Fede no es vol casar i punt.
La Ceci ja veu que aquest cop no pot dir res de profit i opta per tocar el dos.

Pis Núria.- En Fede i en Marcel es lamenten de lo malament que els hi van les coses amb les respectives parelles ( o ex-parella, en el cas d'en Fede).
Surt la Mari que ja és a punt perquè en Marcel l'acompanyi a l'estació.

Bar Peris.- En Peris està nerviós, avui els hi donen els resultats de les anàlisis.

Entra l'Ivan que va directe a en David i li diu lo de la Marta.

En una taula, el pare d'en Marcel fa saber a la Núria que s'ha adonat que hi ha "rotllo" amb en Víctor tot i que ella li diu que no ho ha vist bé.

Estació d'autocars.- En Marcel es vol disculpar amb la Mari per lo de l'altre dia. La Mari no deixa que s'expliqui gaire i li confessa que si no va venir la primera vegada que la van convidar a casament va ser per no veure'l.
Abans de pujar a l'autocar, li diu a en Marcel que si s'estima la Núria, que hi parli.

Botiga Marta.- Ara hi ha en David i la Marta està de molt mal humor i assegura que controla (en fi, allò tan típic). El noi li fa prometre que no hi tornarà més.

Bar Peris.- La Mar li diu a en Gus que entén perfectament que hagi fet fora el Manu però que no cal, que ella compartirà la seva habitació amb ell i que, a més, pagarà el doble pel menjar.
En Gus es queda amb un pam de nas.

En David torna al bar i en aquell moment sona el telèfon; en Peris i la Cinta se'l miren i en David pregunta perquè no l'agafen. L'agafa la Cinta i quan penja, somriu i li diu al seu home que tot està bé. El matrimoni s'abraça i es fa petons davant l'estupefacció del seu fill que no sap de què va.
Quan li diuen, de primer es pensa que és broma, diu que no pot ser............però s'ha de rendir a l'evidència i son pare l'agafa per abraçar-se tots tres junts.

Pensió.- En Fede li diu a en Paco que es faci càrrec de La Fusteria, que ell marxa uns dies a veure si s'aclareix.
Com que en Paco no pot convèncer el seu fill perquè vagi un cop més a veure la Blanca (ja n'ha tingut prou de bufetades), el convenç perquè, si més no, la truqui per telèfon. En Fede truca.

Pis Blanca.- Salta el contestador i en Fede parla. Li diu a la màquina que se'n va, que està avergonyit i que no té collons per anar a suplicar-li que el perdoni. I acaba amb un "encara t'estimo".
La Blanca, asseguda al sofà, s'ho està escoltant i li salten les llàgrimes.

Pensió.- En Fede penja, li dona les claus del bar al seu pare i li diu que estarà a Lloret però que no el truqui ningú. Vol estar sol.

Pis Núria.- Arriba en Marcel de l'estació i la Núria li pregunta si ja no està enfadat per allò del seu pare.
No és això del que vol parlar el noi. Li diu que el dia que ella no hi era va estar a punt d'enrotllar-se amb la Mari.
La Núria s'ofèn d'allò més i en Marcel veient-la així li diu que no va passar res de res, que ell l'estima i que el perdoni. El noi abraça la seva nòvia que fa cara de no saber ni quina cara posar.











tplana

Setmana 144
Capítol 714 · Capítol 715 · Capítol 716 · Capítol 717 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici