TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 144
del 16 al 20 de febrer 2004

Capítol 713 (dilluns 16/02/04)
Capítol 714
(dimarts 17/02/04)
Capítol 715
(dimecres 18/02/04)
Capítol 716
(dijous 19/02/04)
Capítol 717 (divendres 20/02/04)


.. El cas Duran ha passat a millor vida tal i com ho va fer, fa molts anys, el seu protagonista. S'ha desvetllat la trama i s'han conegut totes les seves connotacions.
Hi ha hagut una sorpresa: el Sòcrates és el fill del Duran defenestrat i és qui ha anat alimentant la curiositat del Marcel a cop d'anònims i trucades al mòbil. Sembla ser que el noi volia aclarir la mort del seu pare i el Marcel ha sigut el seu instrument.
Hem sabut que qui va matar físicament el Duran va ser el pare del Marcel, que el va empentar finestra avall, però que el "tiet Fèlix" i el comissari Gil el van ajudar en la seva proesa. Els tres acceptaven suborns i el Duran els va dir que els denunciaria. Com que no van poder comprar el silenci del xicot amb diners van optar per obtenir-lo amb una solució més dràstica i definitiva.
El crim, evidentment, ha prescrit però no l'assassinat de la Maruja i el Marcel assegura al seu pare i al seu tiet que allí on no arribi la justícia policial, hi arribarà ell amb els escrits a la premsa.
El Ferran ja es pot anar acomiadant del seu càrrec al Tribunal Constitucional.

El Fede se n'ha anat a Lloret a reflexionar sobre la seva al.lèrgia matrimonial mentre la Blanca es tanca en banda, a la farmàcia, a qualsevol cosa que li recordi el Fede.

La Marta, amonestada per l'Ivan i controlada d'aprop pel David, fa bondat en el tema pastilles.
La Júlia la tempta contínuament però ella aconsegueix, de moment, mantenir-se ferma. La seva força de voluntat arriba fins al punt d'intentar alliçonar una Júlia que, en un moment determinat, baixa la guàrdia i es mostra amb les seves febleses i els seus problemes d'adaptació.
La Paquita les enxampa en aquest precís moment i s'escandalitza de trobar la seva filla amb la persona que li va proporcionar les primeres pastilles i la va portar pel "mal camí".

El Robert continua amb la seva dèria de tenir el seu fill més del que li és permès, per sentència judicial, actualment. Aconsegueix que la Laura accepti una entrevista amb una mediadora per poder arribar a un acord amistós però els plantejaments del Robert són, per a ella, inacceptables i la trobada no porta enlloc.
El Robert li acaba dient a la Laura que es busqui un advocat perquè ell pensa demanar la custòdia compartida del Xavi als tribunals.

Els Peris ja tenen els resultats de l'amniocentesi i sembla que la nena que es va fent a la panxa de la Cinta no té cap problema.
La immensa alegria inicial dels pares es va diluint davant les respostes que els amics donen a la notícia: ningú els felicita efusivament i tots fan cara de circumstàncies.
El David, la Laura i el Xavi, després de la sorpresa inicial, els fan costat i el David es responsabilitza de tenir cura de la seva futura germana si algun dia els pares arriben a faltar.




TRANSGREDIU !!!!  és Carnestoltes

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Paco, que es fa càrrec de La Fusteria mentre el Fede està de meditació transcendental, torna a muntar una timba de cartes per pagar les despeses del casament no consumat que la mare de la Blanca li reclama.
Aquest cop ha tingut molta sort i ha guanyat força calerons però el perdedor li diu que li demanarà la revenja i... el perdedor du una pistola al cinturó, uffff!

El Marcel, abans de resoldre el cas Duran, confessa a la Núria que va estar a punt d'enrrollar-se amb la Mari i això provoca una reacció irada de la pianista que, de fet, no diu ni piu sobre els seus contactes sexuals, sense "a punt", amb el Víctor.

El Manu continua el seu idil.li amb la Mar a pesar dels esforços del Gus de fer-lo fora del pis per insolvent. Ella es fa càrrec de les despeses alimentàries del noi i com que estan tan bé junts, amb una habitació, la d'ella, en tenen prou per a viure.
La Mar aconsegueix fer una sessió d'aquelles amb una fusta marcada i una peça que es mou, o no, amb els dits dels presents (una Huija?). El resultat és que hi ha un nen-fantasma que necessita la seva ajuda.

El pis del Rafa i la Isabeleta és un niu de problemes: el senyor que ha aparegut després de la mort de la llogatera diu que té dret a la subrogació del pis i que no se'n pensa anar.
L'advocat que havien contractat per estudiar el cas rep un suborn de la immobiliària i els deixa penjats.
La Isabeleta no vol més problemes i decideixen acceptar l'oferta que els va fer la immobiliaria. Quan són a punt de signar se n'adonen que l'han de vendre per dos milions menys del que van pagar al comprar-lo i el Rafa s'hi nega en rodó dient que són uns lladres i que ja acabaran venint a la seva.
La Isabeleta sembla haver oblidat quaranta mil passatges de la Bíblia i falta al respecte al Rafa de forma força barroera.
Quan el noi marxa enfurismat, li acaba de faltar al respecte que li havia deixat intacte amb el Nelson. Un polvo urgent i apassionat a la furgoneta desboca totes les forces bíbliques hagudes i per haver.

 

La conversa inacabada de la setmana:

El Marcel és al despatx del tiet Fèlix i lliga caps per les fotos de safaris que hi ha a la paret. Quan l'oncle Fèlix entra, ell li diu:
-"Has estat tu. Tu els has matat a tots, fill de puta".
El tiet no està per brocs, ni per a confessar en aquells moments i es fa el suec però hauria pogut contestar:
- "La nostra mare no era una puta però és ben cert que els seus fills han sigut uns "putots" "




Casablanca


Setmana 144
Capítol 713 - Capítol 714 - Capítol 715 - Capítol 716 - Capítol 717 -

Tornar a Resums febrer 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar