TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 691
del dijous dia 15/01/2004

.. A la seva parada a la plaça, la Lola mira de convercer a la Cecília que aconsegueixi via David les claus de Cal Peris, o que trobi alguna solució per a l'assaig que porten endarrerit.
Apareix el Fede que ofereix La Fusteria, ja que ell ha preparat un sopar de comiat de soltera per a la Blanca.
A última hora, amb l'insistència de la Lola davant la reticència de la Ceci a no poder anar a dormir aviat a causa del sopar, la directora-mare accedeix definitivament quan passen a la parada del costat a recollir el salmó que el Fede havia encomanat a la Pilar.
La Roser que també hi és remuga, com és habitual, sobre l'extrany d'aquest sopar. El Fede li fa avinent que és una sorpresa i li encarrega que li vigili la núvia.
Només marxar la farmacèutica-dependenta-expropietària, al Fede li dona una sentida a l'entrecuix que el fa arronsar de dolor. "- Que estàs acollonit!" li diu sa mare.

"- No he pogut dormir en tota la nit, eh" diu el Peris a l'infermera, que troba que el primer dia és normal, quan li porta l'esmorzar... fred segons el Peris que es comporta com un mal malalt. La Cinta, després de preconitzar-li que a la nit dormirà com una soca, surt a fer un tomb i a portar-li un entrapà "- De frankfurt! I a la nit li posarem l'anella i a veure què passa" li diu l'home abans de quedar-se sol, tot deixant el cafè fred.

La Núria encara no s'ha decidit sobre la feina oferta per l'Assun i el Marcel l'apressa tot reflexionat-li sobre els avantatges.
Quan el noi se li acosta melós, la música-adúltera el rebutja esquerpa, posant d'excusa la salut de la seva mare. "-Has de confiar en mi", li diu ell l'innocent.

A la farmàcia les dues llicenciades xerren sobre el casori de demà i la Blanca, responent a la Roser que li pregunta si avui no surt, li diu que sí que soparà amb una amiga. La Roser mira de treure-li del cap fins que es veu obligada a parlar-li de la sorpresa que li prepara el Fede, aconseguin que la noia canviï el sopar pel dinar.

El Peris ronca de valent i la maquineta detectora d'ereccions pita que pita. Quan la Cinta entra i ho sent, s'afanya a mirar sota els llençols. És clar que l'home marca les dotze, si més no per la cara que posa la Cinta.

El grup de teatre està reunit a La Fusteria i malgrat l'absència del Comte de Montecristo, assagen un passatge on hi intervé. El substitut és el Sòcrates, que fa la lectura de manera que la Cecília se'l mira sorpresa i admirada.

A una altra taula estan la Núria i el Víctor. Ell seductor, com sempre i ella estúpida, falsa i circunspecte, com sempre. El xicot vol que passin el cap de setmana junts "- ...amb calma, sense pressa, perquè tu et mereixes una cosa millor". Com sempre, ella, que diu que encara no sap perquè ho va fer, l'acaba fotent fora.
Així que el seductor se'n va la cagadubtes truca per telèfon a l'Assun i queda per parlar amb ella.

Per telèfon parla el Fede amb l'Alba que li diu que demà no anirà al casament.

El gràfic que sosté el metge indica un elevat pic. La Cinta i el Peris estan feliços com anissos "- Al final hem sortit del port." fa l'home.
Davant un resultat tant trempat, el metge els hi diu que l'impotència és psicològica i els posa en mans de la Dra. Molins, sexòloga, que els farà contestar un qüestionari... per separat.

Les respostes, que van apareixent alternades, es desdiuen unes de les altres, la psicòloga s'ho deu passat 'teta' (amb perdó).
A tall d'exemple "- L'últim cop ja fa uns... tres mesos" diu la Cinta. "- Un mes" fa el Peris. Posicions diferentes "- Siiii, gaire bé totes", "- Sempre la mateixa, ell damunt meu", etc. etc.

La Blanca li ensenya els sostenidors vermells que li ha regalat la seva amiga, a la Roser, que diu que mai no ha portat roba interior de color i que no li extranya que els homes es tornin bojos. En aquestes que sona el telèfon.
És el Fede i la Blanca es fa de pregar per acabar acceptant anar al vespre a casa seva "- Feia una veu... semblava que s'havia de morir", li diu a la Roser un cop ha penjat.

Arriben al pis l'Assun i la Núria, on hi són el Marcel i el Víctor.
Ha renunciat a la feina i ha plegat de la que fins ara feia. "- O sigui que a mi també em deixes?" juga amb les paraules el Víctor que també els ha convidat, a tots, a passar el cap de setmana a Cadaqués i com que aquest no podrà ser "- Queda pendent" diu mirant-se la Núria.

Els Peris arriben de nit al bar, amb maletes i ensaimades que han comprat a una botiga.
Ell s'abraona sobre la Cinta que l'atura "- De moment només el... massatge aquell" com els ha dit la doctora i abstinència de relacions completes fins d'aquí a dos mesos.
L'home mira de saber que ha dit ella a les preguntes de la doctora, com ara si practicaven sexe oral "- Doncs la veritat... sinó tot això no serviria de res" li fa la Cinta.

El que ja és al llit és el Fede quan arriba la Blanca tota espitragada i sexi. Quan li veu la galta inflada es pensa que és un queixal...
Galteres és el que té!!
"- Em fan mal els ous, sobretot un. El tinc inflat. M'he de posar una bossa de glaçons però és que, és que ... no puc" s'exclama el pobre xicot.
"Si sobrevisc a això ens casarem, t'ho prometo". "- Però no demà" diu ella i surt a burcar-li els glaçons i a trucar a sa mare.






Gòmix

Setmana 139
Capítol 688 · Capítol 689 · Capítol 690 ·
Capítol 692 -


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici