TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 690
del dimecres dia 14/01/2004

.. La Montse està nerviosa, i sa mare ho veu. No es pot treure del cap la relació del Narcís i la Neus, i la mare de la Neus es comporta com una inconscient...
La Teresa vol tranquil·litzar-la, intenta fer veure la seva filla que el Narcís, tot i ser especial, és un noi espavilat.

El Narcís està molt il·lusionat, i més ara, que l'Alfons s'ha ofert a ensenyar-los a ballar el vals. El noi corre a trucar la Neus i dir-li; l'Alfons no havia vist mai el Narcís tan content.

Els Peris s'afanyen a deixar-ho tot a punt per tancar el bar i fer el seu "viatge".
El David no ho acaba d'entendre, que marxin així tan de sobte, però el fet és que marxen.

Quan el Gus es lleva, la Mar està esmorzant enmig d'una pila de brutícia. La noia es queixa de la deixadesa del Gus; s'ha d'anar a comprar, s'ha de netejar el pis...el Gus es queixa: al final li tocarà rentar les seves calces i tot! La Mar diu que no en porta mai, de calces, i al Gus se li il·luminen els ullets, sobretot, quan la noia es gira.

A Can Solsona van de bòlid preparant els dinars. Truquen per telèfon demanant pel David; és la K, que fa de cangur del Xavi, però en nen no vol creure, i no s'hi vol estar al llit.
L'amo de Can Solsona arriba esverat del menjador: li han tornat un plat de tallarines a la Parmesana perquè la salsa era agre.

El Narcís i la Neus assagen a casa el vals, sota la direcció de l'Alfons, quan arriba la Montse, que no pot suportar veure els nois en aquesta situació.

Els Peris ja s'instal·len a l'habitació de l'hospital. La infermera informa el malalt que li posaran una anella per detectar les ereccions nocturnes.
La situació és ben ridícula per a en Peris, però la Cinta s'ho agafa amb més normalitat, fins i tot s'ha endut un llibre per llegir i passar l'estona.

 

El Gus ha anat a veure la K i les seves dificultats per què el Xavi li faci cas. La K està gelosa de la Mar, el Gus no para d'explicar-li coses d'ella.
El noi es posa a jugar amb el Xavi.

L'Alfons i la Teresa paren la taula per sopar. Arriba la Montse, i li clava la bronca al vell pel tema del ball. Li deixa ben clar que el Narcís no pot sortir amb aquesta noia, i li tira en cara a l'Alfons que ell no té ni idea de com cuidar un fill com en Narcís.

El Gus està desconegut; ha fregat tot el pis, ha anat a comprar, ha preparat un bon sopar...la Mar està ben sorpresa, sembla que li hagin canviat el cervell.
Però quan el Gus se li ofereix per fer-li un massatge, ja ho veu més clar; és que se la vol lligar? La noia li deixa ben clar que ell no li agrada gens, que entre ell i ella "no hi ha vibracions".

Quan la Laura i el David arriben a casa, el pare del Xavi és amb el nen. Li donen les gràcies, però li diuen que ja pot marxar, i ell només els recorda que és el pare del nen, i que està malalt, i per això ha vingut.

Mentre la Cinta dorm plàcidament al sofà de l'habitació, a l'hospital, el Peris no pot aclucar l'ull. Intenta agafar-li el llibre a la Cinta, amb compte de no estirar massa, per allò de l'anella...

La Montse tampoc no pot dormir. És al menjador, asseguda al sofà, mirant nostàlgicament fotos dels nens quan eren petits. La Teresa la sent i també es lleva.
La Montse recorda quan el Narcís va néixer, i el pare no ho va acceptar; ella ja era ben conscient que ella, com a mare, hauria de ser sempre al seu costat. Té molt clar que no pot deixar que el Narcís es faci il·lusions; ell no és com l'Ivan; ell no podrà portar mai la seva vida.



Baulena

Setmana 139
Capítol 688 · Capítol 689 · Capítol 691 ·
Capítol 692 -


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici