TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 688
del dilluns dia 12/01/2004

.. Pis Núria.- Estan esmorzant, la Núria, en Marcel i el seu pare. L'home aprofita que la Núria atén el telèfon ( és l'Assun ) per advertir-li al seu fill que no investigui més; que el tema és molt seriós i perillós però en Marcel en comptes de fer-li cas, li demana que l'ajudi. El pare s'hi avé sempre i quan el seu fill li digui en tot moment com li van les coses, i li fa prometre solemnement.

Pis Clara.- Quan en Dani surt a esmorzar, sa mare li comunica que la Clara s'està vestint al bany i l'home posa cara de cansat.
Quan la Clara s'asseu a esmorzar, en Dani mira de parlar amb ella però la cosa no és gens fàcil.

Bar Peris.- La Mar està explicant a en Fede (i davant en Gus i la K ) tot el tema fantasmal del pis d'en Gus. La K se'n fot amb notable ironia.
En Fede sembla que ha d'anar a un restaurant per preparar, un cop més, el casament.

A la barra, en Iassir no li vol fiar un entrepà al Ripoll.

La Fusteria.- La Núria és en una taula esperant l'Assun. La noia arriba acompanyada per en Víctor i li fa una proposta: fer-se càrrec de tres reportatges pel Museu del Prado, tota soleta.
La Núria s'hi vol pensar perquè això voldria dir arraconar els estudis.

Carrer.- El pare d'en Marcel és a punt de pujar al taxi que el portarà a l'aeroport però abans li fa prometre un cop més al seu fill que si es troba en dificultats, que ho deixarà.
Quan son pare és fora, en Marcel rep una trucada al mòbil; algú li diu que parli amb la Maruja del Club Tato.

Pis Clara.- Arriba en Dani i se'l veu força ensorrat. La seva mare, que li diu que la Clara s'ha estirat una estona, s'asseu al seu costat i li diu que la seva dona té tot el dret del món a estar trista, enfadada o com vulgui estar però que ell, no; ell ha de seguir el ritme de la seva dona i punt.

Pis Núria.- La Núria està tocant el piano amb una barreja de ràbia i tristesa.
Truquen a la porta: és en Víctor i la noia, enfadada, no el deixa entrar. Però ell que és més xulo que ningú, acaba entrant tot dient que no li farà res.
Aleshores ella s'enfada encara més i li crida: Deixa'm en pau!!!, fot el camp de casa meva!!!!.
En Víctor, sense alterar-se, li recomana que agafi la feina i ella li respon: FORA!!!!!!.

La Fusteria.- En Gus i en Fede han tornat de dinar en el presumpte restaurant del casament i venen una mica torrats perquè els han convidat a xupitos.

En una altra banda, la K li diu a en Manu que son pare està sense un duro (la noia ha estat testimoni del cas "entrepà del Peris"); aleshores s'acosta en Gus i els dos nois es tornen a enganxar per una tonteria.

Entra la Núria, com si l'empaitessin tots els dimonis, preguntant per en Marcel però com que no hi és el truca al mòbil. El vol veure JA! però el noi té feina i no pot quedar.
La Núria tanca el mòbil amb aspecte de sentir-se molt desgraciada.

Bar Peris.- En Manu entra i s'asseu amb el seu pare. Li dona un sobre amb part dels diners que ha cobrat per haver treballat aquestes festes, però en Ripoll no els vol. El que vol és que el noi torni a casa, no pas la seva compassió. Dit això, marxa.

Pis Clara.- Arriba en Dani amb dues caixes que la Clara li havia demanat. Per què vol dues caixes la Clara?; doncs per posar-hi tota la roba que ja no farà servir més.
Ella està asseguda a taula, plegant tot de peces quan en Dani s'adona que també vol donar un vestit que li va comprar ell a Londres. Li diu que sempre ha estat molt guapa amb aquell vestit però, clar, quan l'aixeca, ja veus el perquè la Clara no se'l vol posar més. És de tirants i de punt.
En Dani el torna deixar a sobre la taula i se'n va a la cuina mentre la seva dona agafa el vestit i li cauen quatre llàgrimes.

Carrer.- En Marcel ha seguit les indicacions del seu informador anònim i ha anat a trobar la tal Maruja.
Però en el Club en qüestió el fan fora a empentes perquè fa massa preguntes i un cop al carrer se li acosta una de les prostitutes del lloc per demanar-li per qui pregunta. En Marcel li ho diu i ella demana calés per parlar. Un cop els té, li diu que li doni el seu telèfon i que ja parlarà ella amb la Maruja.
En Marcel no té més remei que acceptar. El que no accepta és que la prostituta li faci un francès.

Feina Víctor.- Ja no són hores d'anar a la feina però la Núria s'hi presenta.
Tot està mig fosc i només hi ha en Víctor que se sorprèn de veure-la.
La Núria sembla que estigui en trànsit perquè no respon a les preguntes d'en Víctor.
Quan aquest li fa una pregunta més directe: què vols?, ella se li llença als morros.
I la cosa acaba amb tot el material de damunt la taula per terra. Llàstima que no tinguessin farina a mà ¦-)





tplana

Setmana 139
Capítol 689 · Capítol 690 · Capítol 691 ·
Capítol 692 -


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici