TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 689
del dimarts dia 13/01/2004

.. La Clara segueix tensa i dolguda: confessa a la Paquita que se sent compadida i que no ho soporta. Assegura que tampoc soporta que la soportin a ella, ara que està inaguantable.
La Paquita mira de calmar-la i li diu que el temps tornarà a posar les coses al seu lloc.

Però quan acompanya la Núria a la botiga de la Marta/Ivan, evita mirar-se als miralls i se sent de nou trasbalsada.

La Neus comenta a sa mare que és feliç amb el Narcís però que encara no s'hi vol casar. Que aquest no és com l'altre noviet que va tenir, amb qui només jugava amb el "Pum"; aquest va de debò però ella no vol córrer.

La mare de la Neus es mostra comprensiva, tot el contrari que la Montse que és un neguit amb potes: el Narcís comenta que aquesta tarda aniran al cinema a veure una de por i la dona intenta disuadir-lo amb alternatives: que lloguin un vídeo a casa i així l'àvia els farà un bon berenar, que vagin a veure com comença els assajos l'Alfons… però el noi té clar el que vol fer i la mare s'ha de resignar.
Això sí: intenta que l'Ivan torni a fer-los de carrabina, però el noi aquest cop s'hi nega tot demanant a sa mare una mica de confiança en el Narcís.

Però la Montse no es deixa vèncer així com així: truca a la mare de la Neus per parlar i posar fi a l'afer…
La sorpresa és que la mare de la noia comprén el que està passant i mira de fer veure la Montse que és inevitable, que el que han de fer és ajudar-los i informar-los…
"Però és que el Narcís no està preparat per mantenir una relació de parella", deixa anar la Montse com a darrer argument; i la mare de la Neus contraataca: "potser ets tu, qui no està preparada…".

 

La conversa acaba amb un punt de tensió que la futura consogra mira de dulcificar sense gaire èxit.

Al Peris el truquen de la clínica que l'han d'ingressar l'endemà per fer-li proves.
La cosa durarà tres dies i vol que la Cinta s'estigui amb ell, així que tancaran el bar pretextant que els ha tocat un viatge a Mallorca en una promoció de pernils.

El Manel no aixeca cap, va camí del pou més profund. La Paula li diu que el xandall està brut i que avui tenen gimnàstica, que no se'l pot posar…
Ell l'acompanya mig arrossegat cap a l'escola, però no arriba a temps a l'hora de plegar.
La Laia, la tutora de la nena, decideix anar a casa del Manel, però aquest, francament trasbalsat, la fa fora dient-li que sap perfectament el que ha de fer amb sa filla.
Tant bon punt la Laia surt amb la convicció que allà en passa una de grossa, la noia informa a son pare que el vàter s'ha embussat…

La Clara està guardant les fotos que corren per la casa on hi surt ella. El Dani ja no sap què fer, mira d'ajudar-la però ella es mostra francament esquerpa: lo li agrada mirar-se, no ho suporta… i tampoc vol dormir de moment amb el seu marit… Ha decidit, unilateralment, dormir al llit del Max durant un temps…







Spock

Setmana 139
Capítol 688 · Capítol 690 · Capítol 691 ·
Capítol 692 -


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici