TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 139
del 12 al 16 de gener 2004

Capítol 688 (dilluns 12/0104)
Capítol 689
(dimarts 13/0104)
Capítol 690
(dimecres 14/01/04)
Capítol 691
(dijous 15/01/04)
Capítol 692 (divendres 16/01/04)


.. Aquesta temporada el Marcel, per variar, continuarà rebent més bufetades que el David jugant a boxa.
Per una banda, la investigació sobre el Duran amb noves dades que ha aportat la Maruja, posa en perill el seu físic i toca de ple el seu pare tot i que el Marcel encara no ho sap.
Per altra banda, la Núria està totalment adduïda pel Víctor.

Ha intentat, sense èxit, contenir les seves ganes, posar distància entre els dos, però... la carn és dèbil i, pel que sembla, el Víctor molt atractiu. Hi ha hagut una segona rebolcada imitant la tòrrida escena de la pel.li "El carter sempre truca x vegades".
La Núria li explica a la Blanca el seu "Vivo sin vivir en mi" i ella li diu que li ha d'explicar al Marcel d'una vegada. La Núria no en vol sentir a parlar i s'estima més renunciar a la feina posant l'excusa de que ella el que vol realment és ensenyar música.
El Marcel no ho entén però està massa capficat amb la seva investigació per a donar-hi gaires voltes.

La Clara porta molt malament la seva operació i les conseqüències que se n'han derivat. El Dani intenta ajudar-la però no se'n surt i es desespera. Els consells de la Dolors són d'un gran ajut tot i que la mateixa Clara reconeix que conviure amb ella, actualment, és insuportable.

El Manel va caient poc a poc en un pou sense fons. No accepta els diners que li dóna el Manu per a poder tirar endavant, té la casa com una cort de porcs i sembla que només es mou per les necessitats immediates de la Paula. Sembla la Mari en els seus pitjors moments amb la diferència de que la Mari sempre va tenir el suport dels seus amics i el Manel no té a ningú.
La professora de la Paula es preocupa per ella però el Manel la deixa amb la paraula a la boca i la porta als morros.
Rebutja, per tercer cop, una feina de manteniment de maquinària a Torrelles i això li comporta la pèrdua el subsidi.
És una ànima en pena que ha perdut el nord.

La Montse es troba desbordada pels nous sentiments del Narcís. Creu que el seu fill no pot dur una vida "normal" i per això no vol que es faci il·lusions que, a la llarga, li poden fer mal. Té clar que el millor seria que el Narcís i la Neus deixessin de veure's.
La mare de la Neus és força conscient de les mancances de la seva filla però pensa que no ha d'aturar una relació que il·lusiona els dos nois sinó que ha d'estar atenta als problemes i anar-los solucionant a mesura que es vagin produint. Confia en la seva filla i creu que amb diàleg i informació adequada les coses poden anar força bé.
Aquesta diferència de criteris entre les dues mares fa que no s'arribin a entendre i posa més tensió a la vida de la Montse.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Després de passar per l'hospital ha quedat clar que la impotència del Peris és psicològica. Ara està en tractament d'abstinència i massatges consoladors durant dos mesos.

No hem tornat a sentir les "presències" de la casa de la Mar i el Gus però sí que hem pogut veure el fantasma en majúscules, el Gus.
El molt canalla s'apressa a netejar la casa, fer la compra i el sopar per tal d'aconseguir els favors sexuals de la perruquera. Sort que la Mar sembla tenir les coses força clares i el rebutja de pla en nom de les "vibracions" que no sent amb ell.

A Can Solsona la Claudia està fent "Luz de gas" al David. Ara són unes tallarines carbonara que es serveixen amb la llet agre (per a mala llet la de la Claudia, brrrr!) i després un pot de caviar iraní que es fa malbé perquè s'ha quedat al costat dels fogons.
L'amo de Can Solsona esbronca al David, com a cap de cuina que és, tot i que la Claudia diu que ha sigut ella qui s'ha descuidat de posar-lo a la nevera.
Aquesta noia se la sap llarga, fa el que pot per fotre el noi i es disculpa rastrerament quan veu que pot ser descoberta. Maquiavel li tindria enveja si aixequés el cap.

La Blanca i el Fede han de suspendre per segona vegada el seu casament perquè el xicot ha agafat les galteres. Al pas que van es quedaran sense un duro perquè no poden recuperar res del que ja havien encarregat.
La Blanca es preocupa pel tema de l'esterilitat, una de les grans seqüeles de les galteres a l'edat del Fede. Aquesta parella està "gafada", ufffffff!



La conversa inacabada de la setmana:

El Marcel li pregunta a la Núria perquè està tan estranya darrerament i ella s'escaqueja tan com pot sense donar cap resposta versemblant.
El Marcel li diu: "Has de confiar en mi. Per això estem junts, no?".
Ella no contesta i potser hauria hagut de dir: "No sé pas perquè estem junts però pel tema confiança, segur que no. Ni per part meva, ni per part teva, xaval!"









Casablanca


Setmana 139
Capítol 688 - Capítol 689 - Capítol 690 - Capítol 691 - Capítol 692 -

Tornar a Resums gener 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar