TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 116
del 19 al 23 de maig del 2003

Capítol 573 (dilluns 19/05/03)
Capítol 574
(dimarts 20/05/03)
Capítol
575 (dimecres 21/05/03)
Capítol 576
(dijous 22/05/03)
Capítol 577 (divendres 23/05/03)

.. Setmana de diverses situacions amoroses resoltes, en tràmit, incipients o conflictives.
Les dues parelles que es volien casar a l'estiu, Albert/Marta i David/Laura, han tingut problemes per a fixar la data. Finalment s'han decidit, les dues, a triar l'11 de juliol. Allò que dius... coincidiran, també en l'hora?

La Remei ja ha enllestit el seu dilema particular: li diu a l'Héctor que no és el pare del fill que espera i, molt més valenta que la "Pocas Luces" en el seu moment, fa cas de la dita "millor sola que mal acompanyada". Se'n va a casa dels seus pares a descansar i a esperar el moment del naixement de qui serà "fill de pare desconegut".

La Judit està amoïnada perquè es mareja i vomita però el Ramon li deixa ben clar que no pot quedar-se embarassada i l'anima a agafar-se uns dies de vacances i anar a casa dels seus pares a reposar. Qualsevol cosa menys tenir-la al costat amb els seus neguits i les seves ànsies de casament.

El Fabra té el seu dia de glòria patètica acusant públicament el Peris de ser l'amant de la seva dona.
La Dora, tipa de veure'l fer el ridícul, li confessa que va tenir un "liu" amb l'amic del seu fill però li fa jurar que els seus fills no ho sabran mai.

El que sí han sabut els nens, per la propaganda que n'ha fet el Fabra, és que la seva mare ha posat les banyes al seu pare.
La K s'ho agafa amb equanimitat i estimació, l'Albert, amb solidaritat de gènere i orgull de mascle ferit.

La Blanca torna a Sant Andreu per parlar amb el Fabra. Arriba amb la idea de reconciliar-se amb l'Albert i es queda de pasta de moniato quan el Fabra li diu que el seu fill es casarà amb la Marta.

Revolta dels Segadors - STAP 1640 / 2003

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Blanca i l'Albert mantenen una forta discussió sobre les seves anteriors relacions i la Blanca va a La Fusteria a buscar una mica de distracció.
Però el Fede no està per frivolitats i li endossa una declaració d'amor d'allò més formal: "T'estimo" és la seva darrera paraula.

Seguint el consell del Jordi, la família Borràs convoca una "mani" pel dia de la primera vista judicial pel cas de l'Isaac. Sant Andreu s'aboca a la causa i la Montse treu forces del seu suport per continuar lluitant. Aconsegueixen allargar el judici impugnant les proves de paternitat que presenta l'Eduard perquè no estaven fetes amb les necessàries garanties legals.
La Cecília li promet a la Montse que les manifestacions continuaran.

El Marcel no pot creure el que diu el Vera a la cinta i surt de dubtes fent una pregunta directa al Xarli. El porter de la discoteca li diu que sí, que va matar un moro perquè se li van creuar els cables, anava ple de coca i havia de defensar al Vera.
Durant tota la setmana el Marcel es debat entre dues "amistats i fidelitats" i divendres decideix donar la cinta a "la Carinyu" per tal que munti el reportatge.
Avisa la Núria i li diu que d'ara en endavant vagi amb molt de compte amb les possibles represàlies.
També va a veure al Xarli i li explica qui és realment i què ha fet. Li diu que té uns quants dies de coll per fugir i desaparèixer abans no es faci públic el documental. Però el Xarli no pot marxar, té la dona ingressada a l'hospital.







Casablanca


Setmana 116
Capítol 573
· Capítol 574 · Capítol 575 - Capítol 576 - Capítol 577 -

Tornar a Resums maig 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar