TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 573
del dilluns dia 19/05/2003

.. Bar Peris.- La Cinta ajuda la Montse a penjar el cartell per la mani de l'Isaac, a la porta del bar.

Pensió.- L'Albert ja es veu venir el merder que hi haurà quan avui torni la Dora. Amb la Marta parlen de casar-se el dia 28 de juliol.
En Gus encara no sap què li pot dir la Remei al Harrison i en Paco li diu que el faci sentir culpable i que quan ja no se'n pugui sentir més, que n'hi demani el doble.

Pis Marcel.- En Marcel li diu a la Núria que no es creu lo d'en Xarli i que hi anirà a parlar.

Plaça.- La Remei, que ha estat parlant amb la Gemma, li pregunta a en Ramon si mai es va estimar la Desi. El noi diu que al començament si, per què?. La Remei no li respon.

Carrer.- Surt la dona d'en Xarli del bloc on en Marcel estava picant i li diu que gràcies a ell, el seu home ha demanat ajut al sogre per comprar-se un camió i que deixarà la disco.

Parc.- La Judit s'asseu en un banc al costat d'en Ramon. Té por d'estar embarassada per que vomita i es mareja (li falta una setmana per la regla). A en Ramon li agafa un "iuiu" només de pensar-ho i accepta, alleujat, que ella demani la baixa i vagi uns dies a casa els seus pares.

Pis Fabra.- En Fabra entra i la Dora, que fa un moment que ha arribat, diu que va a descansar una estona. Quan la dona entra a l'habitació, en Fabra obre la maleta i quan la Dora torna a treure el cap es troba el seu marit ensumant-li unes calces.
Allà es monta un "pollo" tremendo que s'acaba quan s'adonen que els seus dos fill són a la porta.

Pelu.- La Mari li diu a en David lo del casori de la Marta per aquest estiu.
Entra l'Ivan i informa a la Montse que no els han concedit el permís per la mani.

La Fusteria.- En Fabra i l'Albert s'estan prenent unes copes. En Fabra, fins i tot masses.
L'Albert surt perquè ha quedat amb la Marta i el seu pare es queda allà.

A la Núria la truca el Vera, tot encongit i sembla que acollonit, dient-li que tot allò s'ho va inventar per impressionar-la; que la vol tornar a veure, si us plau, que li agrada molt. Vaja, que està com un xai però la Núria li penja el telèfon perquè no sap ni què respondre-li.

Bar.- En Marcel comprova per boca d'en Xarli que, efectivament, va matar un tio. L'excusa és que anava cec de coca i que aquell tio atacava en Vera amb una clau anglesa. Que no li agrada el què va fer i que per això vol deixar tota aquesta merda.

Pensió.- En Gus recomana a la Remei que es fixi en el llenguatge corporal del Harrison per saber la veritat.
O sigui que quan l'home es presenta a la pensió, la noia llegeix perfectament què li diu el cos del Harrison i opta per dir-li que el fill no és seu.
Quan l'home dels bombons marxa, surt en Gus que abraça la noia.

Peris.- Arriben els artistes i entra en Fabra borratxo com una cuba acusant en Peris de montar-s'ho amb la Dora. En Ciscu diu que en Peris ha dormit amb ell però el farmacèutic ni el sent i li diu al Peris que sempre li agradat la seva dona i que és un gran fill de puta.
Al Peris li passa allò de "agafeu-me que el mato" i com que està agafat encara s'ha de sentir a dir: Li volies tornar les banyes a la Cinta?.
Els altres, que han aconseguit reaccionar, treuen en Fabra al carrer. La Cinta i en Peris es miren amb tristesa.








tplana

Setmana 116
Capítol 574 · Capítol 575 · Capítol 576 · Capítol 577 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici