TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 574
del dimarts dia 20/05/2003

.. Al Peris, la colla comenta l’atac de banyes del Fabra. El Rafa, és clar, s’en compadeix del farmaceutic, però el Franciscu és de l’opinió de que la roba bruta es renta a casa.
Això fa reflexionar el Rafa, que en un apart telefona a la Isabeleta per demar-li perdó. Però ella segueix dura i li diu que no pensa tornar-hi encara.
Dels disgustos, el Rafa ha tornata a fumar.

La Laura li explica a la Cinta que avui ha de parlar amb en Robert per tal d’accelerar el tema del divorci, sinó, no es podran casar a meitats de juliol, com volen tots dos.

L’Albert està emprenyat amb sa mare, i més quan se’n assabenta de que no es podrà casar el 28 de juliol perquè el 24 operen a sa germana.

El Fede està visionant el vídeo del Vera. Queda trasbalsat i li demana al Marcel que porti la cinta a la policia o a l’Assun. El Marcel, que pateix una síndrome d’Estocolm de cavall, intenta buscar escuses filosòfiques per justificar l’acció del Xarli. Però el Fede no cedeix i li desmonta qualsevol intent d’argumentació.

Mentrestant, el Xarli està “conversant” amb el Vera. Està que puja per les parets. En un moment donat el Vera li dona a entendre que pot anar a “visitar” l’Iñaki i treure-li del cap qualsevol idea rara que pugui tenir. Això encara far enfurismar més el Xarli que li jura que li trencarà les dues cames si li toca un pél al seu amic Iñaki.

La Cecília ha anat a veure el Paco a la pensió per demanar-li comptes de l’estafa que li ha fet al Cèsar. Ell li respón que no ha fet ni més ni menys que el que ell li va fer a una altra dona. I que, a més, aquell mitja merda no fa per ella i que el que passa és que encara està enamorat d’ella. Tot seguit li estampa un petó als llavis que és degudament correspós per part d’ella amb una sonora bofetada.

Continuem amb el tema de les banyes. Ara el Rafa és al mercat acusant al Ramon de ser mala persona –bé, això ja ho saviem-, per haver-li sembrat el dubte i haver volgut trencar el seu matrimoni... però ell i la Isabeleta són més forts que tot això. El Ramon li contesta que si així es queda més tranquil...

Per la seva banda, la Pilar li reconeix a la Lola que el Nelson se’n ha sortit força bé tot sol a la parada, tot i que pels matins feia cara de no haver dormit gaire...
En aquests moments arriba el Nelson i ràpidament reb una trucada que el convida a sortir per la nit. Quan li comenta a la Lola, aquest no fa bona cara i li contesta que ja en parlaran a casa.

La Pilar, seguint la seva collita d’èxits, li comenta el numeret que va montar el Fabra a la Teresa... sense adonar-se que la Dora s’ha acostat per darrera i ha escoltat tota la xafarderia.

El Robert li desvetlla a la Laura que no pensa canviar les dates de les seves vacances, de manera que si segueix tot igual, s’hauran d’endur el Xavi de lluna de mel... si es casen, es clar, perquè el tema del divorci se’l ha de pensar.

El Rafa s’ha atançat a la farmàcia per comprar pastilles per deixar de fumar. Subtilment li recrimina al Fabra l’espectacle de l’altre dia i que hagi fet cas de les males llengües.
Quan surt el Rafa apareix la Dora de molt males puces i demanant-li explicacions del que ha sentit al mercat. El Fabra que ell només diu el que veu. La Dora es demana que es retracti i que es disculpi davant dels Peris. Ell no ho pensa fer i te molt clar que tots dos estan embolicats. La Dora se’l mira i li fa pena.

La Laura li explica al David com ha anat la trobada amb el Robert. El David no n’està gaire content del resultat perquè veu que hauran de canviar la data del casament.

La Dora es presenta al bar per demanar-li disculpes a la Cinta pel comportamtent del seu marit. La Cinta les accepta però opina que hauria d’haver estat el Fabra qui vingués. De tota manera li agraeix el gest.

Uns altres que també hauran de canviar data de casament són l’Albert i la Marta, que s’ho estan comentant a La Fusteria.

L’Ivan li explica a la Núria els impediments que tenen per fer la manifestació. El Paco, que ha escoltat la conversa li diu que intentarà solucionar el tema. Ni la Núria ni l’Ivan se’l prenen seriosament.

La noia reb una trucada: és el Vera que l’amenaça de fer-li alguna cosa si va escampant el que sap.

La Cinta i el Peris estan recollint el bar. De sobte, ella s’aperceb de que, en un racó, hi ha un bell ram de roses. Són del Peris. El que va pasar ahir li ha fet pensar en el poc que es diuen que s’estimen. Ella recorda el dia que va deixar el Guillem i com va acabar la cosa al teatre. I vol agraïr-li a ell que et tot aquest temps no hi ha tingut cap retret a la mirada. Tots dos acaben enllaçats en una abraçada eterna.

A La Fusteria hi ha partida. Estan esperant el Nelson. Mentrestant, el Paco parla amb el Sanchís, que treballa a la "Delegación de Gobierno".
Un cop acabada la partida el Nelson ha guanyat una morterada i el Paco li deu 300 que no porta a sobre. Decideix fer-li un pagaré.
Entre una cosa i un altre, el bolígraf cau a terra i ningú no se’n adona...







Massagran

Setmana 116
Capítol 573 · Capítol 575 · Capítol 576 · Capítol 577 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici