TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 577
del divendres dia 23/05/2003

.. La Blanca s'ha quedat sorpresa després que el Fabra li expliqués que es divorciarà de la Dora. La noia comença a parlar de l'Albert i a recordar una mica el passat, però mirant cap al futur on ella encara veu possibilitats que tornin a estar junts doncs segueix enamorada d'ell.
Fabra, que mentre la Blanca xerra, mira pel vidre de la porta com van arribant a cal Peris els de la manifestació, es gira per explicar-li a la Blanca que l'Albert es casa amb la Marta. No s'ho pren gens bé.

Al Peris, Montse agraeix a tots la seva presència a la mani. No s'ho esperava. La Cecília parla amb ella a soles per preguntar com ha anat la vista, i la Montse l'explica que tot ha passat com la Carla ja va dir. L'Eduard va presentar unes proves de paternitat que ells han impugnat per poder guanyar temps.

Per altra banda, a la barra del bar, el Gus parla amb el Marcel de la Núria. El músic l'insisteix en què s'ha de fixar més en ella perquè està esperant alguna cosa d'ell. El Marcel no entén res i quan arriba l'Assun, marxa amb ella.

Per últim, el David li explica a la Laura que està decidit a fixar avui mateix la data de la boda, sigui el dia que sigui. Només l'ha de venir bé a ells dos perquè son els que es casen.

Al pis, l'Assun l'assegura al Marcel que amb la cinta que l'ha donada i la resta de material, faran un molt bo reportatge que emetran la setmana vinent. Ella l'ofereix la possibilitat d'escriure el guió i ell deixa clar que no vol que el Xarli aparegui retratat com un assassí. Vol que quedi clar que anava drogat i sense saber el que es feia. Assun no ho troba del tot bé, però al cap i a la fi, ell és qui té la darrera paraula perquè s'encarregarà del guió.

Gus l'explica al Paco el que ha xerrat amb el Marcel per fer-lo veure que té a la Núria penjada d'ell. Vol aconseguir que aquest dos s'ajuntin per tal que ella, després, se n'adoni que el Marcel no és qui es pensava.
Paco, al sentir això, es queda paradíssim i li dóna al jove músic un consell per poder conquerir a una dona: "si ella és atractiva, fes-la sentir intel·ligent. Si és intel·ligent, fes-la sentir atractiva".
Però Gus li diu que la Núria ho té tot, llavors el Paco li respon que ho té malament, perquè aquestes fan ballar al son que elles volen.
La xerrada termina quan arriba el Fede. Gus marxa i seu l'altre.

Fede molt emprenyat li reclama al seu pare una ampolla de whisky. Però acaba marxant amb la cua entre les cames, perquè el Paco li fot bronca per haver-se anat de la llengua amb la Cecília respecte a l'affaire amb la dona casada. Li diu xivato entre d'altres coses, i el fotògraf se'n va sentint-se culpable pel què va fer.

A la botiga de roba, la Gemma busca un vestit per ella. Marta li ensenya un però no li fa el pes.
Mentre busca més a la rebotiga, entra la clienta que va comprar el vestit de núvia de la Regina. Aquesta, confon a la Gemma amb la dependenta i li demana per un vestit de nuvi per fer joc amb el de núvia que va comprar. Gemma la treu del seu error i mentre esperen entra la Lurdes. La clienta rep una trucada al mòbil que l'obliga a marxar.
Marta surt i tracta molt fredament a la Lurdes que pregunta pel seu vestit. Gemma, llavors, explica el que l'acaba de passar amb la clienta i la Marta i la Lurdes surten de la botiga corrent, perseguint a la noia.

Blanca es presenta al pis dels Fabra per parlar amb l'Albert. Ella està emprenyadíssima amb el fet que amb tan poc temps d'estar sortint ell i la Marta, ja es vulguin casar. L'Albert no està per la labor de donar-li cap tipus d'explicació i li diu que callarà per tal de no dir coses que a ella no l'agradarien sentir. Blanca, però continua demanant explicacions i ell li contesta que després de tallar, ell podia fer el que li semblés. Però per la Blanca, aquesta situació és com una mena de traïció..., i l'Albert que no té cap gana de seguir amb la conversa li diu que tan de bo trobi un home millor que ell.

Blanca, però, abans de donar la conversa per acabada, vol que li contesti a un dubte que té: si ell i i la Marta ja han fet allò que ella mai ha volgut fer, follar a la piscina... El silenci de l'Albert dóna la resposta a la Blanca que el felicita per haver trobat a algú tan idiota com ell.
Albert, que n'està tip, la crida dient-li que si va tallar amb ella va ser perquè ja no l'estimava i l'aconsella que es busqui a un tio que l'aguanti.
Blanca, que ja en té prou li replica que mentre no pensi amb la titola com ell, ja en tindrà prou.

Quan el David surt de l'Ajuntament després d'haver reservat hora i data pel seu casament, es troba a la Marta que treu foc dels queixals. Marta l'explica que ha discutit amb la Regina i que aquesta l'ha muntat una escena al mig del carrer.
Més calmada, Marta felicita al David pel seu casament i ell l'explica que acaba de reservar la data.
Al David li resulta estrany que estiguin parlant de casaments, però de bon rotllo...

A La Fusteria, Marcel l'explica a la Núria que el reportatge s'emetrà aviat i que ha d'anar molt en compte perquè sabrà el Vera que va ser ella qui el gravà confessant-ho tot. Està molt amoïnat per ella... i l'acaba fent un petó a la galta.
Fede, que ho presencia tot, fa un acudit: no es poden fer petons al local, diu..., i la Blanca que tot just acaba d'entrar diu que si és així, marxa.
Fede es gira i es queda glaçat.

Lurdes l'explica a la Paquita que la Marta l'ha muntat una escena en mig del carrer on fins i tot l'ha dit que sap que no és la Regina. I clar, la vídua acusa a la Paquita d'haver explicat el seu secret.
Paquita, que no dona crèdit al que sent, admet haver-li explicat a la Marta tot. La Lurdes l'amenaça amb quedar-se amb tota la pensió de continuar amb aquella actitud, i la Paquita farta de sentir-la, li diu que es deixi d'amenaces, que o compleix el que diu o que es calli per sempre, i que està molt penedida amb la seva tornada.
Finalment, la Paquita marxa i totes dues s'insulten mutuament quan es queden soles.

Marcel xerra amb el Xarli per explicar-li tota la veritat sobre qui és ell en realitat i el que ha estat fent a les discoteques tot aquest temps. L'adverteix que el reportatge s'emetrà i li dóna la oportunitat que foti el camp.
Xarli, traït, dolgut, i emprenyat, li diu que no pot marxar perquè l'embaràs de la Glòria s'ha complicat i està ingressada a un hospital.
Marcel que està fet un embolic ho sent molt perquè son amics... però pel Xarli ja no hi ha res de tot això i el fa fora.
Marcel marxa, i quan s'aixeca l'altre, li cau la navalla al terra. Xarli la recull però amb una mirada com d'haver pensat fer-la servir.

Albert l'explica a la Marta el numeret que la Blanca li ha muntat, i ella per fer-lo oblidar tot, li diu que ja tenen reservada la data del casament.

David i Laura parlen del pis ja acabat i ell li diu que ja tenen data pel casament.

Totes dues parelles es casaran l'11 de juliol.
Per la Marta, serà el dia a partir del qual celebraran el seu aniversari de bodes.
Pel David serà un dia que recordaran tota la vida.

Blanca i Fede es queden sols a La Fusteria. Ell ha pensat una mica en ella. Ella diu haver pensat una mica en ell i en la nit que van passar junts. Nit que ella vol tornar a repetir.
Quan Blanca està a punt de fer-li un petó al Fede, aquest l'atura per sorpresa de la farmacèutica.
Fede l'explica nerviós que després de l'altra nit, va estar molt fotut i que no vol que ara facin un clau per ella, al final, torni a anar-se'n. Prefereix no estar amb ella que estar una sola nit... L'agradaria estar amb ella totes les nits, o cap...
Perquè, diu el Fede molt sincerament, davant la mirada atònita de la Blanca..., ell la estima.





Channing

Setmana 116
Capítol 573 · Capítol 574 · Capítol 575 · Capítol 576 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici