TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 107
del 10 al 14 de març del 2003

Capítol 528 (dilluns 10/03/03)
Capítol 529
(dimarts 11/03/03)
Capítol 530
(dimecres 12/03/03)
Capítol 531
(dijous 13/03/03)
Capítol 532 (divendres 14/03/03)

.. El Cor ha bategat de pressa aquesta setmana i ens ha portat una mica de tot.

Amors que han revifat.- El David i la Laura s'han tornat a enrotllar després de la festa d'aniversari del Xavier.
Aquesta relació sembla que només complau la parelleta i el pare Peris perquè la Cinta sempre hi fa mala cara i la Marta, quan la Laura li ho explica, s'indigna d'una manera desproporcionada.

Un altre amor que semblava acabat però que ha reviscolat és el de la Dora i el Kiko. S'enrotllen a la piscina (deu ser un lloc afrodisíac i nosaltres ens hem passat la vida sense saber-ho) i la Marta n'és espectadora involuntària, atònita i incrèdula.
La noia n'està fins al capdamunt de la Dora i les seves intromissions en la decoració de la botiga. Ara veurem si fa o no fa servir la informació privilegiada que acaba de rebre.

Amors desencantats.- El pobre Fede, que vivia a la glòria pensant que havia recuperat el seu enyorat i idolatrat pare, obre els ulls a l'evidència contundent de que el Paco no és altra cosa que un vulgar estafador que va a la seva.
Li demana que se'n vagi, tal i com va fer la seva mare abans, però el Paco sembla sentir-se a gust a Sant Andreu i li diu que no ho pot fer fins que no li pugui tornar els diners que li deu al fill. Sembla que tindrem Paco i embolics per dies.

La Cari li acaba dient a la Pocas Luces que ella li va demanar al Toni que escarmentés el Natxo. La noia s'enfila per les parets pel poc seny de la iaia sense recordar que ella la guanya de bon tros en aquest tema.
Ara sí que té claríssim que el culpable de que el Natxo sigui a l'hospital, en coma i amb aturades cardíaques, és el seu germà.
De res serveixen les paraules del Toni que jura i perjura que ell no va ser... quan la Mari "sap" una cosa, la sap. I fa fora el Toni de casa que acaba refugiant-se a casa de la Fina amb l'amenaça de que si ella el denúncia, seran dos els que aniran a la presó per delictes ben diferents.

El Gus decideix canviar d'estratègia amb la Núria perquè se n'adona que amb indirectes no arriba a bon port. Esperonat pels consells del Paco agafa forces per declarar-li el seu amor clar i català ara que la Núria li ha demanat de tornar a viure al pis amb ella.
Però la noia que li endevina les intencions no el deixa acabar de parlar i ell ha de marxar d'allí emprenyat com una mona.

Venjances.- La pilota de les "putades mútues" Peris-Fabra estava al camp del Peris i el cafeter troba l'oportunitat d'or per a fer un bon revés i passar-la a l'altre camp.
La Dora està sola a la farmàcia perquè el Fabra torna a estar enfebrat i el Peris denuncia a Sanitat el fet que la Dora no té cap títol per estar atenent una farmàcia.
Una inspectora de Sanitat obre un expedient al Fabra per aquest fet que pot portar conseqüències encara imprevisibles, des d'una sucosa multa fins a la retirada de la llicència del Fabra.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Vicens s'enfada primer amb la seva dona per no haver-se inventat una bona excusa quan la inspectora va entrar a la farmàcia (ell no sap que en aquells moments la Dora estava força atrafegada amb el Kiko i no tenia el cap per a pensar gaires coses) però després s'adona que tot plegat ha sigut una mala jugada del Peris i es promet a ell mateix i al cafeter que aquesta la pagarà ben cara.

Ultimàtums.- La Clara fa una visita ràpida a Sant Andreu amoïnada pel tema Jordi/Núria i es troba amb un problema encara més preocupant: el Quim beu i ella no en sabia res. La seva primera decisió és endur-se el Max a Cardiff amb ella però el noi li diu que ell mai deixarà sol a son pare i la Núria també té bons arguments per a fer-la desdir de la seva decisió.
Amb tot, va a veure al Quim i li diu que, de moment, el Max continuarà amb ell però que si torna a assabentar-se que el Quim s'amorra a la botella i descuida la seva feina de pare, tornarà i llavors farà el que hauria hagut de fer ara: s'endurà el Max amb ella. El Quim li assegura del dret i del revés que no tornarà a provar ni una gota d'alcohol.

Sorpreses.- L'Eduard i l'Antònia tenen previst marxar divendres a Pàdua per passar uns dies amb la mare de la noia i després tornaran a buscar "ciutats perdudes" a sudamèrica.
La idea de la partida de l'Eduard disgusta molt al Narcís que s'havia encarinyat molt amb ell.
Quan la parella ja s'està acomiadant de tots, truca l'Ivan des de l'hospital perquè l'Isaac torna a tenir febre i és possible que hagin de tornar a reiniciar tot el procés del transplantament.
L'Eduard té clar que no pot marxar en aquestes condicions però l'Antònia li diu que ell ja ha fet tot el que ha pogut i que, de moment, l'acompanyi i torni a Sant Andreu si realment acaba sent necessari.

El Martí apareix a casa de la Rut i el Jordi per proposar-li una feina a l'exconvicte. El Jordi no en vol ni sentir a parlar però la Rut, que ja ha pensat fins i tot a vendre's la casa a causa de la penúria econòmica que estan passant, s'avé a parlar amb el Martí (d'amagat del Jordi) per tal d'aconseguir que el Jordi accepti una feina que els podria anar força bé.

La Pilar convida el Ramon i la Judit a dinar per conèixer una mica la noia i per posar pals a les rodes a la seva relació. La sorpresa és, però, que la Judit li acaba caient d'allò més bé quan veu que és una noia de conviccions fermes "Jo no puc jeure amb un home, si no és el meu marit", que té una bona feina en un banc i que, a sobre, sap cuinar!!!!

La Cecília es queda paradíssima (i nosaltres també) quan la Lola li diu que el Nelson és una home casat , amb problemes i que es vol divorciar, que té dues filles i un fill.




Casablanca


Setmana 107

Capítol 528
· Capítol 529 · Capítol 530 - Capítol 531 - Capítol 532 -

Tornar a Resums Març 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar