TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 534
del dimarts dia 18/03/2003

.. El Max es lleva i troba al Quim a la cuina esmorzant. El nano mira què està bevent el seu pare. És cafè. Sap que està neguitós perquè a la nit ha sentit que no dormia. El Quim li pregunta si el pensa controlar i li diu que no pateixi, que li ha promès a la Clara deixar de veure. El Max li suggereix que faci com la Iolanda i vagi a un centre, però el seu pare respon que ja se'n sortirà tot sol.
El Max li recorda que ell està al seu costat.

La Dora està explicant per telèfon al Quico que li sembla que la Marta no els va veure quan entre el Vicenç. Ella canvia la conversa fent veure que parla amb un client.
Quan penja, el seu home mira de disculpar-se amb ella pel seu comportament d'últimament i li proposa d'anar a dinar al seu restaurant favorit, però la Dora --que ha quedat amb el Quico-- li posa traves: ha quedat amb un client per dinar i amb el cap a l'hora de sopar.

El Peris pregunta per l'Isaac al Narcís i a l'Ivan, que contesten que està millor i el Peris diu al Narcís que deu ser l'àngel.
L'Ivan vol saber de què va això de l'àngel i el Narcís li explica el somni del Max i la coincidència amb l'arribada de l'Eduard. L'Ivan mira de fer veure al seu germà que els àngles no existeixen, però el Narcís no el vol sentir i se'n va a treballar.

El Ramon demana a la Pilar si el pot ajudar a la parada perquè la Gemma torna a estar de baixa, si ho arriba a saber no li fa contracte indefinit. La Pilar, la Roser i la Judit defensen a la noia: hi ha embarassos complicats. El Ramon replica que el què no té la Gemma són ganes de treballar i troba una cita de la Bíblia per il·lustrar els seus interessos.
La Pilar, però, no només no el pot ajudar, sinó que espera que l'acompanyi al metge. Naturalment, el Ramon diu que no, però la Judit s'ofereix per anar amb ella.

El Quim demana ajuda a la Cinta i al Peris, que no li serveixin res amb alcohol encara que ell els ho demani.

La Núria explica al Marcel la reacció del Gus quan li va proposar fer servir la seva pessa al musical. El Marcel comprèn al Gus: la música era per a ella i afegeix que és un pal que un amic s'enamori de tu.
Llavors la Núria troba una paperina que pot ser de coca i pregunta què és. El Marcel contesta que és d'un amic.

La Pilar i la Judit, tornant del metge, han anat a la peixeteria i han comprat un llobarro. Al arribar a casa es troben que la Roser també n'havia comprat. És aleshores que la Judit el posa al congelador i hi troba el paperet amb el nom de l'Artur i les dues germanes li expliquen el mal tràngul que passen amb el veí.

El Max compra a la farmàcia unes herbes per ajudar a dormir al Quim.
Hi entre la Marta buscant a la Dora. El Max surt i el Fabra ofereix a la Marta el móbil de la seva dona.
També aprofita la vinentesa per demanar disculpes a la noia pel comportament d'ell i la seva dona al principi de sortir amb l'Albert. També li demana comprensió amb la Dora: està nerviosa per la feina i per culpa d'ell, que no sap com l'aguanta.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Mentrestant, la Dora i el Quico es troben en un hotel apartat.

La Lola descobreix sorpresa que tothom parla de que té nòvio.

La Judit demana al Ramon que parli amb l'Artur per tranquil·litzar la Pilar i la Roser. Ell li contesta que el què els passa és que tenen poca feina i que són unes neuròtiques.

La Núria pregunta al Max com li va anar amb la noia que li agrada. El Max li explica que no li va dir res perquè només el veu com un amic i li fa por que si li diu res es trenqui l'amistat. Li pregunta a la seva germana si això li ha passat mai. La Núria contesta que sí.

La Marta vol ajudar al Gus i li diu que hi ha més noies al món. Li diu que ell és "un tio de puta mare", però que està a la defensiva i posa barreres, per això reacciona sempre fent conyeta de tot. També li diu que és per això que sempre s'enamora de les noies que no li fan cas, perquè aleshores no hi ha peril que s'hagi de mostrar tal com és, que és el què li fa por.

El Ramon ha anat a parlar amb l'Artur i s'ha assabentat de les activitats de les dues dones i els mou un escàndol, per una vegada a la vida ple de raó.

El Fabra aprofita que està sopant sol amb la seva filla per demanar-li perdó pel numeret dels preservatius i per haver desconfiat d'ella. Llavors la Kristina li explica que de fet ja ha aconseguit el què volia amb el Max i els problemes d'identitat sexual del noi. El Fabra, però, tampoc no se la creu aquesta vegada.
Arriba la Dora i la K se'n va a dormir. El Vicenç aprofita elmoment per fer-li un regal. La Dora queda molt parada. Són unes arrecades que li queden molt bé.
Ella comenta que feia molt temps que no tenia un detall així. El Vicenç l'abrassa i troba que fa bona olor. Ella es deixa fer.

A la porta de la discoteca el Vera està a punt de xerrar més del compte explicant que "una vegada va venir un moro...", però el cap el fa entrar dient que va carregat i se li'n va l'olla.

La Pilar i la Roser no poden dormir pensant que potser el Ramon té raó i posen la ràdio. Estan fent La Nit dels Ignorants i justament truquen per donar la resposta a la pregunta que van fer elles: l'idioma de la frase és l'esperanto i vol dir....
En aquest moment es queden sense piles i no poden sentir la traducció.

El Max troba al Quim nerviós pel mono i que no pot dormir. Li ofereix de fer-li les herbes que ha comprat,però el seu pare no les vol i li diu que vagi a dormir. El noi, prò, contesta que no té son i es queda a fer-li companyia i a distreure'l. Posa la televisió i comença una conversa sobre bàsquet perquè n'estan fent un partit. El Quim accepte que l'ajudi.





Antaviana

Setmana 108
Capítol 533 · Capítol 535 · Capítol 536 · Capítol 537 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici