TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 529
del dimarts dia 11/03/2003

.. La Clara atén al Quim i la seva borratxera, tot preguntant pel Max. El Quim contesta que el noi està bé. La Clara, amb sarcasme, li contesta que ja veu com se n'ocupa i el seu ex replica que ells dos no necessiten ningú: ni a ella ni a la Iolanda. La Clara el renya per voler arreglar la vida bevent i aleshores discuteixen una mica.
Arran d'això la dona comença a sospitar que tota la família sap que el Quim és un bebedor i que ningú li n'ha dit res.

El Jordi ha anat a trobar a la Núria per fer-se perdonar, però la noia no afluixa: diu al seu pare que només volia saber on era i que ara ja ho sap i que no intenti fer-la sentir culpable per haver-lo fet fora de casa perquè no ho aconseguirà. Ha tingut l'oportunitat de tornar a casa, de treballar i estalviar per pagar els deutes i, en canvi, ho ha engegat tot a rodar tornant-se a enredar amb la Rut. Doncs, bé, ara ja es pot oblidar d'ella i es pot espavilar a pagar l'advocat i a buscar-se la vida: d'ella ja no en treurà res més, que l'ajudi la Rut.
Acaba dient-li que no vol res d'ell "ni ara ni mai".

El Toni arreplega a la "Fina" i l'obliga a ajudar-lo amb l'amenaça d'explicar a la policia a què es dedica i li diu que l'estan buscan perquè es pensen que ha esterrossat a un individu que ara està a punt de morir. La "Fina" obeeix.

A cal Peris, la Clara troba al Max i li demana una estona per parlar amb ell.

Mentrestant, el Rafa intenta col·locar el seu cotxe, però no troba comprador fins que entra el Paco que, de fet, aconsegueix les claus i el cotxe en nom de la confiança i sense afluixar la mosca, com ja és costum. Això sí, després de regatejar força.

Mentre la Clara parla amb en Max, surt la Cinta a saludar-la i la Clara acaba de confirmar que, efectivament, tothom sabia que el Quim beu massa menys ella. El Max mira de defensar al seu pare, però el problema és massa evident per tapar-lo.

La Cecília explica a la Mari la mala jugada que el Fede li ha fet amb la fotografia i com volen promocionar el llibre amb la seva imatge ploranera. La Mari no l'escolta gaire i li diu que sortirà abans per anar a la policia perquè sospiten que la pallissa del Natxo és cosa del Toni. Ella, la seva germana, també ho creu. La Cecília, sorpresa li diu que potser no que no ha estat ell!

A cal Peris hi ha bones notícies: han superat la inspecció i ja poden tornar a fer menús.
Abans que la inspectora marxi, però, el Peris pare intenta crear problemes al seu veí farmacèutic fent-li notar a la senyora que el rètol de la famàcia no és lluminós. No se'n surt: les botigues antigues tenen l'obligació de conservar l'estructura original.

Entra la Cecília que es troba al seu exmarit acabant de negociar la compra del cotxe amb el Rafa i no li fa cap gràcia veure'l. El Paco mira de poser-se seductor amb ella, però la dona li talla el rotllo dient-li que no si li acosti si no és per dir-li que marxa.
El Paco explica a tots els qui s'ho miren sorpresos que és la seva manera de dir-li que l'estima.

La Marta es queixa a la Paquita que la Dora la vol acompanyar a triar els vestidors. La troba pesada i és una estirada. La Paquita li diu que ho fa per ajudar-la, però la Marta pensa que és per controlar-la.

La Marta troba a la Laura i li demana quan es veuran una estona per parlar, que últimament la troba una mica extranya amb ella.
La Laura aprofita la vinentesa per explicar-li que ella i el David es van enrotllar i que, fins i tot, han mig sortit junts, tot i que ara ja han tallat. La Marta, que no s'ho esperava gens, s'ho pren molt i molt malament. Contesta que no sap perquè li ho explica, que a ella no li importa i que s'ha ben lluit, que se'l confiti i que llàstima que ho hagin deixat perquè feien una parella...

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

En aquest moment arriba la Rut tota disfrassadeta d'holandesa amb trenes i demanant per l'encarregada per fer una promoció de xocolata. La Laura se la treu de sobre.

La Clara penja el telèfon després de parlar amb la Carme. Està indignada. Explica a la Núria, que no sap res, que el Quim beu i que tothom ho sabia menys ella. Que la Carme no li havia dit per por que s'endugués al Max i el Quim encara s'enfonsés més, però que ella no vol que el seu fill visqui amb un borratxo.

La Cecília s'ha anat a informar sobre els drets d'imatge i li tira la cavalleria per sobre al seu fill. Li diu que la fotografia no es publicarà i que un altre dia no vagi tan a la seva.
Abans que la seva mare marxi, el Fede li dóna el text que el seu pare va escriure per ell, per acompanyar la fotografia.
La Cecília el llegeix de seguida i s'emociona, plora. És una prosa poètica en la que el fill recorda unes vacances a menorca mirant la pluja d'estels de Sant Llorenç i el desig que va tenir de no separar-se mai de la seva mare.

El Paco ven el cotxe del Rafa a un altre i li cobra més del què ha acordat ell amb el seu antic propietari, i encara té la barra de dir que ell no hi fa negoci.

La Cecília conmosa i, enganyada, pregunta al seu fill si allò ho ha escrit ell. El Fede no li diu ni que sí ni que no. Li contesta que si li sembla ho ha escrit el Marcel. Ella li diu que no sabia que pensés aquestes coses i, el noi, aquesta vegada sí que ben cincerament, li diu que ell tampoc no ho sabia. La seva mare, però, tocada, li dóna permís per publicar la fotografia, sempre que al costat hi hagi l'escrit i que sigui la última vegada que l'enganya.
El Fede l'embasteix a petons i li diu mama. Ella el fa parar perquè li fa vergonya, allà, davant de la gent.

La Laura està a La Fusteria parlant amb la Mari de la festa que vol fer dijous, l'aniversari del Xavier, quan entre el David. El Xavier, que també hi és el convida a la festa i el David li respon que no sap si hi podrà anar. També li diu a la Mari que la policia ha anat al Peris a preguntar si havien vist al Toni i de seguida se'n va perquè el crida el Fede.
La Laura es mostra dolguda que ni tan sols l'ha saludada.

El Toni i la "Fina", després d'una petita escena en què es fan retrets sobre si un apallissa i mata a un paio i l'altra se'n va al llit amb tios per treure'ls els diners o no. Es fiquen juntets al llit. El Toni es vol fer el dur, però sucumbeix.

El Marcel explica al Fede que els de la disco no van pescar al Natxo i que tampoc no va tornar a la discoteca, per tant, no van ser ells els qui el van apallissar. El Fede li pregunta si s'ho creu i el Marcel respon que sí, que són bons xavals i són amics. Aleshores el Fede li recorda que de tan en tan apallissen a un moro. El Marcel està confòs i diu que si hi pensa aconsegueix recordar el què va passar i diu que sí, però no aclareix el què. (un tros d'escena que no entenc).

La Clara vol endur-se al Max a Cardif, però el noi es nega a deixar al Quim. Diu que el seu pare necessita ajuda especialitzada i també a la família. Ell no vol marxar i deixar-lo sol per només trocar de tant en tant per tranquil·litzar la consciència. La Clara s'empipa perquè diu que això li farà mal a ell, però la Núria es posa del costat del seu germà i li demana a la seva mare si vol fer amb el Max el que la Carme i el Jordi van fer amb elles anys enrera: el pretext era el mateix, separar la Núria d'una mala influència, just quan la Clara necessitava més la seva filla.
El Max diu que "No deixaré sol al Quim. Mai".








Antaviana

Setmana 107
Capítol 528 · Capítol 530 · Capítol 531 · Capítol 532 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici