TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 528
del dilluns dia 10/03/2003

.. Pis Marcel.- En Marcel i en Fede estan veient la cinta on hi ha la discussió amb en Natxo. En Marcel està convençut que la pallissa ha estat cosa d'en Vera i li diu al seu amic que ell no recorda res perquè anava fins el cul de whiskies.

Bar Peris.- La Remei li està dient a la Cecília que demanarà l'alta. A la perruquera li fa molta gràcia l'evident gelosia que sent la noia per la Cari.

En Quim i l'Emili surten de la cuina; ja han acabat i en Quim li proposa un contracte de 3 mesos al seu ajudant, que es posa molt content.

La Cinta li pregunta al seu germà com està, tenint en compte que ahir va fer dos anys que es va casar amb la Clara.

En una taula, l'Eduard i l'Antònia parlen de tornar-se'n però ell no ho té gaire clar.
En aquest moment entra la Montse i en Narcís que es posa a la defensiva així que l'Eduard li presenta la nòvia.

Pis Núria.- Després de parlar amb l'advocat per telèfon i assabentar-se que en Jordi s'ha de presentar avui al jutjat, obre les "páginas amarillas" però aleshores truquen a la porta.
És la Clara que ha vingut a donar un cop de mà (per lo vist la Núria li va explicar per telèfon que no sabia on era son pare). O sigui que es disposen a trucar a tots els hospitals.

Pis Mari.- En Toni encara no ha tornat i la Mari segueix convençuda que lo d'en Natxo és cosa d'ell. La Cari li confessa que li va demanar a en Toni que li donessin un espant i a la noia li agafa com un mal de cap que l'obliga a posar-se la jaqueta i sortir a donar un vol.

Hospital.- L'Eduard i la seva nòvia parlen amb la Montse que els diu que el nen ja està molt millor i que els convida a sopar a casa seva. Tot i que l'Eduard volia acceptar, l'Antònia diu que potser un altre dia, que encara han de fer coses si volen marxar divendres.

Casa Rut.- Sembla que a la Rut li acaben d'oferir una feina d'un parell de dies i està contenta.
En Jordi és a la dutxa quan truca la Clara, que entra per la força, i li exigeix a la Rut que li digui on és en Jordi. Després de dir-li que no en sap res, en Jordi treu el cap i la Clara s'emprenya. S'emprenya perquè ha tingut sa filla amb l'ai al cor tots aquests dies i perquè, com a mínim, l'hagués pogut trucar. En Jordi l'engega dient-li que no li doni lliçons, que ella ha marxat deixant els seus dos fills aquí.

Hospital.- La Mari és a l'habitació amb un Natxo fet un sant cristo. La infermera que volta per allà li pregunta si és familia i ella li respon que és una amiga.
Quan la de la bata blanca és fora, la màquina comença a pitar i la Mari surt disparada a buscar ajut. Torna a entrar la infermera i fa fora la Mari.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Pis Quim.- En Max marxa al cine amb la K i li demana a en Quim que li gravi Matrix.
Quan en Quim es queda sol, busca una cinta però troba la del seu casament i la posa.

La Fusteria.- La Remei, histèrica i xerrant a tota pastilla, li diu a en Fede que el metge no només no li ha volgut firmar l'alta sinó que li ha receptat uns tranquilitzants!

En una taula, la Clara li ha explicat a la Núria on és en Jordi i la noia està molt enfadada perquè se sent completament idiota.

La Clara marxa a veure en Max i veiem en Fede al telèfon; està parlant amb en David i li recomana que d'allò de la moto no en digui res a ningú.

Pensió.- L'Antònia no acaba d'entendre perquè l'Eduard no vol marxar encara i sembla que el convenç dient-li que si mai torna a fer falta el seu ajut, ja saben on localitzar-lo, no?.

Bar.- Un dels porters de la disco li està dient a en Marcel que anava tan torrat que fins i tot es va caure de la moto i que, finalment, el van haver d'acompanyar a casa. En Marcel s'alarma però l'altre noi li diu que el van ficar en un taxi i llestos.
I, de passada li pregunta qui és la Mari ja que anava dient el seu nom enmig de la borratxera. En Marcel diu que és una ex-nòvia i dona l'assumpte per tancat.
En Marcel pregunta si aquell tio (per en Natxo) va tornar a la disco i el seu company li diu que no. No en treu res més.

Pis Mari.- La Cari i la Mari són al sofà amb cara de pomes agres quan entra en Toni mig somrient. Sorprès de veure aquelles cares pregunta si s'ha mort algú. La Mari s'aixeca, indignada, i li pregunta directament si ha estat ell qui ha apallissat en Natxo. En Toni no sap pas de què li parlen, li diu que el va buscar però que no el va trobar i que, de totes maneres, ja li està bé si algú li ha fotut una cara nova. La Mari no se'l creu, li diu que en Natxo està en coma i li pregunta on ha estat. En Toni només li diu que ha estat amb uns amics però es nega a donar més informació i la Mari el fa fora de casa.
En Toni, trist, li fa un petó a l'àvia, li dóna un regal per la Desi i marxa.

Pis Quim.- En Quim està patejat pel sofà, bevent com un cosaco i plorant com una magdalena mentre en el vídeo es veu en Peris fent el discurs del dia del casament.
Quan ja no pot més, treu la cinta i la trenca amb fúria.
Truquen a la porta i va a obrir amb el tros de cinta a la mà. Allà davant hi té la Clara i li agafa com un atac de riure dient que ja veu visions i tot. La Clara entra al pis, en Quim li diu que ahir va fer dos anys del casament i després es llença al sofà, mentre la Clara se'l mira.






tplana

Setmana 107
Capítol 529 · Capítol 530 · Capítol 531 · Capítol 532 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici