TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 530
del dimecres dia 12/03/2003

.. La Rut li diu al Jordi que no pensa tornar a treballar disfressada i que total, amb el que li paguen tampoc arriben a final de mes.
Creu que una sol·lució seria vendre's la casa, però ell intenta dissuadir-la de que no ho faci.
Ella el que vol és cantar, viure en aquesta casa i casar-se amb el Jordi i aquest opina que han de tirar endavant i no tornar a cagar-la.

La Clara està a punt de marxar i abans alliçona els fills: el Max que truqui si passa res i la Núria que miri de passar-s'ho bé i de no viure tant pels altres.
Un cop ha sortit, truquen a la porta i és el Marcel que porta dues noves cançons.

La Dora està donant la seva opinió d'experta --i divergent de la de la Marta-- sobre el disseny de la botiga de roba. La noia no sembla gaire contenta de contar amb opinions tan assenyades.
Apareix l'Albert i li diu a sa mare que faci cap a la farmàcia perquè son pare està malalt amb febre.

Al Peris el Rafa li demana els diners al Paco, que no només es fa el distret, sino que, a més a més, li fa pagar les consumicions.

En una taula, la Pilar convida a dinar a casa el Ramon, -que no vol anar-, i la Judit -que si que vol.
Quan els dos se'n van s'asseu la Roser tot criticant que la Dora --que no és farmacéutica--, estigui tota sola al capdavant de la farmàcia.
Aixó és escoltat atentament pel Peris.
La Pilar li comenta a sa germana el tema del dinar i que li ha de servir per a que el Ramon es repensi la relación amb la Judit.

El Max i el Quim han fet cap a lampisteria. El Quim li pregunta què va parlar amb la Clara: res d'important, contesta el nano.
Quan aquest marxa, es presenta el Jordi que vol un recanvi per a una peça i acaben parlant de la Clara i així, se'n assabenta que aquesta també va anar a veure el Jordi i de pas que aquest torna a viure amb la Rut.

El Ramon i la Judit estan dinant a casa amb la Pilar i la Roser una espatlla de be boníssima.
Primer discuteixen perquè ara el Ramon no veu vi.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Tot seguit la Pilar li comença a obrir la fitxa policial a la noia, que li confessa que encara no ha portat mai cap noi a casa dels seus pares i que ella i el Ramon no han estat mai junts.
Amb aquestes respostes i elogiant les traces de cuinera, la Judit sembla haver-se guanyat la Pilar.

El Gus critica ferotgement les lletres del Marcel, però aquest li contesta que no pensa canviar ni una lletra de les seves cançons.

El Gus marxa emprenyat i va a raure al super on es troba la Rut graciosament vestida i sobre qui descarrega tota la mala baba que porta.
La Rut acaba fotent al camp i abandonant el lloc de treball.

Pel súper també passejen l'Albert i el Kiko. El primer el va burxant fins que l'altra acaba confessant que ha tingut una història amb una integrant del curset.que estava casada.

Al Peris, aquest vigila la farmàcia. La Roser i la Pilar estan comprant a la farmàcia. La Pilar comença a trobar-li totes les gràcies a la Judit.
Quan marxen entra el Kiko i li confessa a la Dora que la troba molt a faltar i que necessita estar amb ella.
Quan ell es comença a insinuar, entra una inspectora de sanitat, avinentesa que aprofita la Dora per despatxar l'amant.
La inspectora li demana la llicència, però com que ella no és farmacéutica li fa tancar la botiga i li obre un expedient.

La Clara ha anat a visitar el Quim. Vol que reconegui el problema que té amb la beguda i l'avisa que no vol que el Max --que també és fill seu--, visqui amb un borratxo.
Finalment l'amenaça amb anara judici, demanar la custòdia del nano i emportar-se'l vulguis o no. El Quim acaba prometent-li que no tornarà a probar ni una gota més d'alcohol.

La Rut arriva a casa com una moto i li diu al Jordi que no pensa tornar a la feina i que es pensa vendre la casa, digui el que ell digui.
Sona el timbre de la porta: és el Martí.





Massagran

Setmana 107
Capítol 528 · Capítol 529 · Capítol 531 · Capítol 532 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici