TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 532
del divendres dia 14/03/2003

.. Isabeleta no pot creure's que encara el Paco no l'hagi pagat al Rafa i decideix trucar al Fede per solucionar aquest assumpte d'una vegada.
Fede està parlar amb la Cecília que insisteix que no es quedarà tranquil·la fins que no marxi el seu ex. Posa en dubte que hagi canviat: per ella continua sent un mentider i un trampós.
Però sembla que el seu fill la fa canviar d'opinió quan li confessa que el text que acompanyarà la foto al llibre, el va escriure ell.
Aleshores, rep la trucada de la Isabeleta i queda amb ella al mercat.

Fede no pot donar crèdit a la història que Isabeleta li explica sobre com el seu pare els deu un munt de diners. Ella l'amenaça amb denunciar al Paco si no cobren aviat. Fede, però, decideix estendre'ls un taló per saldar el deute.

Això sí, a la nit, quan el veu a La Fusteria, li fot en cara que hagi estafat al Rafa i a la Isabeleta. Paco es disculpa amb el seu fill i li promet tornar-los tots els diners. Fede li respon que ja no caldrà doncs els hi ha donat ell. I dolgut, acaba per demanar-li que foti el camp..., al cap i a la fi, la Cecília tenia raó.
Però ara Paco assegura no poder marxar fins que no saldi el deute que té amb ell.

Rut ha pres la decisió de quedar amb el Martí.
Quan arriba l'hora de marxar de casa, al Jordi l'explica que té un sopar per una entrevista de feina: cantar en una orquestra de ball. Al Jordi no li sembla una bona idea i s'ofereix per acompanyar-la. Ella, clar, no vol i el deixa que l'esperi despert per quan torni, explicar-li com ha anat tot.

El sopar amb el Martí és en un restaurant car. Rut està encantada i li comenta que ha de vendre la casa per tornar a tenir diners. L'explica que no pot afrontar el pagament de la hipoteca.
Pel Martí, aquest no és un gran problema, i ho seria menys si el Jordi es deixés ajudar per ell, al cap i a la fi, està amoïnat per la seva situació. Rut li diu que ella no és el Jordi, i Martí, com no, li reafirma dient-li que ella és més atractiva que ell.

Arriba el moment d'acomiadar-se de tots... A can Borràs l'ambient no és gaire alegre.
Qui pitjor ho passa és el Narcís que marxa a la cuina per no dir-li adéu a l'Eduard. Aquest el segueix i parla amb ell per fer-lo entendre que ja no ha de fer res més a Barcelona. Narcís no vol que marxi, però es posa una mica més content quan l'Eduard l'insinua la possibilitat que alguna vegada el pugui anar a veure a Guatemala, sol o acompanyat per la Montse... Al final, es fan un petó i una abraçada...
Però quan l'Eduard i l'Antonia estan a punt de sortir, una trucada del Ivan els deixa amoïnats a tots: l'Isaac té febre.

A l'hospital li confirmen que el nen ha empitjorat i que de no baixar-li la temperatura, podrien tornar a començar els tractaments i, fins i tot, fer-li un nou trasplantament. El cop es molt dur per tots.
Eduard pren la decisió de quedar-se, ara el seu lloc és aquí... Però Antònia decideix marxar a Padua...

Marta, Albert i Dora estan a la botiga de roba. Dora explica l'incident amb la inspectora de sanitat mentre Marta pinta la paret.
Llavors es queden soles perquè l'altre ha de marxar a la piscina fet que agraeix la seva mare que així podrà parlar una estona amb la Marta (que posa una cara com dient "no, si us plau!!").

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Però així queda la cosa... Dora comença a donar-li consells i a fer-li propostes, la darrera: posar al mostrador, un mostrari dels cosmètics que ella ven. Marta, però, diu que s'ho pensarà. I Dora contraataca... Li diu que no entén com pot muntar una botiga de roba de segona mà, roba que ningú compra i que així no farà calers...
I Marta, massa sensible amb el tema, l'esbronca dient que ella fa les coses a la seva manera perquè és la seva botiga i remata a la Dora quan li diu que si és tan llesta per fer negoci, com és que no ha venut ni un puto cosmètic. Obviament, Dora fot el camp.

Després, a La Fusteria, Marta li reconeix a la Núria, haver-se passat molt amb la Dora però com que es passava tot el dia dient-li "fes això, fes allò...", al final ha esclatat. Marta vol fer les coses a la seva manera.

Però per Dora aquesta baralla ha estat la gota que ha vessat el got. Quan es queda sola a la farmàcia i arriba l'Albert, aprofita per explicar-li. Està molt nerviosa i s'hi posa més quan entra el Kiko. Albert l'explica què li passa a la seva mare i ell li proposa com a solució, anar a la piscina.
Llavors arriba el Fabra dient que el Francisco l'ha dit que tenen assaig. Això emprenya al farmacèutic que troba així la manera de venjar-se del Peris: trucarà a la Guàrdia Urbana i el denunciarà per incompliment de l'horari. Tant la Dora com l'Albert intenten treure-li la idea del cap però sense èxit.
Dora finalment, marxa a la piscina.

Al Peris poc després, tot el grup de teatre està reunit. Lola li explica a la Cecília que el Nelson l'ha trucada i que s'ha de divorciar de la seva dona per poder casar-se amb ella. Cecília es queda paradíssima i més quan l'altra l'explica que a més d'estar casat, té tres fills... Cecília intenta prevenir-la però Lola surt a la defensiva dient-li que si ella va tenir una mala experiència amb el Paco..., però la perruquera la interromp sentenciant que al Paco el deixi estar. Lola sorpresa li retreu que el defensi i Cecília ho deixa estar.

De sobte, la Guàrdia Urbana entra al bar reclamant la presència del Peris. Un d'ells els explica que han rebut una denúncia per incompliment d'horari i sorolls. Cecília s'aixeca i li diu que son un grup de teatre que fan servir el bar com local d'assaig.
Aleshores el guàrdia reconeix al Peris: l'home resulta ser un fan del grup. Comenta entusiasmat les dues obres que han representat i afalaga al Peris per les seves actuacions. Dit això, fa cridar al denunciant i entra el Fabra. Aquest que espera que li posin una multa el que acaba aconseguint és que el guàrdia urbà el tatxi de ser un mal veí, de ser insensible i no ser solidari i el recomana que deixi de tocar el voraviu.
Dit això, els guàrdies marxen i deixen al Fabra davant de tothom amb un bon pam de nassos, ridiculitzat i humiliat. Amb les coses en contra, Fabra marxa.

Marta ha parlat amb l'Albert. Aquest li explica que l'entén però que ella ha d'entendre a la seva mare, que és com és... i que no l'ha de donar tanta canya. Marta, que està penedida, decideix anar a la piscina i demanar-li perdó.

Però quan arriba escolta a la Dora parlant i al Kiko dient-li després que l'estima... Marta no dóna crèdit al que sent i s'acosta a la porta que està entreoberta... I es queda amb la boca oberta quan el que veu és a la Dora i al Kiko besant-se apassionadament...





Channing

Setmana 107
Capítol 528 · Capítol 529 · Capítol 530 · Capítol 531 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici