TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 105
del 24 al 28 de febrer del 2003

Capítol 518 (dilluns 24/02/03)
Capítol 519
(dimarts 25/02/03)
Capítol 520
(dimecres 26/02/03)
Capítol 521
(dijous 27/02/03)
Capítol 522 (divendres 28/02/03)

.. Aquesta podria ser la setmana dels "polvets" o la dels desnonaments, anem a veure què ha passat:

Polvets.-
El de la Dora i el Kiko a la rebotiga de la farmàcia quan la Dora fa sola la guàrdia perquè el seu home té febre.
El Kiko vol repetir un altre dia però a la Dora li ha agafat la bena moralista i creu que amb un ja n'hi ha hagut prou i massa.
El Kiko se'n va entre decebut, emprenyat i calent.

El de la Laura i el David en un cotxe del parquing que li deixa un xuclet d'allò més significatiu al David.
Sembla que no n'han tingut prou amb el de Lloret i se'ls veu disposats a anar repetint, sempre que les circumstàncies ho permetin.
El Fede és el que més se'n ressent quan ho sap perquè estava a la figuera i creia que encara podria endur-se la Laura a l'hort.
A la Cinta tampoc li fa gràcia que el David suqui amb la Laura perquè clar...aquella desvergonyida, separada i amb un fill... on anirem a parar!
A la Marta, de moment, no li fa ni gràcia, ni desgràcia, perquè no sap de qui és l'ostentós xuclet del coll del David. Ja veurem què passa quan se n'assabenti.

El de la Isabeleta i el Toni al terra de la parada de fruits secs quan ell li va a tornar les claus de la casa del poble on s'havia amagat aquests dies.
Queda demostrat que el Toni és un bon llogater que paga religiosament (s'endu una Bíblia per a fer feliç la Isabeleta) el que deu.

El de la K i el Max que per fi s'estrenen mútuament amb l'excusa de dilucidar què li agrada al Max, si la carn femenina o la masculina.
Evidentment, d'aquesta "prova científica", l'únic que extreuen els dos és que s'ho han passat bé practicant el sexe i que als dos els hi agrada la mateixa persona: el Joel (que ja és tenir mal gust, eh?)

La Lola ha tornat de Cuba i sembla que ve tan "empolsegada" que fins s'ha plantejat casar-se amb el Nelson per tal de fer-lo venir a Sant Andreu i no haver d'anar tan lluny a treure's el ventre de pena.

Desnonaments.-
El de les "germanissimes" que són desnonades, de la casa propietat de la Roser, pel seu llogater amb l'amenaça d'avisar la policia si les torna a trobar espiant per la finestra, col·locant micròfons o entrant en el seu pis sense permís.

El del Toni que vivia tan feliç a la casa que la Isabeleta i el Rafa tenen a Montornés i l'ha de deixar perquè al noi li ve de gust anar-hi a passar el cap de setmana, I clar, tampoc era pla de muntar-se un trio sent com és el Toni un expresidiari buscat per la bòfia. A la Isabeleta no li deuria importar però el Rafa segur que s'ho agafaria malament.
El Toni torna als seus orígens i és acollit per una iaia plorosa que ja sap escriure el seu nom, per una nebodeta que passa d'ell i els seus mimos i per una germana que l'estima amb bogeria i que té por de que l'enxampin si es queda al piset amb elles.

El del Jordi que acaba de ser acomiadat de casa de la seva filla després de confessar que encara veu a la Rut i que ha perdut la feina per passar alguna nit amb ella i oblidar que els "currantes" no es poden permetre aquestes alegries.
L'indignació de la Núria és majúscula quan veu que ella s'ha matat a treballar per tal que el seu pare pogués refer la seva vida i ell l'únic que ha fet ha sigut enganyar-la com sempre (Espero que aviat el Jordi pugui parlar clar i desfer tot aquest malentés, je, je, je...)

I, en mig de tots aquests drames, veiem un Ramon que cada cop es pren més seriosament l'adoctrinament de la Isabeleta i la Judit, fins al punt d'anar a veure la "Pocas Luces", demanar perdó per tot el que li ha fet passar i posar-se a la seva disposició si algun dia necessita un cop de mà, sigui el que sigui.
També el veiem, però, escridassar la Gemma per anar-se a fer una amniocentesi i faltar dos dies a la feina, dies que descompta del seu sou, faltaria! Clar que quan la va escridassar no devia estar tocat per la gràcia divina que l'envolta quan és a prop de la Judit.

Descobrim un Eduard que s'ha "penjat" del seu fill biològic, que busca feina a una editorial per l'Ivan i que convida a sortir la Montse. Tot això amb l'encarinyament progressiu del Narcís vers la seva figura i la mala cara de la Teresa que el comença a veure com una amenaça.

Però el descobriment de la setmana és el fet que la Cari no sap ni llegir, ni escriure. La Paquita està decidida a posar-hi remei i com que la Cari rebutja anar a classes d'adults, s'avé a fer-li de mestra a hores perdudes. Intrusisme laboral flagrant! ;-)





Casablanca


Setmana 105

Capítol 518
· Capítol 519 · Capítol 520 - Capítol 521 - Capítol 522 -

Tornar a Resums Febrer 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar