TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 519
del dimarts dia 25/02/2003

.. El Fabra està a 39 de febre i l'Albert i la Dora parlen de com ho faran avui que, justament, tenen guàrdia. En aquest moment apareix el Vicenç decidit a anar a treballar, però el fill i la dona el fan tornar al llit.
Mentre tots tres tenen raons, arriba la Kristina procedent de la cuina amb la llet pel seu pare, que li pregunta si hi ha posat mel. Aleshores la Dora confessa que no s'ha enrecordat de comprar-ne, cosa que li recrimina el seu home: "per una cosa que et demano!".
El Fabra, emfebrat, està nerviós i els engega a tots a pastar fang, s'entorna al llit sense voler la llet.

La Kristina s'ha quedat a casa cuidant el seu pare i ho aprofita per trucar al Max i dir-li que, si de debò li agraden els tios, és una pena per les ties.

La Mari li pregunta al David com ha anat el cap de setmana, si s'han entès amb la Laura. El David no sap com ha d'entendre la pregunta. La noia comenta que li han dit que és molt bo explicant contes... El David es pensa que el vol fer parlar i li replica que el què hagi passat entre ell i la Laura és cosa d'ells dos i, és llavors, que ella pensa que ha passat alguna cosa.

Arriba el Marcel i el Fede li pregunta com ha anat, que ja patia. El Marcel contesta que de moment no hi ha novetats, però que no cal que l'esperi cada dia perquè es pensaran que són nòvios.

El Ramon, amb veu de be degollat, li diu a la Judit que ha estat pensant amb el que li va dir el nòvio de la Gemma i que té raó: ell és dolent i potser ho serà sempre. Ella li respon que potser ha fet coses dolentes, però no és dolent perquè se'n penedeix i el que ha de fer ara és reparar el mal estimant molt, sobretot a les persones a qui ha perjudicat.

La Montse i la Cecília estan parlant a la perruqueria i arriba l'Eduard per demanar a la mestressa si la pot acompanyar a parlar amb el metge de l'Isaac. Ella, que ja se n'hi anava, li diu que sí i marxen.
La Pilar, que està allà amb les orelles ben obertes, mira de fer el tafaner començant a criticar.

Llavors entra la Mari nerviosa perquè el Natxo torna a estar fent guàrdia. Aquesta vegada, però, el pocasolta no es queda fora, entra i pretén donar-li a la Mari un escrit perquè se'l llegeixi. La Mari el fa fora però no se'n surt. La Cecília té més èxit.
Naturalment, això tampoc no se li escapa a la Pilar.

Al mercat la Pilar explica al Ramon el problema de la Mari amb el Natxo.
La Isabeleta s'acosta a la parada per demanar canvi i comenta que estant sola, la parada és una feinada i que la Lola ves asaber quan tornarà de Cuba.
En aquest moment arriba la Kristina a comprar mel. El Ramon li despatxa la mel i li regala la revista de la congregació. La K, quan s'adona de què va, es rebota, deixa revista i mel i marxa cridant improperis.

L'Eduard està animat pel que els ha dit el metge, però la Montse no es vol fer il·lusions. Ell li pregunta si l'Ivan ja ha trobat feina i la Montse diu que encara no, però que s'estimaria més que es dediqués a estudiar. Comença a explicar que des que va marxar a Amèrica amb el seu pare, l'Ivan no és el mateix...

La Laura arriba a La Fusteria i es troba el David prenent una cervesa. Li diu que el Xavier ha preguntat per ell...

Apareix el Fede dient-li piropos i proposant un cap de setmana junts.
La noia marxa i el Fede -completament a la figuera- li diu al David que "aquesta cau segur".

El Max continua explicant la seva confusió a la Kristina, que es mostra molt comprensiva i reconfortant amb la situació i els sentiments de l'amic.

La Roser també ha anat a la perruqueria i és quan hi entra el Ramon amb la sana intenció de fer mèrits davant la Judit. Demana perdó a la Mari per tot el que li ha fet i li ofereix la seva ajuda pel que pugui fer falta, com ara resoldre una situació que no hi ha manera de solucionar... La Mari li dóna les gràcies i li contesta que de moment no necessita res.

La K arriba a casa amb la mel i es troba que el seu pare la fa seure per parlar amb ella. L'home no sap com enfrontar la situació. Li pregunta a la seva filla, que està completament sorpresa, si surt amb algun noi perquè, tot buscant el termòmetre, ha trobat una capsa de preservatius encetada en un dels seus calaixos.
La noia, -nena segons el seu pare-, s'indigne i li diu que estigui tranquil que encara és verge, però que pensa solucionar-ho aviat. Al Fabra, quan sent la paraula solucionar, s'esvera i li insisteix que, si no ha estat amb ningú, perquè falta un preservatiu? La K li respon que estaven a punt de fer-ne servir un quan els van interrompre. (pobre home!)
El que més preocupa al Fabra, però, a l'hora de la veritat, és saber si ha estat amb el Max, el nebot del Peris.

La Dora i la Paquita estan xerrant a la farmàcia quan entre el Gus i les fa riure amb les seves bestieses i insinuacions.

La Roser explica a la Pilar que el Ramon a entrat a la perruqueria i li ha demanat perdó a la Mari. Molt ben demanat, a més. La Pilar no es refia del que li deu passar pel cap al Ramon que el porti a fer això i pateix per si ara la Mari no li deixa veure la nena.

El David ha anat al supermercat a veure a la Laura. Vol parlar amb ella perquè no li sembla bé que vagi explicant a tothom el què ha passat el cap de setmana, ni com s'ha comportat amb el Fede, que no en sap res i són amics... Vol aclarir la situació.
La Laura li diu que allà no és un bon lloc i que... aleshores s'adona que és la seva hora de plegar i li demana al david que l'acompanyi. El noi diu que sí.
Al cap de no gaire estona estan revivint els moments de més intensa intimitat del cap de setmana fent l'amor amb fruïció dintre un cotxe.

El Fede porta la foto de la Cecília plorant a la responsable del llibre que li demana el text. Això el Fede no s'ho esperava perquè ella es va oblidar de dir-li que n'havia d'escriure un.

El Ramon es fa la víctima davant la Judit dient que la Mari mai no el perdonarà. Ella està tota estovada i li ofereix d'anar a predicar tots dos junts. Ell es fa el modest però accepta. Ella se'n sent molt orgullosa.

El Quico s'assabenta que la Dora està sola a la farmàcia i hi córre. La Dora obre pensant que és una urgència i es troba al xicot, que només vol estar amb ella.
La dona es resisteix, però acaba confessant que no és que no ho vulgui i el fa passar a la rebotiga on es comencen a petonejar.




Antaviana

Setmana 105
Capítol 518 · Capítol 520 · Capítol 521 · Capítol 522 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici