TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 521
del dijous dia 27/02/2003

.. El Max s'interessa pel ritme de les obres a cal Peris per poder saber si el seu pare arribarà tard. Confirma que, efectivament, tenen feina per estona.

A cal Peris el Cisco està pensit. Avui arriba la Lola de Cuba i ell té moltes ganes de veure-la, però sap que quan la vegi no sabrà què dir-li. L'amo del bar li recomana que la convidi a sopar i li parli clar.

En una altra taula, el Max i la Kristina queden per les vuit del vespre i es confessen estar una mica nerviosos.

La Laura entra al bar amb el Xavier que està content de veure al David. Aquest el convida a una cocacola i mentre el nen la va a buscar a la barra, el David li retreu amb duresa a la Laura el xuclet que li va fer: "vaig haver de donar explicacions tot el dia!".
A la Laura li sap greu i li diu que no pateixi que ja no n'hi farà cap més. Crida al fill i marxen.

El Fabra li diu a la seva dona que no es creu que la Kristina no hagi fet res. Pensa que la noia menteix perquè tots els nanos de la seva edat ho fan. La Dora mira de fer-li veure que ha de confiar amb la seva filla, però el Vicenç insisteix, o potser no deia mentides ella en aquesta edat?
La Dora, irreflexiva, li replica que almenys la filla pren precaucions, cosa que tan de bo haguessin fet ells. No s'haurien hagut de casar com ho van fer. De seguida després de dir això li demana perdó, però el seu marit li diu que la culpa és d'ell, que es va equivocar amb ella i, que acabaran fent-se mal si continuen així. ha estat una equivocació estar junts i ell s'haurà de fer a la idea de buscar-se una altra persona....
La Dora està estupefacta creguda que el seu marit parla de separació..
Però el Vicenç continua dient que treballar junts no els va bé perquè es barallen tot el dia i acaben dient-se coses que no pensen i l'anima a buscar feina una altra vegada. Ell, l'únic que vol, és que estigui contenta i li promet no tornar a rondinar.

La Núria diu al seu pare que ha estat mirant la nómina i ha vist que li han pagat menys del que li van dir, com si li haguessin descontat algun dia. El Jordi li contesta que ja sap que no li agrada que li remeni les coses. La noia diu que n'han de fer una fotocòpia per portar-la a l'advocat i provar que té feina.

El Fede va a la perruqueria a buscar les claus de l'apartament. La seva mare rondina perquè aquest cap de setmana volia anar-hi ella, però acaba cedint i les hi dóna.
Durant l'estira i arronsa la Cecília li comenta a la Mari que el noi és pastat a son pare que a hores d'ara és a Ciutadella portant un bar que es diu Abraxas, si no ho té mal entès.
Entra la Lola i el Fede marxa.

La Dora i la Paquita es fan confidències a La Fusteria. La Paquita li diu a la Dora que embolicar-se amb un noi més jove només porta maldecaps.
Arriben l'Albert i el Quico i se seuen a la mateixa taula. L'Albert informa a les senyores que el seu company té un rotllo amb algú de la piscina, que tothom en va ple i que ja descobrirà qui és.

El Fede ensenya les claus de l'apartament a la Laura i li demana d'anar-hi tots dos sols. La noia comença dient que no pot, però acaba dient-li la veritat: és un tio fabulós però no té cap ganes de tenir un rotllo amb ell. Ell queda dolgut que hagi jugat amb els seus sentiments: "que guapo que ets, mira quin biquini m'he comprat...".

L'Emili es queixa al Quim que el Ramon li ha descomptat del sou a la Gemma els dos dies que es va agafar per fer-se la mniossentesi i diu que tots els amos són uns cabrons.. El Quim, que sembla que li comença a agafar afecte, no li té en compte i el fa passar cap a la cuina a continuar la feina.

El grup de teatre estan fent gresca amb la Lola i els cubans.
El Cisco aprofita la vinentesa que la Lola va a buscar una aigua per convidar-la a prendre alguna cosa, després. Ella li contesta que està cansada. L'home li soggereix d'anar al cinema l'endemà i la Lola també li diu que no. Aleshores el Cisco li pregunta si s'ho va passar molt malament l'última vegada o és que ha conegut algú. La Lola li contesta que això no és cosa seva.

El Fede s'està desfogant amb el David. Etiqueta la Laura d'escalfabraguetes i el David mira de defensar la noia. Però el Fede li diu que no la coneix, encara que hagin passat un cap de setmana junts, perquè a una dona no se la coneix fins que no et fiques al llit amb ella.
Llavors descobreix que, de fet, és això el què ha passat. Se sent traït i marxa: "avui estic cansat de fer el ridícul".

La Pilar i la Roser s'assebenten que el Jordi ha faltat més d'un dia a la feina perquè, segons sembla, quan no està malalt ell, ho està la seva filla. Les dues dones s'estranyen que la Núria no els n'hagi dit res.
La Pilar no vol quedar malament amb el que li va trobar la col·locació..

El Max rep a la K amb música suau. L'amiga li fa notar la trascendència del moment: mai no l'oblidaran. El Max diu que, passi el que passi, segur que serà un record bonic. I comencen la celebració.

La Dora diu al Quico que no es pot repetir el que va passar entre ells, però el noi no vol deixar-la de veure per culpa d'un marit que no estima. Ella diu que ha pres una decisió i no la pensa canviar i el fa marxar.

La Núria passa per La Fusteria a dir-li al Fede que demà ja anirà a treballar. El noi li contesta que si no es troba prou bé, que no hi vagi encara. La Núria li respon que sembla el seu pare i li explica entendrida com la va cuidar ahir quan es va trobar malament. Li agrada tornar a fer de filla.
Això sorprèn al Fede. La Núria li explica que últimament, ella semblava la mare del seu pare, però ara l'ha redescobert. El Fede li diu que ell no ha tingut gaire experiència amb la relació pare-fill.

Quan la Núria marxa, el Fede demana a informació telefònica el número d'un bar de Ciutadella que es diu Abraxas.

La Cecília fa veure a la Lola que ha estat massa dura amb el Cisco. La Lola li contesta que no vol que es faci il·lusions perquè ha decidit casar-se amb el Nelson.

La Roser ha anat a veure a la Núria per saber si és veritat que està malalta. La néta li explica com van anar les coses, però quan la seva àvia li demana per la salut del Jordi, ella se sorprèn.
Quan s'assebenta que el seu pare ha faltat a la feina dos dies més i que, presuntament, ella els ha trucat per avisar, córre a dissimular i diu que, certament, ha estat un parell de dies engripat. Queda fomuda.

El Max i la Kristina s'ho han passat bé i estan contents. La K ha resolt el seu problema de virginitat i, potser, el Max n'ha resolt un altre, de problema: li confessa a la K que tota l'estona ha estat pensant amb el Joel... la Kristina diu que ella també.














Antaviana

Setmana 105
Capítol 518 · Capítol 519 · Capítol 520 · Capítol 522 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici