TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 522
del divendres dia 28/02/2003

.. David i Cinta xerren al bar. Ella sospita que ell s'entén amb la Laura i mostra el seu desacord amb que ell s'emboliqui amb una divorciada, mare d'un fill. David li diu a la seva mare que no és munti cap pel·lícula.

Més tard, ell parla amb el Fede per resoldre el malentès de l'altre dia. Fede el perdona tot i que continua pensant que és un cabronàs. Això sí, vol saber detalls de com va anar tot, però David, que es confessa no tenir les coses clares, no li explica res.

Per sortir de dubtes, David es presenta al Caprabo per parlar amb Laura però quan la troba la veu rebent una abraçada del Xavi que està acompanyat per un home a qui fa dos petons (aquest home és l'ex).

Montse i Eduard xerren a La Fusteria. Ell la convida a anar a un concert. Ella en principi diu que no però finalment accepta acompanyar-lo. A més, l'Eduard ha aprofitat una visita a una editorial, per parlar de l'Ivan amb el fi que li donin una feina.
Això també surt bé, i els de l'editorial accepten a l'Ivan com a treballador.
Aquest fet, fa canviar l'opinió del fill de la Montse que ara pensa que l'Eduard és millor tio del que es creia al principi.
Al Narcís també l'agrada el professor. Xerren molt i ara, l'Eduard li ensenyarà a fer guacamole.
Això li diu a la seva avia que recomana al seu nét no encarinyar-se d'ell perquè tard o d'hora marxarà. Narcís, però, creu que hi ha possibilitats que l'Eduard es quedi amb ells.

Les germanes Balaguer fan de les seves. La Roser que diu no tenir llum suficient per fer el que estava fent, obre la cortina de la finestra que fan servir per espiar a l'Artur.
Aquest es presenta sobtadament al pis d'aquestes dues per pagar el lloguer i per avisar-les que marxa tot el cap de setmana fins diumenge a la nit que torna.
Quan se'n va, la Roser aprofita per proposar-li a la Pilar que és el moment ideal per entrar al pis, trobar el micro (i saber per què no funciona), i llegir el diari que on escriu tot el que fa.
Malgrat que a la Pilar li sembla una bogeria, ho fan. Truquen a un manyà perquè obri la porta del pis de l'Artur. S'inventen una excusa per aconseguir el seu propòsit.
Quan ho fan, regiren la casa. El micro no està on la Roser el va amagar i fan fotos del diari que l'Artur escriu.
De sobte, aquest arriba al pis i les enxampa. Porta en la mà el micro, i entre amenaces amb trucar a la policia, i crits, les fa fora. Sap que elles l'espiaven i les diu que mai més ho tornen a fer o pagaran les conseqüències!!

Rafa l'insisteix molt a la Isabeleta per anar a una casa que tenen a Montornès. Ell s'hi nega posant un munt d'excuses. Finalment, ell es surt amb la seva. Quan la deixa sola, Isabeleta truca al Toni: ha de deixar la casa.
Més tard, es presenta a la parada on la Isabeleta està recollint per marxar. Es fan petons apassionats malgrat que ella se'n vol desfer del seu "empaitador". Ell ha anat per tornar-li les claus de la casa i ella aprofita per donar-li una Bíblia que amaga 50 .
De sobte, escolten la veu del Rafa. Isabeleta amaga sota del taulell al Toni que aprofita per fer-li un favor sexual a la dona mentre aquesta xerra com pot, dissimulant el que pateix, amb el seu marit. Li fot pressa a la Isabeleta per marxar aviat i ella es desfà d'ell molt hàbilment.
Quan s'aixeca el Toni, reprenen els petons i es tiren al terre per cardar una mica i ràpidament, suposo.

Cari ha començat les classes amb la Paquita. Els primers noms que escriu són els dels seus néts.
Després, amb la Mari, la Cari xerra molt bé de la seva cap, i de com es preocupa per la situació del Toni. Es veu que la Paquita li pregunta sovint per ell.
De sobte, sona el timbre de la porta, obren i se'l troben. Toni entra i elles el reben nervioses i emocionades. Mari agafa la Bíblia del seu germà que li pregunta què fa amb ella. Toni contesta que intentar trobar el seu camí (o una cosa així).
El fet és que ha vingut per quedar-se a dormir. Mari s'oposa però la Cari el rep amb els braços oberts i l'amagarà el temps que calgui.

Fede està xerrant amb la Cecília a La Fusteria quan en mig de la conversa, ell li explica a la seva mare que ahir va trucar al seu pare amb qui va estar xerrant més de mitja hora.
La Cecília, al·lucinada, li pregunta al seu fill si no l'ha dit que viuen junts, però en Fede li contesta que sí li ha dit. Cecília estupefacta li pregunta si no se l'haurà acudit de dir-li al cara dura del seu pare que té un negoci i que tot li va molt bé... Fede reconeix haver-li explicat tot això...
Cecília no surt de la seva admiració i recrimina al seu fill haver comès el error més gran de la seva vida, perquè d'aquí poc dies, vaticina la Cecília, es presentarà aquí per treure'l molts quartos...

El dia no comença gens bé pel Jordi que rep la liquidació: el despatxen. En lloc de marxar cap a casa, se'n va amb la Rut, i mentrestant, la Núria es menja el coco per saber què està passant.
Rut li pregunta al Jordi què farà i què li dirà a la seva filla... Jordi ho té clar: buscarà una altra feina però sense dir-li res a la Núria de l'acomiadament, abans prefereix inventar-se alguna cosa. Rut li retreu a Jordi que no hagi canviat perquè segueix mentint igual o més que abans.

Mentrestant, la Núria truca al magatzem on l'expliquen la situació laboral del seu pare. La seva cara és un poema.
Quan arriba a casa després de treballar a La Fusteria i es troba amb el seu pare, li pregunta com és que no està treballant. Jordi li diu que no es troba massa bé, però la Núria l'explica que sap que l'han acomiadat, i que sap que ha faltat altres cops a la feina amb l'excusa que no es trobava bé. Vol saber on va passar aquelles nits. Vol saber qui es va fer passar per filla d'ell... "Una amiga? Una puta?", diu la Núria. "Era la Rut", contesta Jordi.
Per la Núria sentir això és com rebre una ganivetada per l'esquena i esbronca al seu pare per tornar-se a embolicar amb "aquesta porca". Li retreu estar endeutada fins les celles per pagar-li advocats, per mantenir-lo i per pagar la hipoteca... Li retreu que ell hagi tornat amb la persona que més mal l'ha fet...
Jordi li recorda que la Rut ha retirat la denúncia, però per la Núria això no significa res... Si continua veient-la, haurà de fotre el camp de casa seva, li diu la Núria.
Jordi li contesta que no l'obligui a triar...
"Ves-te'n de casa meva", sentència la Núria emocionalment enfonsada...











Channing

Setmana 105
Capítol 518 · Capítol 519 · Capítol 520 · Capítol 521 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici