TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 518
del dilluns dia 24/02/2003

.. Bar Peris.- L'Emili li comunica a en Quim que ha d'acompanyar a la seva dona a fer-se l'amniocentesi; diu que a la seva família hi ha antecedents de síndrome de Down.

En Peris li diu a en Marcel que la cançó no està malament però que totes s'assemblen i que podria fer alguna cosa més còmica, potser alguna cosa irònica sobre la gent de Sant Andreu.
En Quim s'asseu amb en Max, que està molt estrany.
Quan el noi marxa, entra en Jordi que pregunta a en Quim com es troba. El lampista li dóna les gràcies, avergonyit, i com que en Jordi veu que no li donarà conversa, se'n va.

En David i la Laura acaben d'arribar de Lloret i són a l'entrada del bar xerrant amb la Cinta. El nen l'han deixat directament a l'escola i ara ella se'n va a treballar, però primer li fa un petó a la galta a en David però com que hi ha uns moments d'incertesa tan per una banda com per una altra, la Cinta s'adona que allà ha passat alguna cosa.

Pensió Regina.- La Marta ja ha tornat de Cartagena i està xerrant amb sa mare. Decideixen sortir a fer "recados" i la Paquita li dóna una llista a la Cari amb totes les coses que vol que faci.

Quan mare i filla són fora, surt en Gus de l'habitació i li dóna un cop al cul a la dona. La Cari li demana que li llegeixi la llista perquè no entén la lletra.

Pis Núria.- En Jordi deixa la planxa per agafar el telèfon. S'enfada perquè no vol que el truqui a casa (se suposa que és la Rut).
Penja l'aparell ràpidament quan la Núria entra al pis. La noia ha anat a veure a l'advocat i encara està bocabadada del què li ha dit: Que la Rut ha retirat la demada. Pregunta a son pare si l'ha vist ni que sigui pel carrer però l'home diu que no, que la Rut no el vol ni veure.

Super.- La Laura li ha explicat a la Mari el seu cap de setmana a Lloret i li diu que no entén que la Marta digués que en David no s'ho muntava bé i que a ella li ha funcionat de meravella.
Aleshores s'acosta la Marta que pregunta pel cap de setmana i pel comportament d'en David. La Laura li diu que bé, que normal.
Quan la Marta marxa, apareix en Max preguntant pel sabó dels plats. La Laura li diu que ell fa la compra, fa el menjar, neteja i que si segueix així, no li costarà gens trobar nòvia. A en Max, el comentari no li fa punyetera gràcia.

Plaça.- En Ramon està despatxant la Pilar quan la Gemma li diu que ha de marxar a fer-se l'amnio i que no vindrà els propers dos dies perquè ha de fer repòs. Evidentment, en Ramon li diu que SI HOME!. I aleshores es posa on no el demanen dient-li que no té edat per fer-se-la i que què farà si la criatura és defectuosa, avortar?. I acaba amb un: demà et vull aquí!.
La Pilar s'enfada amb el seu "fill" i li pregunta: No t'ensenyen a ser comprensiu en aquesta església teva?.

Casa Rut.- En Jordi, molt molest, li està dient a la Rut que no el torni a trucar més a casa. La noia pretén que en Jordi es torni a quedar amb ella però l'home agafa els trastets i marxa cap a la feina.

La Fusteria.- En David li torna les claus al Fede (també hi ha en Marcel) i aquest aprofita per preguntar-li què tal són els pits de la Laura (presuposa el top-less a la platja). En David, que no sap quina cara posar, li diu que si ho volia saber, haver-hi anat. En Fede comenta que l'Alba el va enredar perquè no es trobava malament.
En Marcel s'aixeca i marxa a la seva nova feina al Batacada.

Entra l'Emili que busca en Ramon i s'asseu amb ell; li diu que tracti la Gemma amb més respecte, que no té ni idea de tractar les dones i que tant de "rollo" amb l'amor i el perdó i ell és incapaç d'aplicar-ho.

En una altra taula, en Max i la K estan preparant el treball de socials quan entra en Joel, i amb aquella actitud tan masculina d'amistat, s'asseu a tocar d'en Max, tot fent conya amb allò que va passar amb les dues noies. En Joel es queda molt sorprès de veure lo malament que s'ho agafa el seu amic.

Pensió Regina.- La Paquita arriba del carrer i li pregunta a la Mari perquè no ha fet les habitacions si ella ho havia deixat ben escrit en el paper. La Cari s'excusa en que perd vista i que la lletra no era gaire bona. La Paqui li demana la llista, comprova que la lletra és perfectament llegible i com que recorda que una altra vegada, la Cari es va descuidar la meitat de la llista de la compra que ella li havia fet, lliga caps i li pregunta si e´s que no sap llegir. La Cari ho admet, ni llegir ni escriure però quan la Paquita li diu que encara en pot aprendre, la dona li diu que no, que ja és massa gran.

Magatzem.- En Jordi és a punt d'encendre un cigarret quan l'encarregat li crida l'atenció perquè no ho faci. A sobre també l'esbronca perquè ha faltat dos dies sense portar la baixa i que si es torna a repetir, anirà a petar directament al carrer.

Pis Mari.- La casa és a les fosques; entra en Toni i la Mari, mig adormida, surt en pijama de l'habitació (potser tenia set) i es clava l'espant de la seva vida quan en Toni l'agafa per la cintura. Li diu de tot, naturalment, però el seu germà només la volia veure i saber si en Natxo encara l'emprenya. Com que la Mari no sap dissimular, en Toni li diu que el matarà.
La Mari es posa dels nervis quan en Toni es posa a despotricar d'en Marcel, tot dient que tant amics, tant amics, i és incapaç de fer res.

Batacada.- A en Marcel li donen la consigna: ni moros, ni gitanos. El noi ho aprofita per preguntar si mai han tingut problemes amb els moros..........que ara recorda que pels volts de Nadal..............
Però en Marcel ha de parar de fer preguntes quan l'altre porter li diu si allò és un interrogatori o què.

Pis Quim.- En Max i la K són a taula amb tot de paperassa escampada per sobre però la única que s'ho mira és ella. Ell està en una altre planeta i la K ja se n'ha cansat. Vol saber què passa. En Max mira de fugir d'estudi però té tantes ganes de dir-ho a algú que finalment es decideix i ho diu exactament així: No sé si m'agraden les noies.
La K deixa anar un no fotis!
I en Max acaba: Em sembla que m'agrada en Joel.




tplana

Setmana 105
Capítol 519 · Capítol 520 · Capítol 521 · Capítol 522 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici